Wilt u ook lekker opvallen met uw bedrijf? Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant? Denk dan eens aan raambelettering of belettering op uw binnenmuren. Of zorg voor opvallende letters op uw buitengevel. Er zijn talloze mogelijkheden om met 3D teksten op te vallen bij zowel uw medewerkers als het grote publiek. Maar het gaat om een uiting die voor langere tijd bevestigd wordt dus het is wel zaak goed na te denken over de juiste belettering voor uw bedrijf. U wilt dat de stijl bij uw bedrijf past, maar u wilt ook goed opvallen. Gelukkig kan dat allebei, met 3D teksten.

grootformaat fotobehang op maat gemaakt

Bij het aankleden van een grote ruimte kunt u natuurlijk gebruik maken van wanddecoratie in de vorm van posters, foto’s of schilderijen. Maar denk ook eens aan fotobehang. Hiermee creëert u namelijk een unieke en eigentijdse uitstraling. Grootformaat fotobehang is uitermate geschikt voor showrooms, vergaderruimtes, wachtkamers, horecagelegenheden of bijvoorbeeld sportzalen. Laat u inspireren door de verschillende effecten van grootformaat fotobehang.

Dat online marketing tegenwoordig steeds belangrijker wordt voor bedrijven, betekent niet dat offline marketing volledig verleden tijd is. Het gebruik van promotiemateriaal zoals reclamestickers blijft nog steeds een goede, effectieve manier om op te vallen en de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Of het nu gaat om tijdelijke of permanente stickers, groot of klein: de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het gebruik van stickers als promotiemateriaal. Wat zouden reclamestickers voor uw bedrijf kunnen betekenen en op welke manieren kunt u de stickers het best inzetten? Wij geven een aantal tips!

glasfolie met opdruk

 

Glas- of raamfolie kent verschillende mogelijkheden en toepassingen. Laat bijvoorbeeld met raamfolie uw huisstijl op een creatieve manier tot uiting komen in uw bedrijf. De folie kan bedrukt worden met uw logo of huisstijl of u kunt juist de contouren laten uitsnijden voor een strakke en professionele uitstraling. Bovendien is raamfolie een ideale oplossing als u op zoek bent naar meer privacy. U bepaalt daarbij zelf de mate van doorzichtigheid.

naadloos behang op kantoor

Bij de inrichting van een kamer in een woonhuis of kantoor heeft u veel mogelijkheden om uw wanden te bekleden. Eén van die mogelijkheden is om de muur te voorzien van een foto. Juist omdat een fotowand volledig op maat te maken is met uw eigen fotomateriaal past het goed in een zakelijke omgeving maar ook bij u thuis. Waar moet u op letten als u een fotowand aanschaft?