Grootformaat print voor Awakenings festival

Een grootformaat print laten maken is een geweldige manier om uw bedrijf of evenement op een bijzondere manier op te laten vallen. Zo hebben wij laatst voor een bijzondere klant grootformaat prints uitgevoerd van maar liefst eenentwintig meter breed. Het uitbundige design van de prints is van Mr. June, de uitvoering ervan is gedrukt in een hoge resolutie en loepzuiver. Het ontwerp voor deze klant hebben wij geprint op een folie en gebruikt als een wrap rondom twee torens. Het resultaat was verbluffend mooi en een groot succes, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever.

Groot formaat printing voor Awakenings Festival

Print in grootformaat voor Awakenings Easter Festival

Het Awakenings Easter Festival is een groot techno dance festival, dat ook ieder jaar met een Awakenings Summer edition komt. Op het terrein van dit grote muziek festival staan twee grote signing torens. Normaal gesproken worden deze torens voorzien van een kunstwerk door een graffiti artiest. Dit keer echter kregen wij de bijzondere opdracht om deze torens te voorzien van een bijzondere print. Het design voor deze torens kregen we aangeleverd van de bekende graffiti artist Mr. June. Het ontwerp hebben wij in een zeer hoge resolutie en heldere kleuren op een speciale wrap folie gedrukt. Omdat de torens zijn opgebouwd van ruwe houtsoorten die tevens nog wat verfresten bevatten van de vorige festival edities, kozen wij voor een speciale folie die daar perfect op hecht. Deze folie kan na het festival weer moeiteloos van de torens verwijderd worden, zodat de panelen op een volgend festival opnieuw gebruikt kunnen worden.

 

Wrappen van signing towers op het Awakenings FestivalDe signing towers op het festival terrein bestaan uit ruwe houten panelen waarvoor wij een speciale removable vinylfolie gebruiken welke perfect hecht op dergelijke ondergronden.

Grootformaat printen voor binnen en buiten

Wil u ook graag buitenreclame maken voor uw bedrijf of evenement? Dan is grootformaat printen een uitstekende optie. Natuurlijk kunt u ook groot formaat printen voor binnenreclame. In beide gevallen is het van belang dat u kiest voor een professioneel bedrijf dat in hoge resolutie groot formaat kan printen. Wij printen grootformaat prints tot een resolutie van maar liefst 1200 dpi. Dat zijn 1200 dots per inch, wat zorgt voor een haarscherpe en erg zuivere print. Een scherp beeld laat altijd een positieve indruk achter op klanten of bezoekers en trekt bovendien de aandacht. Op de foto’s van de negen meter hoge en zeven meter brede torens van het Awakenings Easter Festival is duidelijk te zien hoe hoog de resolutie is van de prints. Het beeld is indrukwekkend scherp en trekt direct de aandacht. En dat met een omtrek van maar liefst eenentwintig meter!

 

Bestickering van de signing towers op het Awakenings Festival middels grootformaat printsLangzaam maar zeker wordt het nieuwe desing zichtbaar door de bestickering over de oude graffiti paintings van de voorgaande edities.

 

Wrapping van decoratieve signing towers voor het Awakenings FestivalDe torens zijn ieder ruim 7 meter breed en 9 meter hoog. Na de bestickering te hebben aangebracht worden de LED panelen in de torens bevestigd en kan het festival los!

Diverse soorten groot formaat prints

Grootformaat printen hoeft niet per se op een verwijderbare folie te gebeuren, zoals wij dat deden bij de wrap folie voor deze leuke opdrachtgever. We kunnen namelijk ook een permanente wrap bestickering, XL posters, decoratieve raamfolie of bijzondere fotoplaten uitvoeren in een groot formaat. Al deze soorten prints kunnen zowel voor binnengebruik als buitengebruik aangewend worden. Natuurlijk houden we in alle gevallen rekening met het soort materiaal dat we kiezen. Een print voor buiten dient bijvoorbeeld wel alle weersinvloeden te kunnen doorstaan. Vanzelfsprekend kunt u bij de uitvoering van onze opdrachten ook altijd rekenen op een zeer hoge kwaliteit. Wij kiezen steevast voor de beste materialen en een zeer scherp beeld. Leuk als XL fotopaneel in een vergaderzaal, of als complete wallcovering wat doorloopt over wanden, deuren, ramen en zelfs liften!

 

Grootformaat bestickering Awakenings Festival

Large format printings for Awakenings Festival

Wilt u meer weten over grootformaat prints?

Wilt u meer weten over grootformaat printen voor uw bedrijf om op te vallen met binnen- of buitenreclame? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze vakkundige medewerkers. Ons ontwerpteam staat direct voor u klaar om met u mee te denken over de mogelijkheden. U kunt altijd zelf uw beeldmateriaal aanleveren, maar u kunt natuurlijk ook ons ontwerpteam de opdracht geven met een bijzonder voorstel te komen. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Uiteraard kunt u op deze manier ook direct een offerte opvragen. Geeft u in dat geval de gewenste afmetingen op en voeg eventueel een fotobestand toe. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden en kosten zullen zijn.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/