Vloersticker tapijt voor verzorgingshuis

Heeft u wel eens van een vloersticker tapijt gehoord? Het is een sticker van een vloerkleed, volledig op maat gemaakt. Vloerstickers kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren inzetten. In een restaurant bijvoorbeeld met een logo erop, op kantoor als anti slip mat, in een winkel om reclame te maken of in een ziekenhuis om patiënten de weg te wijzen. Vloerstickers kunnen echter ook een decoratieve functie hebben. In een woning, een kantoorpand, een bank of bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Zo mochten wij voor een tehuis in het midden van het land vloerstickers maken met een haarscherpe afbeelding van een vloerkleed erop. Bijzonder mooi om te zien en zeer welkom bij de bewoners.

Tapijt vloersticker op maat gemaakt voor verzorgingshuizenVloersticker met vloerkleed patroon en anti-slip laminaat. Ideaal voor verzorgingshuizen of verpleeghuizen waar hygiëne en een huiselijke sfeer erg belangrijk zijn.

Vloersticker tapijt bij dementie of alzheimer

Mensen met alzheimer hebben een grote behoefte aan een veilige en vertrouwde woonomgeving. Tenslotte bepaalt die omgeving een groot deel van hun welbevinden. Dementerenden die in een verzorgingshuis wonen hebben dan ook veel baat bij een gezellige omgeving die huiselijk is ingericht. Behalve dat het van groot belang is dat ze zich vertrouwd en geborgen voelen, is het bovendien belangrijk dat de dementerende mensen niet in gevaar komen door struikel objecten. Omdat een gewoon tapijt een gevaar tot valpartijen oplevert in een woonkamer, slaapkamer of gang zijn deze in een verzorgingshuis vaak niet gewenst of niet toegestaan. Dat maakt de vloeren vaak echter wel erg ongezellig, wat de sfeer natuurlijk niet ten goede komt. Een vloersticker tapijt is in zo’n geval een ideale oplossing. Het ziet eruit als een echt tapijt of vloerkleed, maar je kunt er niet over struikelen.

 

vloersticker met vloerkleed patroon voor verzorgingshuis of verpleeghuis, voordelig op maat gemaaktVloersticker met vloerkleed print geeft een huiselijke sfeer in ieder verzorgingshuis of verpleeghuis.

Vloerkleed stickers maken een kamer gezellig en veilig

Een vloerkleed sticker is een welkome aanvulling op ieder interieur en maakt een leefruimte een stuk mooier en gezelliger. Door het motief van een prachtig vloerkleed, dat perfect is nagebootst, wordt een fijne huiselijke sfeer gecreëerd die veel meer aanspreekt dan een lege vloer. Behalve dat een vloersticker tapijt veel sfeer creëert is het bovendien een veilige oplossing voor mensen die kwetsbaar zijn bij een valpartij. De sticker die er uit ziet als vloerkleed blijft namelijk plakken aan de ondergrond, en de bovenzijde beschikt tevens over een anti-slip laag, waardoor uitglijden niet meer mogelijk is. Een ander voordeel van een vloersticker tapijt is natuurlijk dat het niet kwetsbaar is voor vlekken en ideaal is om schoon te houden. Een tapijt dat blijft plakken is bovendien eenvoudig te stofzuigen. Kortom, een echte win-win situatie voor dit verzorgingshuis en haar bewoners.

 

vloerkleedstickers haarscherp gedrukt en voorzien van een duurzaam anti-slip laminaat
Vloerkleedstickers worden haarscherp en kleurrijk gedrukt en voorzien van een duurzaam anti-slip laminaat.

Ook een vloersticker als vloerkleed bestellen?

Met een vloersticker tapijt op maat creëert u een geheel eigen interieur decoratie die aansluit op de omgeving. Wilt u ook op een creatieve manier een prachtige vloer ontwerpen en zelf uw eigen perfecte vloersticker tapijt laten drukken? Creëer dan uw eigen bijzondere tapijt en bedenk een vloerkleed dat aansluit op de rest van uw interieur. Een vloersticker tapijt is leverbaar in elk denkbaar design, van een fijn dessin tot een opvallend ontwerp, van een klassieke Perzische look tot een modern en strak tapijt. Wij beschikken over een ruime database van fotobestanden van diverse soorten vloerkleden. Maar ook een eigen ontwerp is mogelijk, in iedere denkbare vorm en elke hexadecimale kleur. Breng net als dit verzorgingshuis ook een lege of kale ruimte tot leven en laat een gepersonaliseerd vloerkleed bedrukken. U ontvangt een prachtig decoratief item dat volledig aansluit op uw interieur.

 

Vloerkleed-vloerstickers hebben een zeer sterk klevende lijmlaag waardoor ze goed op nagenoeg iedere ondergrond blijven kleven. De carpet-vloerstickers kunnen bovendien binnen 3 jaar eenvoudig en zonder lijmresten weer verwijdert worden.Vloerkleed-vloerstickers hebben een zeer sterk klevende lijmlaag waardoor ze goed op nagenoeg iedere ondergrond blijven kleven. De vloerstickers kunnen bovendien binnen 3 jaar eenvoudig en zonder lijmresten weer verwijdert worden.

De vele voordelen van een vloersticker tapijt van DecoPartners

• Afbeelding van zeer scherpe kwaliteit
• Verkrijgbaar in iedere vorm en elk formaat
• Voorzien van een slijtvaste anti-slip laag
• Gemakkelijk te reinigen
• Eigen ontwerp of foto mogelijk
• In iedere gewenste kleur en fullcolour
• Mogelijkheid tot laten monteren
• Permanente print die niet slijt
• Milieuvriendelijke latex inkt
• Vakkundig geprint
• Eenvoudig te verwijderen, ondanks sterke kleefkracht
• Duurzame verkleving

Meer weten?

Wilt u ook de woonomgeving van mensen met dementie verfraaien met een mooi vloersticker tapijt of wilt u een vloerkleed sticker voor uw woning of kantoor bestellen? Heeft u vragen over deze geweldige oplossing of wilt u hulp bij het bepalen van een ontwerp? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij adviseren u graag en staan u bij met het ontwerpen van een passend tapijt dat aansluit op de omgeving.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/