Beleving creëren en interieur wrappen

Beleving creëren en interieur wrappen gaan bij Deco Partners hand in hand. Het wrappen van een interieur is een dan ook een effectieve manier om een ruimte op te waarderen en tot leven te brengen. We zijn er trots op om zorginstellingen te helpen bij het creëren van een interieur dat een positieve invloed heeft op bewoners. Zo is één van de recente projecten waar we aan hebben gewerkt het opvrolijken van een afdeling in een verzorgingshuis voor licht dementerende mensen. Het interieur kwam wat minimalistisch over en we kregen de vraag er een inspirerende en levendige plek van te maken.

trappenhuis camouflage en liftcamouflage in verzorgingshuis en bejaardenhuis zorgt voor sfeer en rust op de afdeling

Ook in een zorgomgeving is sfeer belangrijk

Een goed ontworpen interieur heeft een positieve invloed op ieders welzijn. Dat geldt niet alleen voor gezonde volwassenen, maar ook voor mensen die in een zorgomgeving verblijven. Deco Partners weet dat in een zorginstelling sfeer en rust het verschil maken. Daarom besteden we veel aandacht aan het creëren van een positieve beleving, waardoor een ruimte harmonie uitstraalt en rust creëert. Met onze ontwerpvoorstellen houden we altijd rekening met meerdere factoren, zoals de muren en vloeren, eventuele bestaande meubels of zaken zoals kasten, liften of huisdeuren. Op die manier zorgen we ervoor dat alles samenkomt en zorgt voor een fijne ervaring. Precies dat is een beleving creëren met interieur wrappen: een omgeving ontwerpen die een warme en huiselijke sfeer uitstraalt, waarin bewoners zich comfortabel en veilig voelen.

Met liftbestickering onttrek je de aandacht van de lift door deze te camouflerenDoor de lift geheel te wrappen met een design wat doorloopt over de wanden en deuren onttrek je de aandacht door deze te camoufleren

Fotoprints en interieurwraps 

Dit project in het verzorgingshuis voor licht dementerende mensen is daar een goed voorbeeld van. Door gebruik te maken van fotoprints en interieurwraps hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan de omgeving, waar iedereen blij van werd. Door een parkachtige sfeer te creëren hebben we de bewoners een gevoel van vrijheid en buitenlucht gegeven. Ook hebben we door middel van de poes op de muur een vriendelijk element toegevoegd, dat een positieve bijdrage levert aan de sfeer op de afdeling. Het is geweldig om te zien hoe de bewoners genieten van de nieuwe ambiance die we hebben gecreëerd. De schattige poes op de muur doet het bovendien erg goed bij de bewoners. We geloven dan ook dan dit ontworpen interieur een positieve invloed heeft op hun welzijn. En precies dat is de bedoeling!

 

Met liftcamouflage zorg je voor rust op de afdelingEen liftcamouflage zorgt voor rust op de zorgafdeling. Bovendien wordt hiermee een relatief saai deel van de afdeling vrolijk aangekleed met een mooi design.

Wat houdt interieurwrapping precies in?

Een interieur wrappen is een techniek waarbij we de oppervlakken van een ruimte voorzien van een folie. Dit kan variëren van een folie met een fotoprint tot textuur- en kleurfolies, zowel op muren als op vloeren, deuren, ramen, kasten of bijvoorbeeld een lift. Door deze folies aan te brengen kunnen we de uitstraling van een ruimte vrij eenvoudig aanpassen, zonder dat er drastische veranderingen nodig zijn. Eén van de belangrijkste voordelen van interieurwrapping is dan ook dat het zeer flexibel is. Omdat we vrijwel elk oppervlak van een ruimte kunnen wrappen zijn de mogelijkheden eindeloos en is het mogelijk om elke gewenste sfeer of beleving te creëren. Het is bovendien een zeer kosten-effectieve manier om een ruimte te upgraden. Daardoor is het een aantrekkelijke optie voor zorginstellingen en andere organisaties met een beperkt budget.

 

Met intieurwrap of interieurbestickering creëer je een sfeer en rust op de afdelingMet interieurwrapfolie kan ons op maat gemaakt ontwerp naadloos doorlopen over muren, deuren, ramen, liferen en zelfs plafonds! Daarmee wordt er snel en voordelig zonder grote verbouwing een compleet nieuwe sfeer gecreëerd.

Wilt u ook een beleving creëren door interieurwrapping?

Bent u verantwoordelijk voor een zorginstelling en wilt u graag dat wij een beleving creëren en een interieur wrappen? Onze ontwerpers houden rekening met de specifieke behoeften en wensen van uw zorginstelling en haar bewoners. We begrijpen dat het belangrijk is om de juiste balans te vinden tussen functionaliteit, esthetiek en de behoeften van de mensen die er wonen. Onze ontwerpen zijn daarom altijd afgestemd op de specifieke omstandigheden en de zorgbehoefte van uw bewoners. Door het combineren van de juiste kleuren, texturen en beelden kunnen we de sfeer van een ruimte veranderen en bewoners een gevoel van comfort en welzijn geven. Of het nu gaat om een rustgevend boslandschap of juist een bruisende stadsomgeving, we kunnen elke gewenste sfeer creëren.

 

Een interieur wrappen en daarmee een beleving creëren in uw zorginstelling? Wrapfolie is een kosteneffectieve oplossing voor een upgrade.

 

Wilt u meer weten?

Interieurwrapping is een fantastische en kosteneffectieve techniek om een ruimte in een zorginstelling op te waarderen en daarmee een bijzondere beleving te creëren. Wilt u daar meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat om ook in uw zorgomgeving een interieur te creëren waar mensen zich thuis voelen, tegen een zeer betaalbare prijs. We gaan graag voor u aan de slag.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/