Naadloos fotobehang voor Marriott Hotel

Voor het Marriott Hotel Amsterdam Airport mochten wij naadloos fotobehang aanbrengen in de reeds bestaande fitnessruimte. Met deze complete interieur restyling leverden wij een moderne ruimte die inspirerend is voor iedere sportieve hotelgast. In samenspraak met het hotel maakten wij een ontwerpvoorstel. Daarin kregen de muren een stoere betonlook met diverse toepasselijke quotes. Dit voorstel visualiseerden wij in 3D, zodat het Marriott Hotel een goede indruk kon krijgen van het eindresultaat. Na goedkeuring van ons ontwerp hebben wij het fotobehang aan één stuk gedrukt en over de bestaande wandbekleding aangebracht. Dit naadloze fotobehang is inmiddels een ware beleving voor iedere bezoeker van de fitnessruimte en geeft een prettige sfeer.

op maat gemaakt fotobehang hotel sportschool

Naadloos fotobehang uit één stuk

Fotobehang zonder naden is fotobehang dat in één stuk wordt vervaardigd en aangebracht. Naadloos fotobehang beschikt dan ook niet over mogelijk storende naden. Daardoor ziet een fotowand er altijd superstrak uit. De kwaliteit van naadloos fotobehang van Deco Partners is altijd hoog. De gekozen foto wordt met UV bestendige inkten op een hoogwaardig PVC doek gedrukt. Dit doek kreukt niet, is waterafstotend, scheur- en krasvast en brandwerend. Het is daarmee een ideale wandbekleding, mede door de strakke en matte canvas- of textiel uitstraling. Airtex naadloos behang passen wij al jaren toe op plekken waar kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. De wanden van bedrijven of organisaties die veel bezoekers trekken hebben bijvoorbeeld veel te verduren. Naadloos behang is dan ook ideaal voor horeca gelegenheden, scholen en ziekenhuizen.

 

gym hotel voorafgaande aan nieuwe wandbekleding

De wanden van de gym konden wel een opfrisbeurt gebruiken. Voor Deco Partners een leuke uitdagende opdracht om van de huidge gym een ware beleving te maken!

 

3D ontwerpvoorstel naadloos fotobehang

Voorafgaande aan de productie worden eerst alle wanden opgemeten en in kaart gebracht. Daarvan maken wij een visueel 3D schets voorstel zodat je goed kunt zien hoe de ruimte eruit gaat komen te zien.

Fotobehang op maat gemaakt

Naadloos fotobehang kan op ieder gewenst formaat gedrukt en aangebracht kan worden. Dit fotobehang, ook wel Airtex genoemd, is daarmee geschikt voor grote en kleine wanden. Heeft u een grote wand die u graag zou willen opvrolijken met een mooi fotobehang op maat? Dat is zeker mogelijk met naadloos fotobehang. Zelfs een wand van maar liefst vijf meter hoog en vijfenveertig meter lang kan uit één stuk worden gedrukt en gemonteerd. Ons op maat gemaakte naadloze fotobehang kan geleverd worden met elke gewenste opdruk. Zo kunt u zelf een geschikte foto aanleveren van een goede kwaliteit, maar u kunt ook kiezen uit de vele foto’s in onze beeldbank. Uiteraard zijn dat foto’s van een uitstekende kwaliteit. De bedrukking wordt dan ook optimaal en haarscherp, met de meest heldere kleuren en in een hoge resolutie.

 

montage naadloos fotobehang

De oude wandbekleding wordt zorgvuldig nagekeken en waar nodig hersteld. Nadien wordt het naadloos fotobehang over de bestaande wandbekleding aangebracht. Dat scheelt een hoop werk en kosten!

Meer weten over naadloos fotobehang?

Wij hebben jarenlange ervaring met naadloze wandbekleding en verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot montage. Wilt u meer weten over het naadloze fotobehang van Deco Partners? Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze interessante prijzen. Wij helpen u graag!

 

op maat gemaakte fotowanden hotel sportschool

De naadloze wandbekleding zit er op en het resultaat mag er zijn! De sportzaal wordt met deze restyling een echt beleving.

 

fotobehang op maat gemaakt sportschool hotel

 

fotobehang op maat ontworpen sportschool gym hotel

 

custom made wallgraphics hotel gym

 

fotobehang bos naadloos op maat gemaakt hotel sportschool

Wist u dat...

wij ook fotobehang op maat maken voor particuliere klanten? Daarbij maken wij uw fotowand geheel op maat en drukken wij deze op diverse duurzame behangmaterialen op handzame behangbanen van maximaal 130cm breed! Daarmee kunt u zelf snel en eenvoudig uw eigen woonkamer, slaapkamer of kinderkamer in mum van tijd omtoveren tot echte belevingsruimte! Kijk eens rond in onze particuliere webshop voor meer informatie over fotobehang of bestel deze daar direct.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/