Textielframes en fotodoeken voor de Koninklijke Bibliotheek

Een creatieve oplossing voor kalen muren in vergaderzalen. Dat was de vraag van onze klant uit Den Haag. Decopartners heeft de oplossing. Met schitterende fotoprints op strak gespannen doeken worden de saaie wanden ineens een visuele beleving!

Strak resultaat op iedere ondergrond

Met onze textielwanden heb je op nagenoeg iedere ondergrond een superstrak resulaat. Het subtiele maar zeer stevige aluminium profiel wordt rondom op de wand gemonteerd waarna het fotodoek er strak in gespannen wordt. Ideaal voor plekken waarbij de ondergrond niet mooi vlak is, of plekken waarop anders helemaal geen fotobehang geplaatst zou kunnen worden. Hiermee bespaar je niet kosten van een verbouwing of stucadoor, een fotodoek in textielframe heeft nog veel meer voordelen! Zo kunnen wij de frames ook uitvoeren met akoestisch dempend materiaal. Onze textielframes met akoestische fotodoeken komt de akoestiek in kale en galmende ruimten ten goede. Door gebruik te maken van speciaal akoestisch dempend textiel waarop wij het design drukken wordt al een positieve bijdrage geleverd aan de akoestiek in de ruimte. Door het frame ook nog eens uit te voeren met akoestisch dempend vilt beheel je een maximale demping van de akoestische galm. Maar naast deze positieve eigenschappen van de fotodoeken kunnen de frames ook nog eens optioneel uitgevoerd worden met verlichting. Ideaal als u een eenvoudig te wisselen eye-catcher zoekt!

Snelle montage op lastige ondergronden

Voor de Koninklijke Bibiotheek hebben wij diverse textielframes met fotodoeken mogen produceren en monteren. Om u een idee te geven hoe zo'n frame eruit ziet en hoe deze gemonteerd worden ziet u hieronder een aantal foto's van de montage.

montage textielframe met fotodoek

Eerst wordt het frame op de wand gemonteerd. Het aluminium frame heeft een sparing waarin het fotodoek, welke is voorzien van een pees, wordt geklemd.

 

montage fotodoek in frame

Doordat het textiel enigszins elastisch is trekt het doek mooi strak en plooivrij in het frame.

 

fotodoek in frame textielframefotodoek in de centrale expositie ruimte van de Koninklijke Bibliotheek

 

Het resultaat is superstrak en plooivrij. Bovendien is het fotodoek eenvoudig te wisselen en te reinigen. 

Interieur decoratie of expo

Onze textielframes worden veelvuldig gebruikt ter decoratie van een interieur of showroom. Daarnaast hebben wij voor andere toepassingen ook een passende oplossing. Zo kunnen wij de frames ook leveren met speciale staanders zodat u het frame vrij in de ruimte kan neerzetten. Ideaal voor bijvoorbeeld een expositie of beurs.

 

fotowand textielframeFotodoek in bespreekruimte. Eventueel ook uit te voeren met akoestisch dempend materiaal voor een aangename akoestiek zonder galm

 

fotoframe peesdoekMoeilijke ondergronden zijn geen probleem met onze textielframes. Zonder hak- en breekwerk snel een superstrak resultaat

 

fotowand op moeilijke ondergrondDoor de modulaire opbouw zijn de frames eenvoudig op nagenoeg iedere locatie toe te passen

 

Fotodoeken van hoge kwaliteit met bijzonder hoge resolutie

De fotodoeken worden bij ons met de allerlaatste printtechnieken bedrukt. Zo drukken wij op een zeer hoge resolutie voor perfecte details en zijn de kleuren helder en levendig. Bovendien is de bedrukking UV bestand en watervast zodat het doek zonder problemen op 30 graden in de wasmachine kan!

 

hoge resolutie bedrukking textiel fotoframeFotodoeken worden op zeer hoge resolutie bedrukt voor extreem veel details en prachtig heldere kleuren

Meer informatie over textielframes en fotodoeken

Bent u ook op zoek naar een fotowand of textielframe voor uw kantoor, winkel of interieur? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben voor iedere situatie een passende en betaalbare oplossing!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/