Fotoprint op semi-transparante glasfolie

Een saaie glazen vergaderruimte? Decopartners maakt er iets unieks van! Met onze semi-transparante glasfolie creëer je snel op glaspanelen een decoratieve en privacyverhogend effect. Glazen systeemwanden, vergaderrruimten, etalages en glaswanden... fullcolour bedrukte transparante glasfolie voor indrukwekkend mooie raamdecoraties.

Transparante raamstickers met fotoprint

Het bedrijf Dimensio te Almere heeft Decopartners benadert voor het aankleden van hun glazen vergaderruimte. Omdat men graag meer privacy wenste te hebben maar ook wel van veel transparantie houdt is er uiteindelijk gekozen voor een semi-transparante raamfolie. Deze transparante raamfolie is niet glashelder waardoor er wel duidelijk contouren waarneembaar zijn maar niet volledig door het glas heen gekeken kan worden.

glazen vergaderruimte
Glazen vergaderruimte voorafgaand aan de bestickering

Transparante raamfolie bedrukken

Omdat de vergaderruimte al gekscherend "de vissenkom" werd genoemd heeft men ervoor gekozen om van de vergaderruimte een heus aquarium te maken. Door gebruik te maken van afbeeldingen met een zeer hoge resolutie en de beste printtechnieken met groot kleurbereik, is het resultaat in één woord adembenemend te noemen. De kleuren op de ramen knallen er werkelijk vanaf!

transparante print op raam

Glazen vergaderruimte na de bestickering

Fotoprint op glas

Naast semi-transparante glasfolie kan er ook gekozen worden voor een glasheldere folie of melkglafolie. Door deze variatie aan beschikbare glasfolies kan nagenoeg ieder denkbaar idee gecreëerd worden. Of u nu op een decortieve manier wat meer privacy wenst te hebben, een bepaalde style wilt visualiseren of gewoon ter decoratie, Decopartners heeft voor iedere toepassing de juiste glasfolie voor handen.

aquarium op ramen

Glasfolie op maat gemaakt

Wij maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit glasfolies van gerenommeerde merken als 3M, Avery en GrafiType en bedrukken of snijden deze geheel zelf in eigen huis. Hierdoor zijn wij niet alleen zeer flexibel in het uitwerken van uw wensen maar kunnen daarbij ook de beste kwaliteit garanderen! Onze folies zijn van een polymere of gegoten kwaliteit en worden op de juiste manier aangebracht voor een duurzaam resultaat.

print op glas op maat gemaakt

 

Bent u zelf ook op zoek naar unieke glasbekleding of raamdecoratie op maat? Neem gerust contact met ons op. Hoewel de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos zijn laten wij u graag zien wat er zoal allemaal mogelijk is met glasfolie en raamfolie.

fotoprint op glas of raam

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/