Statisch hechtende raamstickers

Bent u op zoek naar eenvoudig te plakken raamstickers voor promotionele of tijdelijke toepassingen? Dan zijn statisch hechtende raamstickers de oplossing! Statisch klevende stickers blijven kleven door hun statische lading. Hierdoor is het mogelijk om kleine of grote raampartijen te voorzien van kleine actie stickers of reclame aanduidingen tot volledige fotoprints die snel en eenvoudig op de ramen geplakt kunnen worden en net zo eenvoudig en zonder lijmresteren er weer afgehaald kunnen worden.

Eenvoudig zelf plakken

Statische raamstickers kunnen zoals gezegd zeer eenvoudig zelf geplakt worden. De stickers kunnen zowel in een transparante (glasheldere) variant als een opake variant geleverd worden. Een transparante statische sticker is zo helder dat het bijna niet waarneembaar is dat er een sticker op de ramen zit. Dit type raamsticker wordt vaak toegepast voor decoratieve of subtiele doeleinden. De opake versie daarentegen heeft een groot contrast op het raam en is ideaal voor bijvoorbeeld een opvallende reclameboodschap of uw bedrijfslogo.

Statisch hechtende stickers kunnen wij in ieder gewenst formaat of vorm produceren en leveren. Wilt u statisch hechtende stickers direct bestellen dan kan dat in onze webshop. Wilt u liever een offerte op maat of heeft u meerdere stickers nodig, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.