Duidelijke reclame-uitingen op uw raam of gevel, levert extra omzet op. Dit omdat het zorgt voor meer zichtbaarheid, herkenbaarheid en branding. De combinatie van deze drie elementen is zo sterk, dat het grote impact heeft op uw personeel, doelgroep en/of leads. Hierdoor wordt u bedrijf beter onthouden en wekt het concrete associaties op. Een mooie optie hiervoor zijn RVS-letters. Maar waar moet u op letten bij het bestellen van deze letters? We vertellen het u in dit artikel.

Het gebruik van foto’s om je huis te versieren is natuurlijk niets nieuws. Wel zien we dat tegenwoordig steeds meer mensen  het niet meer laten bij een fotolijstje op de vensterbank. Er zijn talloze creatieve en originele om jouw huis te versieren met foto’s. Of het nu gaat om persoonlijke foto’s van jou en je familie of vrienden, zelfgemaakte foto’s van mooie landschappen of ‘gewoon’ een foto die je online hebt gevonden; wij vinden het allemaal even leuk! Daarom zetten we vandaag 3 creatieve toepassingen voor een fotowand voor je op een rij.

Printen kan in alle soorten en maten. Sommige vormen van printen vergen een specialisatie. Het printen in grootformaat is zo’n specifieke vorm. Juist omdat de boodschap, de afbeelding of het logo bedoeld zijn om goed over te komen bij bezoekers of passanten, is de kwaliteit van groot belang. Alles draait daarbij om positieve aandacht voor uw boodschap. Wat kunt u allemaal printen in grootformaat?

Gevelbelletering is, soms letterlijk, het uithangbord van uw bedrijf. Zo is uw pand herkenbaar, maar weten mensen ook welke sfeer er om uw bedrijfs- en merknaam hangt. Dat is niet onbelangrijk. Ik dit artikel ziet u de mooiste voorbeelden van dergelijke gevelbelettering. Om geïnspireerd door te raken!

Raamfolie, vaak ook wel glasfolie genoemd, is ontzettend veelzijdig. Zowel thuis als op kantoor kan het verschillende functies hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige patronen verkrijgbaar ter decoratie, maar kan een eenvoudig design ook uitstekend dienen om meer privacy te creëren. Daarbij is raambestickering uiterst geschikt om uw bedrijfs- of kantoorpand te voorzien van een bedrijfslogo. Dit is zelfs mogelijk in de kleuren van uw huisstijl indien gewenst! Maar met welke factoren dient er rekening te worden gehouden bij het op maat laten maken van glasfolie? In dit artikel vertellen wij u er alles over.