Gevelbelletering is, soms letterlijk, het uithangbord van uw bedrijf. Zo is uw pand herkenbaar, maar weten mensen ook welke sfeer er om uw bedrijfs- en merknaam hangt. Dat is niet onbelangrijk. Ik dit artikel ziet u de mooiste voorbeelden van dergelijke gevelbelettering. Om geïnspireerd door te raken!

 

1.  Betaalbare gevelreclame in Nieuwegein

Bij dit voorbeeld staat gevelbelettering centraal. Voor Regiane - Pedicure en Beauty uit Nieuwegein is de winkel mooi aangekleed met een gevelbestickering en raamfolie. De bestaande trespa platen zijn voorzien van een fullcolour vinylsticker met logo en tekst voor optimale herkenbaarheid. Het raam is voorzien van raamfolie waarbij het logo uitgesneden is. Dit verhoogt niet alleen privacy aan de klanten maar geeft de winkel ook een luxe uitstraling. Door gebruik te maken voor duurzaam vinyl van uitsluitend gerenommeerde merken heeft de gevelreclame een zeer lange levensduur. De vinylsticker wordt bedrukt met UV- en weersbestendige inkten en is tevens voorzien van een extra beschermlaag.

gevelreclame nieuwegein

2. Freesletters

Middels freesletters kunt u een stijlvolle signing realiseren. Eén die opvalt en direct laat zien wie u als bedrijf bent en wellicht wat u doet. Het is van belang dat hierover goed wordt nagedacht. Dit omdat het een middel betreft welke niet binnen korte tijd veranderd en grote impact heeft op de voorbijgangers.

reclameletters aan gevel

3. Roestvrijstalen letters

Wat betreft gevelbelettering is de keuze enorm. Aan de hand van diverse factoren wordt bepaald welke freesletters het meest passend zijn. Denk bij deze factoren onder andere aan de plek (binnen of buiten), ruimte en ondergrond. Daarnaast heeft u de keuze uit RVS letter en kunststof letters. Beide zijn zowel voor binnen als buiten mogelijk en zijn sterk qua materiaal.

RVS reclameletters

4. Speel met de uitstraling van de letters

Ook bepaalt u zelf de uitstraling van de letters. Denk hierbij aan de kleur, een glanzend of dof effect en 3D-letters of juist platte letters. Vergeet ook niet bevestiging van de letters; de letters kunnen namelijk direct op de ondergrond geplaatst worden of met behulp van bevestigingstukjes. Kortom: u bepaalt volledig de vormgeving van uw eigen freesletters!

perspex reclameletters

 

Mocht u al exact weten wat u wilt en een ontwerp hebben klaarliggen, stuur dit ontwerp dan naar ons toe en wij verzorgen de productie. Uiteraard wel na goedkeuring van het formaat, soort materiaal en (indien gewenst) kleur. Zo kunt u gebruik maken van onze aantrekkelijke prijs kwaliteitverhouding die wij realiseren door slim in te kopen en te produceren. Heeft u nog vragen over gevelbelettering? Neemt u dan gerust contact met ons op!