Belettering en bestickering van ramen

Raambelettering is een ware blikvanger voor uw bedrijfspand en kan perfect aansluiten op uw gevelreclame. Deco Partners ontwerpt, produceert en monteert diverse soorten raambelettering. Wij produceren en plaatsen full colour raambelettering maar ook met speciale zandstraalfolie (melkglasfolie) kunnen wij prachtige effecten realiseren voor op uw raam of etalage.

Raambelettering

Bij raambelettering kunt u denken aan het toevoegen van uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en/of pay-off op de ramen. Met name interessant voor de buitenramen van het kantoor. Zo bent u als bedrijf direct zichtbaar voor voorbijgangers en kunt u dat uitstralen zoals graag wenst. Tevens laat u zo men van buitenaf op een compacte manier zien, wie het bedrijf is en wat het bedrijf doet. De belettering van ramen die wij aanbieden, is tevens uitermate geschikt voor binnenramen. Zo kunt u de volledige huisstijl van het bedrijf doorvoeren middels raambelettering. Iets wat graag gezien en gewaardeerd wordt door personeel en (potentiële) klanten.

Raambestickering

Wilt u graag de volledige huisstijl, sfeer en/of branding van het bedrijf doorvoeren op kantoor? Dan is raambestickering dé oplossing. Hierbij kunt u denken aan mooie afbeeldingen, foto’s of het bedrijfslogo. Voor buitenramen wordt met name zandstraalfolie gebruikt. Dit omdat het dan minder hard oogt. Maar wilt u echt opvallen? Dan is het gebruik van full colour raadzaam. Hierbij kunt u uit iedere gewenste kleur kiezen en zowel op binnen- als buitenramen laten plaatsen.

Speciale raambestickering

Naast onze reguliere bestickering van ramen, is het tevens mogelijk om speciale folie op uw raam te laten plaatsen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om speciale effecten te creëren door op glasheldere folie te printen. Hiermee lijkt het net alsof het glas bedrukt is. Een andere veel gevraagde special is onze one way vision folie. Hierbij is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar andersom niet. One way vision folie is dan ook uitermate geschikt voor kantoren waarbij privacy van belang is. Dit omdat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Anderzijds is het prettig voor de werknemers doordat het zicht naar buiten toe niet wordt ontnomen. Kortom: een win-winsituatie!