Niet naar binnen wel naar buiten kijken?

One Way Vision raambestickering

One Way Vision raamstickers zijn bijzonder goed geschikt voor zowel reclame als decoratieve doeleinden waarbij het belangrijk is dat er wel door naar buiten gekeken kan worden, maar andersom van buitenaf niet naar binnen. De folie kan zowel fullcolour bedrukt als in iedere gewenste vorm gesneden worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw gehele winkelruit of raampartijen te voorzien van een prachtige fotoprint terwijl u van binnenuit zonder problemen naar buiten kunt kijken!

Raambestickering waar u doorheen kunt kijken

One Way Vision is een bekende naam voor ook wel perforatiefolie of gaatjesfolie. U heeft de geperforeerde stickers vast wel eens gezien op bedrukte winkelruiten of stadsbussen. Deze raamstickers bestaan uit een zwarte plakkant welke tegen het raam wordt bevestigd. Door de combinatie van het gaatjespatroon en de zwarte kleefkant is het goed mogelijk om van binnen wel naar buiten te kijken. De andere kant is standaard wit en kan fullcolour bedrukt worden met foto's, logo's of teksten.

Fotoprint of teksten op autoraam of winkelruiten zonder zichtbelemmering

Vaak worden deze bijzondere raamstickers toegepast op winkelruiten of raampartijen die zowel een communicatieve functie hebben alsmede wat privacy behoeven. One-Way Vision stickers worden ook vaak toegepast op ramen van auto's en bussen als voertuigreclame. De folie mag zonder problemen op bijvoorbeeld een achterruit gebruikt worden omdat deze het zicht van binnenuit niet belemmert.

Duurzame permanente of voordelige tijdelijke One Way Vision bestickering

Naast duurzame one way vison stickerfolie voor permanente verkleving hebben wij ook een speciale removable one way vision folie. De removable variant is ideaal geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals aankondigingen, tijdelijke akties of reclame bestickering. Doordat de folie is gemaakt van een monomere basis is de folie van een hoge kwaliteit maar daarnaast zeer betaalbaar!

DecoPartners ontwerpt, produceert en monteert uw One Way Vision raambestickering snel en vakkundig op maat. Wilt u liever zelf uw OneWay-Vision stickers plakken? U kunt One-Way-Vision raamstickers ook direct in onze webshop bestellen. Wenst u meer informatie over One-Way-Vision stickers of wenst u een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder.