Textiel raamfolie voor een natuurlijke look

Textiel raamfolie is een zelfklevende folie met een textiellaag, die kan worden bedrukt met fullcolour foto’s, logo’s of teksten. Dankzij het fijne textiel materiaal dat in de folie verwerkt is zorgt deze combinatie voor een mooie natuurlijke uitstraling. Daarmee past deze textiel raamfolie perfect in een ruimte met een natural look, maar biedt het ook een geweldig contrast in een omgeving met strakke vormen. Voor een klant in Nieuwegein mochten wij dit zelfklevende raamtextiel aanbrengen op de glazen wand van een vergaderruimte. Het resultaat bood, mede door de ludieke afbeelding, een unieke wand.

Textiel raamfolie bedrukt met ieder denkbare afbeelding, patroon, kleur of huisstijl. Voordelig op maat gemaakt en aangebracht.

Zelfklevend raamtextiel

Zelfklevend raamtextiel aanbrengen op een grote wand is een ideale manier om een ruimte privacy te bieden zonder afbreuk te doen aan binnenvallend licht. Raamtextiel laat namelijk daglicht of elektrisch licht perfect door, zelfs als de raamfolie in full colour bedrukt is. Voor deze leuke opdrachtgever in Nieuwegein is dat in de praktijk gebleken, want met deze bijzondere print van een lachende haai is de ruimte mooi afgeschermd en blijft er meer dan voldoende licht om in de ruimte te werken. Zoals u ziet is dit een uitstekend voorbeeld van hoe u op een creatieve manier een wand kunt bekleden met textiel raamfolie. De ludieke foto maakt de glazen wand een echte blikvanger en is bovendien functioneel.

 

Zelfklevend raamtextiel heeft een open structuur waardoor ondanks een privacy verhogend effect daglicht zonder problemen kan toetreden. Zelfklevend raamtextiel heeft een open structuur waardoor daglicht zonder problemen kan toetreden. Het zelfklevend textiel zorgt bovendien voor extra privacy met een luxe natuurlijke uitstraling.

De vele voordelen van raamtextiel

Raamtextiel, ook wel glastextiel genoemd, is niet alleen interessant omdat het privacy biedt terwijl het toch daglicht doorlaat. Het is tevens indrukwekkend materiaal dat een ruimte direct een ander uiterlijk geeft. Omdat de textiel laag op de folie een open weefsel is, geeft de folie een warme een chique uitstraling aan een raam. Of het dan gaat om een hele wand of een keuken- of badkamerraam maakt daarbij niet zo veel uit, het effect is altijd opvallend mooi. Raamfolie met textiel is behalve licht doorlatend overigens ook zonwerend, brandvertragend en hittebestendig. Het is bovendien bestand tegen vocht, wat ideaal is omdat u het daarmee ook kunt gebruiken in vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken.

Textiel raamfolie, geschikt voor ieder project

Zoals u bij dit project kunt zien is textiel raamfolie een perfecte oplossing voor het bekleden van een grote glazen wand. Heeft u ook een bedrijf en denkt u over het laten aanbrengen van textiel raamfolie? Een goed idee. Deze bijzondere folie is geschikt voor een wand in een vergaderruimte, maar u kunt ook denken gebruik ervan bij etalages of andere grote raampartijen. Raamfolie kan bovendien goed gebruikt worden in trappenhuizen of in de lobby van een gebouw. Wilt u graag raamtextiel aan laten brengen op de ramen van uw eigen woning? Ook dat is uiteraard mogelijk, wij verzorgen het graag geheel op maat. Dat kan met bedrukking, maar ook als u een effen versie wilt regelen wij het graag voor u.

 

Raamfolie van textiel bedrukt met uw huisstijl voor meer privacy en aankleding van uw glazen vergaderruimten.Zelfklevende raambekleding van textiel zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling van uw vergaderkamer, kantoorruimte of raampartij.

Aanbrengen en onderhoud

Wilt u graag textiel raamfolie aanbrengen op een raam of glazen wand en heeft u een specifiek idee in gedachten voor het ontwerp? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Via het formulier op deze pagina kunt u aangeven wat uw wensen zijn en om welke afmetingen het gaat. Kiest u ervoor zelf met een ontwerp te komen, dan neemt onze ontwerp afdeling altijd voor het bedrukken contact met u op met een voorstel. Wilt u de textiel raamfolie door ons laten aanbrengen? Wij regelen het graag voor u. U kunt het echter ook vrij eenvoudig zelf aanbrengen. Textiel raamfolie is overigens heel eenvoudig schoon te houden, met een vochtige microvezeldoek.

 

Raamtextiel is een zelfklevende textielfolie die op glazen wanden aangebracht wordt voor meer privacy zonder dag daglicht toetreding gehindert wordt.Textiel raamfolie kan in ieder kleur bedrukt worden, of worden voorzien van een bedrukking met een patroon, afbeeling of bijvoorbeeld uw huisstijl. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of kantoor? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over raamtextiel of een vrijblijvende prijsopgave.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over textiel raamfolie voor uw woning of bedrijf? Onze deskundige medewerkers beantwoorden al uw vragen met plezier. Zij helpen u bovendien graag met het maken van een keuze of adviseren u op vakkundige wijze inzake een ontwerp. Aarzel dan ook niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, we helpen u graag.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/