Wrappen van interieur, lift en wanden

Het wrappen van interieur, lift en wanden is een geweldige manier om een ruimte een stuk aantrekkelijker te maken. Daarnaast heeft interieurwrapping vaak ook een praktische functie. Het camoufleren van specifieke objecten of het restylen van een kamer, gang, lift, raam of deur kan een enorm verschil maken. Zo hebben wij voor een verzorgingshuis voor dementerende ouderen een toegangsdeur en lift mogen camoufleren. Dit had direct impact op het woongenot van de bewoners van het tehuis. Bovendien gaf het nieuwe interieur niet alleen hen rust, maar indirect ook het verzorgend personeel. Een echte win-win situatie dus.

 

Wrappen van lift in verzorgingshuis voor dementerende ouderenVan de lift is enkel nog alleen de liftknop zichtbaar. Door de complete lift te wrappen met een mooi design vallen de liftdeuren niet meer op voor de bewoners, wat veel rust op de afdeling geeft.

Perfecte camouflage geeft rust

Zoals iedereen wel weet zijn dementerende ouderen in een verzorgingshuis vaak bezig met het zoeken naar een uitgang naar buiten. Hebben ze een lift gevonden of een toegangsdeur naar een gang en kunnen ze daar niet doorheen? Dan zorgt dat vaak voor veel onrust. In eerste instantie natuurlijk vooral voor de bewoners, maar ook voor het verzorgend personeel is het moeilijk om te merken dat bewoners onrust ervaren. Het verzorgingshuis in dit specifieke project was om deze reden dan ook op zoek naar een ideale manier om een liftdeur te camoufleren. Wij hebben daarop de lift voorzien van een prachtige print van een ouderwetse stenen muur met een raam. Daardoor is het amper mogelijk de lift nog te herkennen, wat voor veel rust in het tehuis heeft gezorgd.

 

De lift en toegangsdeur zijn plekken waar veel dementerende ouderen soms vaak de hele dag wachten wat veel onrust en frustratie geeftDe toegansdeur en lift voorafgaande aan de interieurwrap.

 

Lift en toegangsdeur zijn volledig gewrapt met een doorlopend design waardoor deze niet meer opvallen.De lift en toegangsdeur zijn volledig gewrapt met een doorlopend design waardoor deze niet meer opvallen.

Interieur wrapping, een geweldige oplossing

Soms wilt u een ruimte mooier maken van uiterlijk. In andere gevallen is het handig om specifieke onderdelen in een ruimte te benadrukken of juist weg te moffelen. Met het wrappen van interieur, lift en wanden heeft u een prima manier in handen om beide situaties naar tevredenheid op te lossen. Bijvoorbeeld om een kale ruimte meer sfeer te geven door de wand te bewerken met een mooie wrap van de natuur of een bijzonder uitzicht. Of om een lelijke deur in een gang zo te bewerken dat hij helemaal niet meer opvalt. Wat uw situatie ook is, interieur wrapping is ideaal om een complete verandering teweeg te brengen. Of het nu gaat om ramen, deuren, wanden, vloeren of liften, qua interieur wrapping is er altijd veel meer mogelijk dan u waarschijnlijk denkt.

 

De liftdeuren van een verzorgingshuis zijn vaak een plek waar dementerende ouderen staan te wachtenBij de lift staan vaak dementerende ouderen te wachten op mensen die wellicht nooit zullen komen. Dat geeft de mensen veel onrust en frustratie.

 

Door de lift te wrappen met een mooie print valt deze niet meer op wat de dementerende mensen veel rust geeftDoor de lift en naastgelegen wanden te voorzien van een doorlopende print, vallen de liftdeuren niet meer op in het geheel. Dit geeft met name de dementerende mensen heel veel rust.

Het restylen van een ruimte

Met interieurfolie kunt u uw interieur een geheel nieuwe look geven. Interieurwrapping is namelijk verkrijgbaar in maar liefst meer dan vijfhonderd ontwerpen. De verschillende designs bieden stuk voor stuk een unieke manier om een ruimte volledig te restylen. U kunt kiezen uit vele mooie prints uit onze digitale database. Indien u dat wenst kunt u echter ook zelf een design aanleveren dat u graag door ons op de interieur wrap wilt laten drukken. Zo kunt u helemaal zelf bepalen wat het nieuwe uiterlijk wordt van uw interieur, een lift of een specifieke wand. En wist u dat interieurfolie heel eenvoudig te vormen is? Daardoor past het werkelijk op ieder oppervlak, ook als het rond of gebogen is. Wel zo fijn om te weten!

Het camoufleren van onderdelen

Natuurlijk kunt u interieurwrapping kiezen voor een nieuw design voor uw interieur. Maar u kunt uiteraard ook de keuze maken voor interieur wrapping om specifieke onderdelen in uw ruimte te camoufleren. Zo wordt een lelijke kast met een mooie interieurwrap al gauw een prachtig exemplaar met een mooi nieuw uiterlijk. En een lift zal veel minder prominent aanwezig zijn indien u die laat wrappen met een mooie print. Is het de bedoeling om specifieke deuren, kasten of wanden zoveel mogelijk weg te werken? Dan kan het aanbrengen van een wandfolie ook een ideale oplossing zijn. Wij denken graag met u mee over de opties, want ook in dit geval is er meer mogelijk dan u denkt.

 

Toegangsdeuren op de afdeling voorafgaande aan de interieur bestickering

 

Camoufleren van deuren en lift middels interieur prints en bestickeringOok de toegansdeuren naar de afdeling zijn zo gecamoufleerd met een fraaie bestickering dat het de bewoners niet meer opvalt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het wrappen van interieur, lift en wanden? Neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers voor een advies op maat. Bekijkt u ook eens onze andere projecten om meer ideeën op te doen.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/