Fotowanden op maat gemaakt

Eén van de specialismen van Deco Partners zijn fotowanden. Deze fotowanden drukken wij op duurzaam fotobehang van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van de laatste printtechnieken en premium substraten, behalen wij altijd de meest heldere kleuren en hoogste resolutie. Daarnaast zijn onze muurprints stootbestendig, krasvast, eenvoudig te reinigen en brandvertragend (B1 volgens EN13501-1).

Fotobehang op maat

Al het fotobehang wordt door ons op maat gemaakt. Hierbij hebben we het zowel over de grootte als de soort afbeelding. Zo kunt u huidige afbeeldingen van uw bedrijf gebruiken maar ook aansprekende beelden van het internet. Door het indrukwekkend grote formaat zorgt de fotowand in ieder interieur voor een gewenste sfeer. Zo krijgt iedereen die hiermee wordt geconfronteerd, direct het juiste ‘gevoel’ dat u wilt overdragen.
Heeft u zelf geen goede afbeeldingen? Geen zorgen! Naast eigen afbeeldingen is het ook mogelijk om te kiezen uit ons vaste assortiment. Hierbij zit altijd wel iets tussen wat u aanspreekt. En mocht dit niet het geval zijn? Dan gaan we alsnog samen op zoek naar een print die volledig voldoet aan uw wensen en locatie.

Fotobehang met structuur

Naast een enorme keus aan mogelijkheden hebben wij ook diverse soorten behangmateriaal. Het bijzondere is dat wij behangsoorten kunnen bedrukken met structeren. Zo leveren wij o.a. fotobehang met linnenstrutuur voor een mooie textieluitstraling, een brushed structuur waarop 3D kwaststreken te zien en te voelen zijn en zelfs fotobehang met een lederstructuur. Schitterend als design wandbekleding in bijvoorbeeld een schoenenzaak. Bent u op zoek naar uniek fotobehang? Wij denken graag met u mee.

Fotobehang op kantoor

Doordat een fotowand full colour bedrukt kan worden, is deze toepasbaar in ieder interieur. Onze fotowanden worden veel toegepast in de horeca, zorginstellingen, overheidsgebouwen, vakantieparken, kantoren en andere locaties waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Daarnaast kunt u kiezen uit fotobehang of wandbestickering. Het verschil hierin is dat een muursticker al van zichzelf plakt en wordt voorzien van een duurzame matte en glanzende beschermlaag, en fotobehang is er in verschillende soorten uitvoeringen wordt bevestigd middels behanglijm. In beide gevallen wordt er gezorgd voor een échte blikvanger en krijgt het kantoor een bijzondere uitstraling. Het is een eigentijdse toepassing welke snel en eenvoudig toegevoegd kan worden aan onder andere uw winkel, hotelkamer, kantoor, showroom en ieder ander interieur.

Complete interieur oplossing

Deco Partners verzorgt alles van begin tot eind. Zo meten wij eerst de muren op, wordt de gewenste fotowand ontworpen en wordt deze vervolgens aan u gepresenteerd middels een visualisatie. Bent u tevreden met het resultaat? Dan zetten wij alles in gang en wordt het fotobehang op hoogwaardig materiaal geprint. En indien gewenst, wordt het fotobehang door onze ervaren monteurs vakkundig aangebracht. Zo bent u verzekerd van een strakke en unieke fotowand.