Bij de inrichting van een kamer in een woonhuis of kantoor heeft u veel mogelijkheden om uw wanden te bekleden. Eén van die mogelijkheden is om de muur te voorzien van een foto. Juist omdat een fotowand volledig op maat te maken is met uw eigen fotomateriaal past het goed in een zakelijke omgeving maar ook bij u thuis. Waar moet u op letten als u een fotowand aanschaft?

 Welk beeld kiest u?

Foto's geven een bepaalde sfeer aan een ruimte. Of dat nu thuis is of in een zakelijke omgeving. De grootsheid van het fotobeeld op een wand is indrukwekkend. Houd er bij uw keuze dus rekening mee dat het een beeld moet zijn waar u lang mee verder kunt. Uiteindelijk is het meestal niet de bedoeling dat u de fotowand na een korte periode al weer vervangt. U maakt zelf de keuze welke uitstraling u wenst. Soms kan een foto van een sterk uitvergroot detail van iets het juiste en gewenste effect hebben. In een andere situatie is juist een vergezicht dat wat nodig is om te benadrukken waar het om gaat. Een fotowand wordt door ons op maat gemaakt. Dit geldt zowel voor de grootte als de soort afbeelding. U kunt eigen afbeeldingen van uw bedrijf gebruiken. Heeft u zelf geen geschikt beeld? Geen probleem! U kunt een beeld kiezen uit ons vaste fotoassortiment of aankopen bij gespecialiseerde beeldbureaus. Maar wat als u niet vindt wat u zoekt? Dan gaan we alsnog samen op zoek naar een print die volledig voldoet aan uw wensen en locatie.

fotobehang naadloos gemonteerd en op maat gemaakt op kantoor of bedrijf

Kies voor hoogste kwaliteit

Er zijn meer bedrijven die fotowanden leveren. Maar niet alle bedrijven bieden een goede kwaliteit en dus duurzaamheid van uw fotowand. Fotowanden maken behoort tot één van de specialismen van Deco Partners. Dit betekent dat u kiest voor kwaliteit en voor goede service. De fotowanden worden gedrukt op fotobehang van hoge kwaliteit. Door te werken volgens de laatste printtechnieken, heeft het beeld op uw wand altijd de meest heldere kleuren en de hoogste resolutie. Een fotowand van Deco Partners ziet er dan ook perfect uit. Bovendien blijft het mooi zodat de uitstraling niet wordt aangetast. De muurprints zijn stootbestendig, krasvast, eenvoudig te reinigen en brandvertragend (B1 volgens EN13501-1).

Wordt het behang of een muurbestickering?

Als u kiest voor een fotowand heeft u de keuze uit fotobehang, een wandposter of muursticker. Een groot voordeel is dat wat u ook kiest, het is altijd op maat gemaakt met de foto die past bij dat wat u wilt uitstralen. Wij meten eerst de muur op en maken een ontwerp. Deze presenteren wij aan u. Bent u tevreden met het resultaat? Dan zetten wij alles in gang en wordt het fotobehang op hoogwaardig materiaal geprint, in full colour. Het wordt ook op maat gemaakt, zodat de fotowand altijd past. De muursticker plakt al van zichzelf, fotobehang wordt aangebracht met speciale behanglijm. Als u wilt, wordt het fotobehang door onze ervaren monteurs vakkundig aangebracht. Zo bent u verzekerd van een duurzame, strakke en unieke fotowand!

naadloos fotobehang op kantoor

Bent u benieuwd of een fotowand iets voor u is? Wilt u advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave.