Om de aandacht van uw potentiële klanten te trekken, is het belangrijk om voldoende buitenreclame te maken. Reclamebelettering op uw bedrijfspand is een effectieve manier om een goede eerste indruk op voorbijgangers en klanten te maken. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zandstraalfolie te gebruiken bij het beletteren van de ramen. Graag leggen wij u uit waarom dit ook voor uw bedrijf een goede keuze is.

1. Een prachtige lichtinval dankzij zandstraalfolie

Veel ondernemers zijn bang dat het aanbrengen van reclamebelettering de lichtinval beperkt. Wanneer u kiest voor zandstraalfolie, is dit echter niet het geval. Deze zelfklevende raamfolie heeft een voordelige prijs en u creëert tevens een optimale lichtinval. Zandstraalfolie laat namelijk het daglicht door, maar weert wel hinderlijke zonnestralen. Het gebruik van deze folie is daarom ideaal voor een winkelpand of voor een bedrijfsruimte die ook als kantoor gebruikt wordt.

 

zandstraalfolie raambelettering

 

2. Geen ongewenste inkijk meer

Een raam beletteren met zandstraalfolie brengt ook nog een ander voordeel met zich mee. Ondanks dat de lichtinval namelijk niet beperkt wordt, kunt u met zandstraalfolie wel uw ramen blinderen. Voor wie dus de privacy in bepaalde bedrijfspanden wil waarborgen of op bepaalde plekken liever geen inkijk wenst, is zandstraalfolie uitermate geschikt. U hoeft overigens niet bang te zijn dat zandstraalfolie uw gevoel van ruimte beperkt. Doordat de folie licht doorlaat is dit niet tot nauwelijks het geval.

 

Privacy met zandstraal raamfolie etsglass

 

3. Een duurzaam resultaat

Zandstraalfolie is een translucent anti-inkijk raamfolie, die meestal geleverd wordt in een matte, lichtgrijze kleur. U kunt kiezen voor privacyfolie met een fijne glinsterende korrel of in een egaal matte uitvoering. De folie is een geweldig alternatief indien u op een voordelige manier een duurzaam resultaat wilt behalen. Zandstraalfolie is kwalitatief namelijk zeer goed en kan daarom langdurig gebruikt worden. Loskomen of verkleuring komt in de praktijk niet voor en deze belettering vraagt geen speciaal onderhoud.

 

duurzame raambestickering met raamfolie type zandstraal etchedglass

 

4. Eenvoudig te verwijderen

Wanneer u kiest voor zandstraalfolie, kiest u dus voor langdurige, onderhoudsvrije reclamebelettering. U zit er echter niet aan vast. Wilt u namelijk een andere tekst aanbrengen of bent u uitgekeken op uw huidige design? Dan is dat geen enkel probleem. U kunt de zandstraalfolie namelijk eenvoudig en zonder schade van uw raam verwijderen. Dit type raamfolie is dus niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook ontzettend makkelijk in gebruik!

 

Heeft u interesse in reclamebelettering en wilt u weten wat er voor uw bedrijf mogelijk is? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies!