Raamfolie met logo of print laten maken

Glasfolie is een verzamelnaam voor raamfolie met diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij raamfolie bedrukken of hieruit elementen contour snijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitsnijden van uw logo of bedrijfsnaam. Zo wordt het logo en/of de bedrijfsnaam strak weergegeven op het gewenste raam. Iets wat weer zorgt voor een strakke vertoning en professionele uitstraling.

Glasfolie is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo is glasfolie onder andere een ideale toepassing voor:

  • Decoreren – met fotobeelden op melkglas bereikt u een prachtig en verrassend effect
  • Privacy – met (half) doorzichtige prints kunt u extra privacy creëren in bijvoorbeeld een bespreekkamer met glazen wanden
  • Huisstijl – voer uw huisstijl op een subtiele wijze door in het interieur en voorzie glazen wanden van raamfolie

Raamfolie op maat

Deco Partners print en snijdt raamfolie met de foto of het design die u wenst. Hierbij bieden wij raamfolie in alle formaten en verschillende soorten kleefkracht. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden wat betreft doorzichtbaarheid. Zo kunt u kiezen voor het wel bekende melkglasfolie en zelf de doorzichtbaarheid bepalen. Heeft u of uw personeel behoefte aan sterke privacy? Dan is het raadzaam om te kiezen voor minder doorzichtbaarheid dan gemiddeld. Is het echter alleen bedoeld om iets licht af te dekken? Dan kies u uiteraard voor meer doorzichtbaarheid.

Raamfolie met print

Wilt u als bedrijf nog beter opvallen? Kies dan voor raamfolie met print! Niet alleen verbeterd dit de zichtbaarheid, het versterkt tevens de huisstijl van uw bedrijf. Bij glasfolie met print kunt u zelf de doorzichtigheid van de kleur(en) bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een folie waarbij u licht door een gekleurde afbeelding (zoals uw logo) heen kan kijken. Ook geprinte glasfolie met minimaal transparantie is mogelijk, dit wordt natuurlijk aangepast op uw wensen en behoeften. Uiteraard zorgt ons montageteam ervoor dat uw raamdecoratiefolie snel en vakkundig wordt gemonteerd. Zo bent u gegarandeerd van strakke folie en een professionele uitstraling!