Reclame bestickering is een gemakkelijke en betaalbare manier om uw bedrijfspand te laten onderscheiden van de rest. Het gebruik van reclame stickers zorgt voor een professionele uitstraling en heeft een uitnodigende werking. De stickers kunnen volledig op maat gemaakt worden, waardoor het ontwerp perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. Met reclame stickers kunt u het zelf zo creatief maken als u het wilt. In dit artikel geven wij 3 tips om uw bedrijf op te laten vallen met reclame stickers.

1. Vernieuw uw interieur zonder te klussen

 

Met reclame stickers zorgt u gemakkelijk voor een inspirerende omgeving voor uw klanten en medewerkers zonder gedoe met verf en kwasten. Door de veelzijdigheid van de ontwerpen kunt u kiezen voor teksten of afbeeldingen die perfect passen bij uw bedrijf. Blaas het interieur nieuw leven in door bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, slogan, logo of een inspirerende quote te bedrukken op de muur. Het is tevens mogelijk om uw vloer een andere look te geven door middel van reclame stickers. Zo kunt u uw hele interieur van boven tot onder vernieuwen zonder al te veel moeite.

reclamestickers voor uw interieur 

 

2. Benut uw oppervlak optimaal

Reclame bestickering wordt veelal gebruikt voor het verfraaien van de ruiten aan de voorgevel. Met uw bedrijfsnaam en logo bedrukt aan de voorzijde laat u iedere voorbijganger kennismaken met uw bedrijf. Vaak worden echter de ramen aan alle andere zijden vaak over het hoofd gezien voor reclame-uitlatingen. Eeuwig zonde! De ramen aan de zij- of achterkant kunnen namelijk evengoed benut worden om gezien te worden. Door ook de ramen aan andere zijden te bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw oppervlak optimaal benutten.

raambestickering voor naamsbekendheid

 

3. Gebruik tijdelijke reclame bestickering voor speciale acties

 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor stickers van tijdelijke aard. In tegenstelling tot de permanente stickers met extreem sterke lijmlaag, worden tijdelijke reclame stickers gemaakt van een speciaal soort folie dat voorzien is van een niet-permanent hechtende lijmlaag. Tijdelijke stickers kunnen eenvoudig zelf verwijderd worden en laten geen sporen van lijm achter. Hierdoor zijn dit soort stickers ideaal voor het in zicht brengen van tijdelijke acties zoals seizoensacties of kortingen. Met tijdelijke bestickering bent u voordelig uit, doordat het materiaal betaalbaarder is en de stickers niet weggehaald hoeven te worden door middel van professionele hulp.

tijdelijke raambestickering eenvoudig verwijderbaar

 

 

Deze drie voorbeelden lichten slechts een tipje van de sluier op van wat er mogelijk is met reclame bestickering. Heeft u vragen? Of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van vrijblijvend advies.