Print op grootformaat laten afdrukken

Deco Partners is hét adres voor al uw groot formaat printwerk. Hierbij kunt u uw document kant-en-klaar aanleveren of onze ontwerpers maken het voor u op, de keuze is aan u. Mocht u nog niet goed weten wat voor soort grootformaat print u wilt, ook dan kunnen wij u helpen met het maken van een juiste keuze. Door alleen al uw wensen en behoeften aan te geven, zien wij al snel wat hierbij het best past en maken wij dit voor u op maat.

Kraakhelder grootformaat printen

Grootformaat fotoprints kunnen we tot een resolutie van 1440 dpi (dots per inch) printen; dit is bijzonder scherp en loepzuiver! Bovendien reproduceren wij met ons colormanagementsysteem uw huisstijlkleuren zeer nauwkeurig. Hiermee komt uw full colour logo en/of bedrijfsnaam kraakhelder naar voren. Dit is belangrijk, met name als u buitenreclame wilt maken voor uw bedrijf. Zo is uw grootformaat print zelfs van verre afstanden goed zichtbaar. Uiteraard is dit eveneens van belang bij grootformaat voor binnen. Ook hierbij is het prettig wanneer het beeld een hoge scherpte kent. Dit zodat het een positieve indruk kan achterlaten bij uw personeel, (potentiële) klanten en relaties.

Soorten grootformaten

Het laten printen in grootformaat loopt bij ons erg uiteen. Zo heeft u de keuze om door ons grootformaat posters, stickers, fotoplaten, raamfolie en canvas te laten produceren. Hierbij kunt u tevens kiezen voor een buiten- of binnen toepassing. Gaat het bijvoorbeeld over een poster voor buiten? Dan zorgen wij ervoor dat de poster op extra sterk materiaal wordt gedrukt en zo diverse weeromstandigheden kan trotseren. Dit geldt idem dito voor de andere grootformaat mogelijkheden.


Als we het hebben over grootformaat voor binnen toepassingen, dan zorgen we natuurlijk eveneens voor hoge kwaliteit. Afhankelijk van de soort grootformaat die u voor ogen heeft, werken wij standaard met merken van hoge kwaliteit. Hierdoor ben u gegarandeerd van uitstekend resultaat en bijzonder scherp beeld. Denk bijvoorbeeld aan mooie fotoplaten voor in uw vergaderruimte of een groot canvas met daarop het volledige bedrijfsteam. Ongeacht uw wens, Deco Partners zorgt voor professionele grootformaat prints op maat!