Fotobehang is ontzettend veelzijdig. Het heeft als voordeel dat u in elke gewenste ruimte eenvoudig het effect kan creëren dat u wilt bereiken. Daarom is fotobehang ook zeer geschikt om te gebruiken op kantoor. U kunt kiezen uit fotobehang, wandposters of muurstickers. Het verschil? Een muursticker of stickerwand plakt van zichzelf en bestaat uit meerdere zelfklevende stroken, fotobehang moet worden bevestigd met behanglijm en kan zelfs naadloos uit één stuk geproduceerd en gemonteerd worden. Bent u toe aan wat meer rust en ruimte op kantoor? Of is het juist tijd om uw kantoor eens op te frissen? Om u te inspireren zetten we een aantal voorbeelden op een rijtje.

Rust en ruimte

Met een aantal eenvoudige aanpassingen kunt u gemakkelijk een rustig en ruimtelijk effect creëren. Fotobehang met landschappen doen het hierbij erg goed, zeker op kantoor! Ga voor een rustig, groen landschap om wat meer rust te creëren. Straalt uw kantoor juist al veel rust uit en wilt u het wat levendiger maken met een echte eyecatcher? Ga dan voor een mooie foto van een skyline op de muur. Op deze manier wordt een saaie kantoorruimte al snel een echte bron van inspiratie!

muursticker skyline op kantoor

Uw eigen design

Wilt u echt indruk maken op uw zakenpartners? Ga dan voor een persoonlijke touch en laat uw eigen ontwerp drukken op een fotowand. Ontzettend origineel en gegarandeerd dat u de enige bent met dit unieke design! U kunt hierbij denken aan een zelfgemaakte foto uit de stad waar uw kantoor gevestigd is. Dit maakt uw kantoor echt ‘eigen’ en persoonlijk. Maar u kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een herkenbaar patroon met uw logo. Zeker in combinatie met de kleuren van uw huisstijl is dit een mooie manier om het imago van uw organisatie over te brengen. Succes gegarandeerd!

Wees uniek!

Unieker dan een eigen ontwerp op uw muur kan bijna niet. Maar wist u dat er meer mogelijkheden zijn dan uw ontwerp op een fotobehang te laten drukken? Zo kunt u tevens gaan voor een serie fotopanelen aan de muur. Net zo uniek als het fotobehang, maar net even wat artistieker. Op deze manier biedt u pas echt een kantoor vol inspiratie voor uw personeel!

fotopanelen op kantoor

Heeft u vragen over ons assortiment, de mogelijkheden op uw kantoor of wilt u graag uw eigen design laten drukken op fotobehang? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!