glasfolie met opdruk

 

Glas- of raamfolie kent verschillende mogelijkheden en toepassingen. Laat bijvoorbeeld met raamfolie uw huisstijl op een creatieve manier tot uiting komen in uw bedrijf. De folie kan bedrukt worden met uw logo of huisstijl of u kunt juist de contouren laten uitsnijden voor een strakke en professionele uitstraling. Bovendien is raamfolie een ideale oplossing als u op zoek bent naar meer privacy. U bepaalt daarbij zelf de mate van doorzichtigheid.

Dat online marketing tegenwoordig steeds belangrijker wordt voor bedrijven, betekent niet dat offline marketing volledig verleden tijd is. Het gebruik van promotiemateriaal zoals reclamestickers blijft nog steeds een goede, effectieve manier om op te vallen en de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Of het nu gaat om tijdelijke of permanente stickers, groot of klein: de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het gebruik van stickers als promotiemateriaal. Wat zouden reclamestickers voor uw bedrijf kunnen betekenen en op welke manieren kunt u de stickers het best inzetten? Wij geven een aantal tips!

Akoestisch dempende fotowanden in textielframe

Nieuwe gebouwen hebben vaak grote open ruimtes. De ontvangstruimte bijvoorbeeld is licht en open. Maar ook de kantoren zijn vaak grotere ruimtes, waar veel mensen tegelijk aan het werk zijn. Geluidsoverlast ligt op de loer. Ook in de horeca bent u het vast wel eens tegen gekomen. Een hartstikke goed restaurant maar de akoestiek is slecht. U kunt nauwelijks een gesprek voeren. In al die situaties kan geluiddempende wandbekleding een aanzienlijke verbetering van de akoestiek zijn. Zodat er geen hinderlijke echo of te veel geluidsoverlast is. Wat zijn de mogelijkheden voor geluiddempende wandbekleding?

naadloos behang op kantoor

Bij de inrichting van een kamer in een woonhuis of kantoor heeft u veel mogelijkheden om uw wanden te bekleden. Eén van die mogelijkheden is om de muur te voorzien van een foto. Juist omdat een fotowand volledig op maat te maken is met uw eigen fotomateriaal past het goed in een zakelijke omgeving maar ook bij u thuis. Waar moet u op letten als u een fotowand aanschaft?

Printen op groot formaat is specialistenwerk. Uw poster, banner, raamsticker of fotowand moet immers van hoge kwaliteit zijn en uw logo of afbeelding goed weergeven. Ook de keuze voor vorm, materiaal en afmeting is van groot belang. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dan moet u wel weten waar te beginnen. Wij helpen u op weg.