Printen kan in alle soorten en maten. Sommige vormen van printen vergen een specialisatie. Het printen in grootformaat is zo’n specifieke vorm. Juist omdat de boodschap, de afbeelding of het logo bedoeld zijn om goed over te komen bij bezoekers of passanten, is de kwaliteit van groot belang. Alles draait daarbij om positieve aandacht voor uw boodschap. Wat kunt u allemaal printen in grootformaat?

Posters

U wilt uw boodschap overbrengen op een kwalitatief hoogwaardige manier. Posters kunnen u helpen uw communicatiedoelstellingen te behalen. Een drukkerij kan posters voor u dit maken. Maar als het in grootformaat moet, dan is het zaak om te kiezen voor een drukkerij die ervaring heeft in het drukken in grootformaat. Want dat vergt de nodige ervaring en de juiste machines. De kwaliteit in kleur, scherpte en helderheid zijn van belang om de perfecte boodschap te communiceren.

Stickers

Met reclamestickers heeft u de mogelijkheid om de wanden, ramen of vloeren van uw winkel of kantoorpand te voorzien van een leuke afbeelding of pakkende tekst. Voor de professionaliteit van uw kantoorpand is het in veel gevallen een goed idee om voor het logo van uw organisatie te kiezen, dit zorgt voor een representatieve en zakelijke uitstraling. Tevens kunt u die saaie vergaderruimte opleuken met een aantal mooie afbeeldingen of teksten aan de wanden. Maar wanneer het gaat om bijvoorbeeld een kledingwinkel, kunt u uw creativiteit in de vrije loop laten. Wat dacht u van een levensgrote reclameposter of een aantal pakkende quotes? Hoe creatiever, hoe beter! Want deze creatieve boodschappen zouden er zomaar voor kunnen zorgen dat uw merk onder de aandacht blijft en de klanten de volgende keer weer terugkomen.

stickerwand

Fotoplaten

Een speciaal effect kunt u bereiken door diverse platen met foto’s op de wand te bevestigen. Dus niet een hele wand voorzien van een aaneengesloten afbeelding. Juist het opbouwen van een passende illustratie met behulp van fotoplaten zorgt voor een opvallende en representatieve blikvanger in bijvoorbeeld een ontvangstruimte. De manier van bevestigen kan er voor zorgen dat er diepte in het beeld ontstaat. De opdruk wordt gedaan in zeer hoge resolutie en glasheldere kleuren voor een realistisch en adembenemend resultaat.

fotopanelen

Raamfolie

Raamfolie is van origine bedoeld om de privacy van medewerkers te waarborgen. Vaak wordt dit toegepast op plaatsen waar veel mensen voorbij lopen. Maar steeds vaker zorgt raamfolie voor extra attentiewaarde. Bij raamfolie met print kunt u zelf de doorzichtigheid van de kleur(en) bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een folie waarbij u licht door een gekleurde afbeelding (zoals uw logo) heen kan kijken. Raamfolie geprint met uw logo in huisstijlkleuren verbetert de zichtbaarheid en versterkt de huisstijl van uw bedrijf.  Ook geprinte glasfolie met minimaal transparantie is mogelijk, dit wordt natuurlijk aangepast op uw wensen en behoeften. Uiteraard zorgt het montageteam ervoor dat uw raamdecoratiefolie snel en vakkundig wordt gemonteerd. Zo bent u gegarandeerd van strakke folie en een professionele uitstraling!

raamfolie vergarderkamer privacy

 

Grootformaat printen biedt dus vele mogelijkheden. Bovendien kunt u kiezen voor een afwerking voor een buiten of binnen toepassing. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of heeft u bijzondere wensen en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!