Glas- of raamfolie kent verschillende mogelijkheden en toepassingen. Laat bijvoorbeeld met raamfolie uw huisstijl op een creatieve manier tot uiting komen in uw bedrijf. De folie kan bedrukt worden met uw logo of huisstijl of u kunt juist de contouren laten uitsnijden voor een strakke en professionele uitstraling. Bovendien is raamfolie een ideale oplossing als u op zoek bent naar meer privacy. U bepaalt daarbij zelf de mate van doorzichtigheid.

 

 

1. Fotoprint op semi-transparante glasfolie

Deze saaie glazen vergaderruimte werd omgetoverd in een heuse vissenkom. Door gebruik te maken van een afbeelding met een zeer hoge resolutie en de beste printtechnieken met groot kleurbereik, is een indrukwekkend effect gecreëerd. Er is gekozen voor een semi-transparante raamfolie op maat die zorgt voor meer privacy in de vergaderruimte. Deze raamfolie is transparant, maar niet glashelder waardoor contouren wel zichtbaar zijn maar er niet volledig door het glas heen gekeken kan worden. 

 Print op transparante raamfolie

 

2. Decoratieve fotoprint op melkglasfolie 

Voor een fysiotherapiepraktijk heeft DecoPartners een behandelkamer voorzien van een decoratieve eyecatcher. Deze fotoprint op melkglasfolie laat zonlicht door, maar is niet transparant waardoor er geen inkijk mogelijk is. Hierdoor ontstaat een professionele uitstraling en optimale privacy.

melkglas raamfolie met print

3. Zandstraalfolie met huisstijl

Zandstraalfolie is een matte raamfolie die lichtgrijs van kleur is. Het is daarom bij uitstek geschikt voor het overbrengen van een logo of huisstijl op het raam, omdat de folie een mooi contrast geeft. De tekst of logo wordt uit de folie gesneden waardoor het aanzicht mooi rustig en neutraal blijft. Zandstraalfolies worden daarom vaak toegepast op winkelruiten en kantoorgebouwen. Vanwege het privacy-effect komt u zandstraalfolie bovendien ook vaak tegen in sauna's, dokterspraktijken en vergaderruimtes.

Raamfolie met gezandstraald effect

4. Stickerfolie in huiskleur

Dit is een mooi voorbeeld van een opvallende raamfolie die een deel van een glazen wand beslaat voor meer privacy. Deze klant wilde zijn transparantie behouden, maar wel graag extra privacy creëren in de verschillende ruimtes. Daarom is gekozen voor een matte stickerfolie in de huisstijlkleur oranje. De folie is van een hoge kwaliteit en, vanwege de lichtdoorlatende eigenschappen, ook bijzonder geschikt voor ruimten waar een hoge lichtopbrengst belangrijk zijn.

raamfolie in kleur

5. Tijdelijke decoratieve raamfolie 

Voor speciale acties of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen is tijdelijke raamfolie een uitkomst. Voor de tijdelijke bestickering van de etalage van een juwelier hebben wij gebruik gemaakt van een glasheldere statische raamfolie met winters decor. Het grote voordeel van deze vorm van raamfolie is, dat het eenvoudig te verwijderen is en tijdens de volgende feestdagen gewoon opnieuw gebruikt kan worden.

statische etalage bestickering en folie

 

Bent u ook op zoek naar een decoratieve en privacy verhogende oplossing voor uw glazen wanden? Wij voorzien u graag van een vrijblijvend en persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.