Raambestickering tandartsenpraktijk Teylingen

Voor een tandartsenpraktijk in Voorhout mochten wij een raambestickering aanbrengen in de kleuren van de huisstijl van de praktijk. Door het aanbrengen van deze raamstickers vraagt de praktijk niet alleen aandacht voor haar vestiging, maar wordt tevens voorkomen dat voorbijgangers ongewenst naar binnen kijken. Matglasfolie biedt bovendien een mooie lichtinval, wat een positieve sfeer heeft op de binnenruimte. Een uitstekende oplossing voor een bedrijfspand met een volledige glazen pui die direct aan de straatkant ligt.

 Raambestickering tandartspraktijk - raamfolie bedrukt met logo en tekst voor tandartspraktijk Teylingen

Raambestickering met matglasfolie

Bij het ontwerp van de raambestickering voor deze tandartsenpraktijk hebben wij gekozen voor een matglasfolie, bedrukt met het logo en de huisstijl van de praktijk. Deze matglasfolie hebben wij aan de buitenzijde van de ramen gemonteerd. Het voordeel van het monteren van folie aan de buitenzijde van het glas is dat de kleuren van de raambestickering door het mooie contrast optimaal naar voren komen. Een ander voordeel is dat de praktijk minder kans loopt op een thermische breuk in de glazen pui, omdat het glas van buitenaf gekoeld wordt. Het resultaat van dit ontwerp is opvallend, het pand heeft met deze matglasfolie in de kleuren van de huisstijl een professionele uitstraling gekregen. Ontwerp, productie en montage komen uit handen van onze specialisten.

 

fullcolor bedrukt matglas raamfolie, voordelig op maat gemaakt en gemonteerd.Matglas raamfolie kan ook worden voorzien van een bedrukking zoals bovenstaande foto. Matglasfolie biedt u optimaal privacy met de voordelen van een opvallende belettering.

Het bestickeren van ramen als eyecatcher

Raambestickering geeft niet alleen een mooi uiterlijk aan een pand, het dient tevens als een echte eyecatcher. Daarmee is het bestickeren van een raam een ideale vorm van naamsbekendheid voor ieder bedrijf. Bij het bestickeren van ramen kunt u zoals deze tandartsenpraktijk kiezen voor het aanbrengen van een logo in combinatie met een mooi patroon in de huisstijl. Raambestickering of raambelettering kan echter ook dienst doen als geprinte reclame actie of een unieke campagne voor een bedrijf. Zo kunnen wij ieder raam in elk formaat voorzien van een stevige raambestickering, fotoprint of raambelettering. Dat kan in een tijdelijke vorm die snel weer te verwijderen is, of in een duurzame vorm die jarenlang perfect blijft zitten.

 

raambelettering gedrukt op matglasfolie voor maximaal privacy en lichtbehoudDoor matglas raamfolie aan de buitenkant van de ramen te monteren heeft u minder last van hinderlijke spiegeling en loopt u geen risico op thermische breuken bij moderne beglazing.

Diverse soorten raambestickering

Wilt u ook graag de ramen van uw pand laten bestickeren? Dat kan op diverse manieren. Zo kunt u kiezen voor raambelettering die een ware blikvanger is voor uw bedrijfspand en een perfecte manier van gevelreclame is. Ook is het mogelijk te kiezen voor statische raamstickers waarmee u een tijdelijke toepassing heeft voor acties of reclame uitingen. U kunt tevens kiezen voor tijdelijke bestickering, waarmee u een leegstaand pand of een lege etalage tijdelijk voorziet van een aantrekkelijke print. Met onze zandstraalfolie kunt u teksten of logo’s uit een matte raamfolie laten snijden, waarmee u een mooi contrast creëert op uw ramen. Als laatste kunt u kiezen voor oneway-vision bestickering.

 

raambestickering met matglas folie voorzien van fullcolor bedrukkingMatglasfolie type zandstraal heeft een subtiele glinstering waardoor teksten en logo's beter zichtbaar zijn op uw ramen.

Oneway-vision raambestickering

Oneway-vision raamstickers zijn ideaal voor decoratieve doeleinden maar functioneren ook uitstekend als marketing object. Met oneway-vision folie ontstaat hetzelfde resultaat als een normale raambestickering. Het extra voordeel ervan is echter dat voorbijgangers er niet door naar binnen kunnen kijken, maar dat u van binnenuit wel een uitzicht heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een gehele winkelruit of raampartij voorzien van een fullcolour fotoprint in iedere gewenste vorm en kleur. Oneway-vision bestickering bestaat uit een folie met gaatjes of perforaties met een zwarte achterkant. Door het contrast en de gaatjes kunt u daar vanaf de binnenzijde doorheen kijken, maar vanaf de buitenzijde niet, zodat er inkijkers weert.

 Oneway-vision raambestickering by Deco PartnersOneway-vision zorgt ervoor dat mensen niet of nauwelijks van buitenaf naar binnen kunnen kijken terwijl van binnenuit ongehinderd wel naar buiten gekeken kan worden. Decopartners ontwerpt, bedrukt en monteert zowel matglasfolie als oneway-vision raamfolie voordelig en op maat.

Meer weten over raambestickering? 

DecoPartners ontwerpt, produceert en monteert alle soorten raambestickering snel, vakkundig en volledig op maat. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee en bieden de perfecte oplossing voor iedere wens. Ook voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met onze specialisten. Ze staan u graag te woord.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/