Winkelpui voorzien van logo uit glasfolie

Voor The Future Store uit Utrecht heeft DecoPartners de gehele winkelpui voorzien van een megagroot bedrijfslogo gesneden uit zandstraalfolie. Herkenning, lichtdoorlatend en een luxe uitstraling...

 

De ramen van The Future Store waren toe aan wat herkenning. Een mooie grote winkelpui is immers dé perfecte plek om opvallende belettering aan te brengen. Omdat men de lichtinval zo veel mogelijk behouden moest blijven is er gekozen voor een folie die zowel het licht optimaal doorlaat alsmede voldoende contrast op het glas geeft om het logo goed zichtbaar te maken.

montage raamfolie buiten groot

 

Er is bewust gekozen door The Future Store uit Utrecht om de glasfolie aan de buitenkant van het glas te monteren. Niet alleen voorkom je zo eventuele glasbreuken (zogenaamde thermische breuken) maar bovenal is het contrast op het glas zo groot mogelijk! Raamfolie wat aan de binnenkant van isolerend glas wordt bevestigd loopt het risico weg te vallen tegen de spiegeling van het glas.

 grote raamfolie en glasfolie montage utrecht

 

Raamfolie van hoge kwaliteit

Doordat de raamfolie aan de buitenkant van het raam is gemonteerd is het noodzakelijk dat de folie van een goede kwaliteit is. Wij gebruiken daarom uitsluitend glasfolies van gerenommeerde merken voor een duurzaam resultaat.

 

bedrijfslogo groot op winkelruit

 

De glasfolie geeft het raam een zogenaamd gezandstraalde uitstraling, of ook wel etched glass genoemd. Deze hoge kwaliteit zandstraalfolie kan in iedere vorm en grootte gesneden worden, en zowel binnen als buiten worden toegepast. Door zijn unieke structuur geeft de glasfolie een mooi contrast op het raam en laat het licht ongehinderd door om zo het ruimtelijke gevoel te behouden.

 bedrijfslogo gesneden uit glaspui

 

Het resultaat mag er dan ook zijn! Optimale herkenning op een luxe manier.

 

Bent u ook op zoek naar een duurzame maar betaalbare manier om uw ramen te voorzien van raamfolie of belettering? Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/