Autobelettering met One-Way Vision voor SkinCare Harmelen

Voor SkinCare uit Harmelen heeft DecoPartners een mooie autobelettering mogen uitvoeren. Opdracht om de witte auto opvallend fraai en bovendien betaalbaar te voorzien van een mooie bestickering is hierbij wel geslaagd. Door gebruik te maken van diverse soorten folie zoals fullcolour stickervinyl, snijfolies en OneWay Vision voor de achterruit, is de wagen zo voorzien van een opvallend en herkenbaar uiterlijk.

 

 

autobelettering skincare 03
De autostickers worden met de lijnen van de auto gemonteerd

Duurzame autobelettering

Doordat DecoPartners uitsluitend gebruik maakt van gerennomeerde merken vinyl kunnen wij de duurzaamheid van uw autobeletterting garanderen. Bovendien worden onze fullcolour autoprints gedrukt met de laatste printtechnieken met UV resistente inkten en uiteraard voorzien van een extra beschermlaag.

autobelettering onewayvision skincare 01
De One Way Vision folie wordt goed verdeelt over de gehele achterruit

Autobelettering op de achterruit

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om alleen teksten op uw achterruit te laten monteren, maar wilt u liever een mooie fotoprint en toch zonder problemen door uw achterruit kunnen kijken? Dan is One Way Vision raamfolie iets voor u! Ook voor SkinCare hebben wij voor deze variant gekozen. Door het geperforeerde structuur en de zwarte kleeflaag kan er van binnenuit zonder problemen of zichtverlies naar buiten worden gekeken. Van buitenaf kan de folie met ieder denkbaar beeld bedrukt worden en is inkijk nagenoeg onmogelijk.

 

onewayvision op autoruit
One Way Vision bestaat uit piepkleine gaatjes waardoor je zonder problemen naar buiten kunt kijken

 

De achterruit bestickering zorgt voor een opvallend mooi resultaat. Niet alleen kan je de achterruit laten bestickeren met een mooie opdruk, je kunt het ook als een verlengstuk van de volledige autobestickering gebruiken. Zo zou het beeld wat op de auto bestickerd wordt bijvoorbeeld door kunnen lopen over de achterruit voor een compleet geheel.

 

autobelettering onewayvision skincare 02
Na de montage van de raamsticker worden de randjes voorzichtig weg gesneden.

Auto bestickering of reclame laten ontwerpen

Ons doel is om autoreclame betaalbaar te houden. Zo betaald u bijvoorbeeld niets voor het ontwerpen van uw autobelettering. Heeft u zelf een idee of suggestie, onze ontwerpstudio werkt het graag voor u uit. Heeft u zelf geen inspiratie of idee, geen probleem. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw persoonlijke autobestickering.

 

autobelettering onewayvision skincare 03
Het eindresultaat van de achterruit bestickering met One Way Vision folie

Autobestickering op locatie

Als extra service biedt DecoPartners haar autobeletting op locatie aan. Wij komen naar u toe om uw auto te bestickeren. Dat scheelt u tijd en gedoe. Wilt u de auto gedeeltelijk of geheel laten wrappen? Dan is het wel noodzakelijk om de bestickering op een locatie uit te voeren waar het voertuig binnen kan staan.

De autobeletting van SkinCare is ook op locatie uitgevoerd. Onderstaand ziet u het eindresultaat van de bestickering.

autobelettering skincare 02

autobelettering skincare 04

 

DecoPartners biedt Esther Rietdijk van SkinCare Harmelen heel veel rijplezier toe met haar nieuwe autobestickering!

Heeft u vragen of bent u ook op zoek naar betaalbare autoreclame? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/