Bestickering over wanden en deuren

Wandbestickering is een verzamelnaam voor het bestickeren van deuren, wanden, vloeren en zelfs plafonds. De fotoprint wordt gedrukt op een duurzaam zelfklevend vinyl en vakkundig op de wand, vloer, deur of plafond gemonteerd zodat de foto of het beeld optisch doorloopt. Hiermee kan op een relatief snelle manier een compleet andere sfeer worden gecreëerd. Niet alleen voor de zakelijke markt maar ook bij de particulier wordt vanwege de relatief lage kosten wandbestickering steeds populairder. 

Bestickering op maat gemaakt

Uiteraard wordt de bestickering geheel op maat gemaakt. Daarvoor komen wij graag bij u langs om alles goed in te meten. Op basis van deze gegevens zullen wij u helpen met het ontwerpen van uw bestickering. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd zullen wij de bestickering snel en vakkundig bij u komen aanbrengen.

Voor iedere toepassing het juiste stickermateriaal

Voor iedere ondergrond of toepassing hebben wij een geschikt stickermateriaal. Zo kunnen wij ramen voorzien van fotoprints, vloeren voorzien van slijtvaste vloerstickers en zelfs ruwe en oneffe ondergronden zoals stucwerk of bakstenen muren kan DecoPartners bekleden met fotoprints op stickervinyl. De mogelijkheden van bestickeringen zijn oneindig.

Benieuwd wat DecoPartners in deze voor u kan betekenen of wat een bestickering op maat voor u zou gaan kosten? Neem gerust contact met ons op.