Wilt u corona stickers naast Nederlands ook bestellen in het Engels, Arabisch of Pools? Wij hebben ze standaard in ons assortiment. Ook als u corona stickers nodig heeft in andere talen of in een combinatie van talen leveren wij die graag op uw verzoek. UniekeStickers biedt de meest uiteenlopende soorten stickers ter preventie van het verspreiden van Covid-19 of het corona virus. Ze zijn toepasbaar op muren en vloeren en kleven op nagenoeg iedere ondergrond, binnen of buiten, zelfs op deurmatten, vloerkleden en laagpolig tapijt. Maak uw keuze uit onze grote collectie waarschuwingsstickers, richtlijn stickers, houd afstand stickers, wacht hier stickers of lijnstickers en bestel ze in het Engels, Arabisch of Pools. Wij bedrukken onze stickers tevens geheel gratis in iedere andere gewenste taal of in een combinatie van talen.

 

Maatwerk corona stickers voor ieder bedrijf

Op maat gemaakte Corona stickers snel en voordelig bestellen via onze webshop UniekeStickers.nlCorona stickers in diverse uitvoeringen, snel en voordelig op maat gemaakt en te bestellen via onze webshop www.uniekestickers.nl/webshop/stickers/corona-stickers

 

Maatwerk corona stickers zijn corona stickers die geheel naar uw wens kunnen worden gedrukt. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten vertalen van onze Nederlandstalige stickers naar een andere taal dan de standaardstickers in het Engels, Arabisch of Pools. Maar ook het laten personaliseren van corona stickers met uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo, de kleur van uw huisstijl of een andere wens voeren wij graag voor u uit. Zoekt u andere oplossingen voor specifieke corona stickers die u niet terug kunt vinden op onze website? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee. UniekeStickers kan iedere sticker volledig naar uw wensen aanpassen en heeft de mogelijkheid ze in meerdere talen te bedrukken met uw eigen gekozen boodschap, zoals bijvoorbeeld onze mondkapje-verplicht-stickers.

 

Voordelig op maat gemaakte Corona COVID-19 stickers bestellen op www.uniekestickers.nl

De voordelen van onze corona stickers

 

  • Verkrijgbaar in iedere denkbare taal
  • De mogelijkheid tot gratis personaliseren
  • Volledig op maat gemaakt
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Duurzame verkleving op iedere ondergrond
  • Eenvoudig te verwijderen door removable kleeflaag
  • Snelle levering
  • Eenvoudig aan te brengen

 

Snel en voordelig Corona stickers bestellen met logo of eigen tekst of in uw eigen huisstijl.Corona stickers kunnen volledig gepersonaliseerd worden met uw logo of eigen huisstijl-kleuren. Het aanpassen van de corona stickers aan uw huisstijl wensen is geheel kosteloos!

Meer weten over onze corona stickers in diverse talen?

Heeft u te maken met veel internationale bezoekers? Wijs iedere bezoeker dan op de geldende regels door stickers te laten bedrukken in diverse talen. Wij denken graag met u mee over hoe u anderstaligen het best bewust kunt maken van de geldende richtlijnen en hoe u hen op de huidige adviezen kunt wijzen. Zo weten ook mensen die een andere taal spreken direct waar ze aan toe zijn. Neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij adviseren u graag.