Melkglas raamfolie met foto print

We zien het steeds vaker; glazen systeemwanden en vergaderruimten. Erg mooi en transparant maar het heeft totaal geen privacy. Natuurlijk wens je zoveel mogelijk licht en het ruimtelijk effect te behouden maar toch voldoende privacy te creëren. Wij hebben de oplossing! Decoreer de glazen panelen met fullcolour bedrukte melkglasfolie. De wanden worden sfeermakers én het biedt voldoende privacy om ongestoord te kunnen vergaderen. Bovendien loopt men zo niet snel meer tegen de glazen deuren of panelen aan! Zo ook voor een klant van ons uit Haarlem, waar we de volledige glazen vergaderruimte hebben mogen decoreren met onze raamfolie...

 Glaspanelen met fotoprint

glasfolie met print op glazen panelen vergaderruimte

Naast dat wij de raamfolie kunnen bedrukken is het ook mogelijk elementen uit de folie te snijden. Op deze manier creëer je speelse elementen op de ruit. De melkglasfolie welke wij gebruiken is van een duurzame kwaliteit en laat zich uitstekend bedrukken en snijden. De mogelijkheden van deze raambekleding wordt hierdoor bijna grenzeloos.

Melkglasfolie uit één stuk

melkglasfolie met print op glaspaneel vergaderruimte

De folie wordt uit één stuk vervaardigd en gemonteerd. Hierdoor ontstaat er een naadloze glasbekleding en wordt de kans op het loslaten van de folie tot nul gereduceerd.

Raamfolie in uw eigen huisstijl

melkglasfolie met foto op glaspaneel vergaderruimte

Raamfolie van decopartners wordt volledig voor u op maat gemaakt en gemonteerd. Daarbij denken wij graag met u mee en kunnen u middels een ontwerpvoorstel de mogelijkheden en het effect van de raamfolie tonen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat patronen of afbeeldingen op de raamfolie doorlopen over kozijnen en/of muren.

Raamfolie zakelijk of particulier

hoge kwaliteit afwerking print op raamfolie

Raamfolie is niet alleen voor de zakelijke markt erg aantrekkelijk. Ook voor de particulier kunnen wij raamdecoratiefolie volledig op maat drukken, snijden en monteren.

Wilt u meer informatie over melkglasfolie of wenst u een geheel vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van glasfolie.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/