Deurstickers voor verzorgingshuis in Den Haag

 

Voor dit project mochten wij de neutrale gele voordeuren van 200 woningen in een verzorgingshuis voorzien van unieke deurstickers met verschillende designs. Op deze manier kreeg iedere woning een eigen herkenbare voordeur met een authentiek uiterlijk.

 

Deurstickers op maat gemaakt 

Het uiterlijk van een verzorgingshuis kan onpersoonlijk zijn. Hoewel iedere bewoner er zijn eigen thuis heeft zien de huisdeuren van medebewoners er vaak hetzelfde uit. Dat is niet alleen saai om te zien, maar zorgt vooral voor verwarring bij bewoners. Dat was ook het geval bij een verzorgingshuis in Den Haag. Daarom heeft de directie ons verzocht om voordeurstickers of deurstickers te ontwerpen en aan te brengen op alle 200 deuren in het complex.

 

deur stickerfolie verzorgingshuis

Volledig op maat ontworpen deurstickers die een persoonlijk karakter geven aan ieder huis

 

Het aanbrengen van unieke deurstickers wordt altijd enthousiast ontvangen door bewoners van een verzorgingshuis en het begeleidende personeel. Een huisdeur met een geheel eigen karakter helpt oudere mensen bij hun oriëntatievermogen, zeker als er sprake is van dementie. Daardoor ontstaat er minder frustratie: als iedere bewoner zijn of haar eigen voordeur heeft kan iedereen beter de weg vinden. Een eigen unieke voordeur voor iedere bewoner is ook veel prettiger thuiskomen. Het maakt de omgeving levendiger en biedt bovendien een positieve ervaring, houvast en warmte.

 

deurstickers verpleeghuis

De in kleur gedrukte en volledig op maat gesneden deursticker hecht perfect en is makkelijk weer verwijderbaar

 

Wat dit project voor ons zo mooi maakte is dat wij iedere voordeur hebben voorzien van een custom made deursticker. Ieder ontwerp was weer anders en juist dat maakte het voor de bewoners bijzonder. Vaak is zo’n unieke deur voor een bewoner extra persoonlijk omdat hij kenmerken heeft van vroeger. Omdat de deuren allemaal een persoonlijke stijl hebben gekregen werd op die manier voor iedereen een eigen plek gecreëerd.

 

deurbestickering voor na

Een saaie voordeur omtoveren tot een karakteristieke eigen entree werkt positief

Deurstickers, hoe werkt dat?

Met het aanbrengen van deurstickers wordt de gehele deur voorzien van een prachtige foto of een design, te leveren in diverse soorten uitvoeringen. De deurstickers worden op maat gemaakt waarbij nagenoeg ieder denkbaar idee op de deursticker gedrukt kan worden. Bij dit project is gekozen voor een opdruk van echte “oude” deuren. Door de hoge resolutie en de speciale matte folie is de bedrukking soms niet van echt te onderscheiding. De folie die we bij dit project en voor deze deurstickers hebben gebruikt is speciaal gemaakt voor tijdelijk gebruik en heeft een erg lange levensduur. Deze deurstickers kunnen eenvoudig weer verwijderd worden zonder plak- en lijmresten. Daardoor kan er later altijd een andere of nieuwe persoonlijke deurprint op een deur geplakt worden. Bijvoorbeeld wanneer een bewoner van appartement wisselt.

 

deurbestickering verzorgingshuis

Meer weten over deurbestickering?

Wilt u meer weten over dit innovatieve project of heeft u ook interesse in een maatwerk project dat is afgestemd op een woonomgeving? Wij decoreren deuren met eigen ontwerp en voorzien tevens de deuren van stickers. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij geven graag advies en voorbeelden.

Offerte aanvragen

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarvoor willen wij graag weten om hoeveel deuren het gaat en wat de maat daarvan is. Laat het ons weten en u ontvangt zeer snel een offerte op maat.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/