Deurstickers voor wooncomplex ouderen

Voor een verzorgingshuis in het noorden van het land hebben wij een complete afdeling mogen voorzien van fraaie en opvallende deurstickers. De standaard rode deuren werden daarmee veranderd in prachtige voordeuren met een nostalgisch voorkomen.

Op maat gemaakte deurstickers

Bijzonder mooie op maat gemaakte deurstickers van hoge kwaliteit voor zakelijk gebruikHoge kwaliteit deurstickers die voldoen aan strenge eisen voor professioneel gebruik, voordelig en op maat gemaakt

De standaard rode deuren van dit wooncomplex waren vrij alledaags en eentonig. Ze zorgden met hun identieke uiterlijk bovendien vaak voor veel verwarring bij de dementerende bewoners. Met onze nieuwe deurbestickering hebben de deuren weer een mooi nieuw aanzien gekregen. Door de schaduwwerking in de afbeeldingen lijken de deuren bovendien echte voordeuren geworden met een authentieke uitstraling. Bewoners weten met deze nieuwe deurstickers hun eigen woning direct te vinden en er bestaat geen onduidelijkheid meer over wie waar woont. Door onze deurstickers krijgt de gang in dit wooncomplex bovendien direct een andere uitstraling. Er doorheen wandelen geeft bewoners daardoor een beter gevoel.

 

Professionele deurstickers voordelig op maat gemaakt en gemonteerd

Custom made deurstickers

Met op maat gemaakte deurstickers kunnen wij saaie deuren in een wip omtoveren tot prachtige authentieke exemplaren. Wilt u ook graag een aantal nieuwe deuren laten aanbrengen in uw bedrijfspand, wooncomplex of een ander soort gebouw? Dan kunt u het ontwerp van uw deurstickers (indien gewenst) volledig zelf bepalen. Wij hebben tal van mogelijkheden om uw deuren te voorzien van een nieuw uiterlijk, maar u kunt zelf natuurlijk ook een bijzondere afbeelding voorstellen. Wij ontwerpen graag een deurbestickering die volledig aansluit op uw wensen. Vanzelfsprekend wordt iedere bestickering volledig op maat gemaakt. Op basis van de exacte afmetingen verzorgen wij ook voor u een bijzondere deursticker. Indien u dat wenst komen wij die zelfs aanbrengen.

 

Deurbestickering in een verzorgingshuis - op maat gemaakte deurbestickering voor een verzorgingshuis door DecoPartnersDeurstickers worden op maat gemaakt zodat deurklinken en brievenbussen perfect uitkomen

Bijzondere deurstickers van een uitstekende kwaliteit

Onze deurstickers kunnen worden voorzien van een prachtige foto van een deur, maar u kunt ook kiezen voor een uiterlijk met design. Beide opties zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De deurfolie heeft een hoge resolutie en wordt uitgevoerd in een speciale matte versie. Daardoor is de bedrukking bijna niet van echt te onderscheiden. De folie die wij gebruiken voor het produceren van deurstickers heeft tevens een erg lange levensduur. Toch worden onze deurstickers speciaal vervaardigd voor tijdelijk gebruik. Dat betekent dat ze onze deurstickers eenvoudig en zonder plak- en lijmresten weer verwijderd kunnen worden. Op die manier is het altijd mogelijk de deursticker eenvoudig te wijzigen. Bijvoorbeeld zoals in dit wooncomplex, als iemand moet verhuizen naar een ander appartement.

Meer weten over deurstickers?

Voordelig op maat gemaakte deurstickers en deurfolie - DecoPartners

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarvoor willen wij graag weten om hoeveel deuren het gaat en wat de maat daarvan is. Laat ons de bijzonderheden weten en u ontvangt zeer snel een offerte op maat.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/