Zoekt u een oplossing voor een pand dat korte of lange tijd leegstaat? Met tijdelijke raamstickers geeft u leegstaande ruimte een nieuwe duurzame uitstraling. Een leeg of nutteloos gebouw of een leegstaande winkel met een kale etalage geeft geen aantrekkelijk beeld in de omgeving. Vaak is het effect op winkelend publiek bovendien ontmoedigend, wat natuurlijk slecht is voor ondernemers in de buurt. Het verfraaien van ramen of kale wanden met bestickering is dan een ideale oplossing. Er ontstaat weer een prettige sfeer zonder dat een verbouwing nodig is. Zo wordt nutteloze ruimte op een slimme manier benut.

Leegstaande panden verfraaien met raamstickers

Is er sprake van een leegstandsprobleem in de buurt? Om een gezellige winkelomgeving te creëren zijn aantrekkelijke panden een cruciale factor. Een leegstaand pand hoeft niet altijd doelloos te zijn. Door een raam te voorzien van bestickering krijgt het pand een verrassende nieuwe functie. Zo kan tijdelijke raambestickering een perfect middel zijn voor een reclame boodschap voor een ondernemer in de buurt. Een paar fraaie foto’s kunnen weer zorgen voor fantastische sfeerbeelden die rust brengen in het straatbeeld. Met raambestickering zijn de erachter liggende lege ruimtes niet langer storend. Ondernemers in de omgeving hebben daar direct profijt van.

Tijdelijke raambestickering is een voordelige en opvallende reclame oplossing tijdens verbouwing of leegstandVoor de AlbertHeijn heeft DecoPartners de ramen van een leegstaand Gall&Gall filiaal voorzien van tijdelijke raambestickering

Raambestickering van een tijdelijk leegstaand pand

Als een eigenaar van een winkelpand of een ander soort pand stopt, wil dat niet altijd zeggen dat het betreffende pand daarna leeg blijft staan. Sommige ondernemingen maken een doorstart, andere panden krijgen een nieuwe bestemming en weer andere worden door een nieuwe ondernemer opgevuld. Ook als een pand maar korte tijd leeg staat is het een goed idee de ramen van het pand te voorzien van een pakkende reclame boodschap of bijzondere fotoprint. Raambestickering trekt direct de aandacht naar het pand. Daarmee zijn tijdelijke raamstickers een ideale marketing tool voor een startende ondernemer of een nieuwe vestiging. Denk hierbij aan “open soon” stickers of “hier komt” raambestickering.

Tijdelijke raamstickers voor verbouwing of tijdens leegstandTijdelijke raamstickers zijn na de verbouwing snel, eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen

De specialisten van DecoPartners

DecoPartners is een expert in het ontwerpen, produceren en monteren van tijdelijke raamstickers. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en zijn specialisten in de laatste printtechnieken. We beschikken over een groot assortiment stickermaterialen en garanderen een uitstekend resultaat. De door ons gebruikte folie is binnen drie jaar eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen. Heeft u een leegstaand pand, bent u bezig met een verbouwing of zijn er ramen en etalages in uw omgeving die best wat mooier aangekleed mogen worden? Wij verfraaien ze graag met sfeerbeelden, reclame boodschappen of aankondigingen voor een nieuw bedrijf.

De voordelen van tijdelijke raambestickering

  • Snel aan te brengen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Ideaal als eyecatcher
  • Benutten van loze ruimte
  • Duurzame uitstraling
  • In te zetten als marketing tool

 

Tijdelijke bestickering op ramen tijdens de verbouwing zijn een opvallende en voordelige manier om uw (reclame)boodschap te communicerenOpvallende raambestickering tijdens een verbouwing van een tandartspraktijk

Meer weten over tijdelijke bestickering?

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van tijdelijke raambestickering? Wij ontwerpen, produceren en monteren tijdelijke raamstickers snel, voordelig en vakkundig. Natuurlijk denken wij graag met u mee en geven wij u graag een kosteloos advies. Neem daarvoor contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder.