Verwisselbare Textiele Wandbekleding

Moet uw wandbekleding altijd van behang zijn? Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan textiel frames? Een textiel frame bestaat uit een aluminium frame wat strak op uw wand wordt bevestigd. Hierin wordt eenvoudig een doek gespannen door deze in het frame te drukken. Hierdoor onstaat er een naadloos en plooivrij resultaat. Ideaal voor muren die in slechte staat zijn of niet te behangen zijn zoals wanden met een korrel of structuur. Bovendien zijn de doeken eenvoudig verwisselbaar. Geen behang stomen of opnieuw uw wand stucen en lijmen, slechts een nieuw fotodoek bestellen er erin drukken. Binnen 15 minuten is uw wand voorzien van een nieuwe bedrukking.

Geluiddempend wandbekleding en akoestisch textiel behang

Het grote voordeel van textiele wandbekleding is dat er tussen de wandbekleding en uw muur een geluidsdempend doek kan worden aangebracht. Naast dat de geluidsdempende functie is het ook nog eens thermisch isolerend. De textiele wordt geheel op maat gemaakt en kan, indien gewenst, ook zelf eenvoudig worden aangebracht. Onze textiele wandbekleding is hét alternatief voor naadloos fotobehang, voor zowel de particulier als zakelijke klant.

Voordelen van Textiel Wanden

  • hoogwaardig alternatief voor behang
  • uitvoerbaar met geluidsdempende ondergrond
  • voordelig op maat gemaakt
  • eenvoudige en zeer snelle montage

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat verwisselbare textiele wandbekleding voor u gaat kosten? Geen gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave.