Tijdelijke raambestickering iO Digital

Tijdelijke raambestickering is ideaal voor bedrijven met een nieuw vestigingsadres. Het bedrijf met de nieuwe vestiging kan tijdens de verbouwing of inrichting alvast aandacht vestigen op de komende opening en maakt tegelijkertijd reclame. Daarnaast kan met tijdelijke raamstickers niet iedereen zomaar naar binnen kijken tijdens de verbouwing. Een slimme manier om na het verwijderen van de bestickering in één klap een prachtig pand te kunnen onthullen. Wij mochten voor het nieuwe pand van iO Digital tijdelijke raamstickers aanbrengen, in de huisstijl van het bedrijf. Een perfecte marketingstunt en een ideale manier om extra aandacht te vragen voor het bedrijf.

Lees Meer
  388 Hits
388 Hits

XXL vloerbestickering voor ADE2022 Ziggodome

XXL vloerbestickering laten maken voor een speciaal evenement? Het kan bij DecoPartners. Bestickering van zeer grote projecten die echt op moeten vallen doen wij graag. Zo maakten we onlangs met veel plezier een echte eyecatcher voor het ZiggoDome in Amsterdam. Een enorme vloersticker voor de entreehal die direct in het oog springt, speciaal in het kader van het Amsterdam Dance Event. Met een mindblowing lijnenpatroon op een vloersticker van maar liefst drieëntwintig bij zeven meter brachten wij de hal direct in de juiste sfeer. Een mooie klus voor een geweldig dance event!

Lees Meer
  830 Hits
830 Hits

Wrappen van interieur, lift en wanden

Het wrappen van interieur, lift en wanden is een geweldige manier om een ruimte een stuk aantrekkelijker te maken. Daarnaast heeft interieurwrapping vaak ook een praktische functie. Het camoufleren van specifieke objecten of het restylen van een kamer, gang, lift, raam of deur kan een enorm verschil maken. Zo hebben wij voor een verzorgingshuis voor dementerende ouderen een toegangsdeur en lift mogen camoufleren. Dit had direct impact op het woongenot van de bewoners van het tehuis. Bovendien gaf het nieuwe interieur niet alleen hen rust, maar indirect ook het verzorgend personeel. Een echte win-win situatie dus.

Lees Meer
  1337 Hits
1337 Hits

Glasheldere folie met grafisch design

Glasheldere folie is een folie die u op uw raam kunt laten aanbrengen zonder dat men ziet dat het om een folie gaat. Het interessante daarvan is, dat u op deze heldere folie een bedrukking kunt laten aanbrengen, waarmee u uw ramen voorziet van een mooi uiterlijk. Zo kunt u op een eenvoudige manier van een saai raam een prachtige blikvanger maken of een eenvoudige ruimte met een glazen wand omtoveren tot een opvallend interieur. Voor een klant in Hilversum mochten wij glasheldere folie met een grafisch design aanbrengen op vele raampartijen in meerdere trappenhuizen. Een leuke opdracht met een bijzonder resultaat.

Lees Meer
  1575 Hits
1575 Hits

Textiel raamfolie voor een natuurlijke look

Textiel raamfolie is een zelfklevende folie met een textiellaag, die kan worden bedrukt met fullcolour foto’s, logo’s of teksten. Dankzij het fijne textiel materiaal dat in de folie verwerkt is zorgt deze combinatie voor een mooie natuurlijke uitstraling. Daarmee past deze textiel raamfolie perfect in een ruimte met een natural look, maar biedt het ook een geweldig contrast in een omgeving met strakke vormen. Voor een klant in Nieuwegein mochten wij dit zelfklevende raamtextiel aanbrengen op de glazen wand van een vergaderruimte. Het resultaat bood, mede door de ludieke afbeelding, een unieke wand.

Lees Meer
  1270 Hits
1270 Hits

Exterieurfolie en raambestickering in huisstijl

Exterieurfolie en raambestickering in huisstijl laten aanbrengen is een geweldige manier om een pand helemaal op te knappen en aan te passen aan een specifieke bedrijfsstijl. Zo is exterieurfolie bijzonder geschikt voor het opknappen van een gevel, zonder die gevel te moeten schilderen. Bestickering van ramen zorgt daarnaast voor een herkenbare uitstraling én voor meer privacy. Ideaal als een pand aan de straatzijde ligt waar veel publiek langsloopt.

Lees Meer
  1752 Hits
1752 Hits

Grootformaat print voor Awakenings festival

Een grootformaat print laten maken is een geweldige manier om uw bedrijf of evenement op een bijzondere manier op te laten vallen. Zo hebben wij laatst voor een bijzondere klant grootformaat prints uitgevoerd van maar liefst eenentwintig meter breed. Het uitbundige design van de prints is van Mr. June, de uitvoering ervan is gedrukt in een hoge resolutie en loepzuiver. Het ontwerp voor deze klant hebben wij geprint op een folie en gebruikt als een wrap rondom twee torens. Het resultaat was verbluffend mooi en een groot succes, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever.

Lees Meer
  1873 Hits
1873 Hits

Deurstickers en interieur wrapping voor ouderen met dementie

Deurstickers voor ouderen met dementie zijn een geweldige manier om bewoners van een woon- of zorgcentrum te ondersteunen in hun oriëntatie en gevoel van rust. Ook interieurwrapping of het bestickeren van overige deuren, wanden of liften heeft een goede invloed op het gevoelsleven van dementerende ouderen. Het wrappen van deuren, muren of liften zorgt bovendien voor een prettige woonsfeer.

Lees Meer
  3287 Hits
3287 Hits

Vloersticker tapijt voor verzorgingshuis

Heeft u wel eens van een vloersticker tapijt gehoord? Het is een sticker van een vloerkleed, volledig op maat gemaakt. Vloerstickers kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren inzetten. In een restaurant bijvoorbeeld met een logo erop, op kantoor als anti slip mat, in een winkel om reclame te maken of in een ziekenhuis om patiënten de weg te wijzen. Vloerstickers kunnen echter ook een decoratieve functie hebben. In een woning, een kantoorpand, een bank of bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Zo mochten wij voor een tehuis in het midden van het land vloerstickers maken met een haarscherpe afbeelding van een vloerkleed erop. Bijzonder mooi om te zien en zeer welkom bij de bewoners.

Lees Meer
  3692 Hits
3692 Hits

Gevelbelettering met geborstelde letters

Gevelbelettering kan een grote impact hebben op uw gebouw. Hoe een pand er aan de buitenkant uitziet zou namelijk duidelijk moeten tonen wat er binnen te vinden is. Tenminste, als je de juiste marketing technieken toepast en daadwerkelijk weet wat je als bedrijf uit wilt stralen. Een pand met de juiste atmosfeer verkoopt meer dan een oninteressant ogend gebouw dat geen aandacht trekt. Een mooi voorbeeld daarvan is het resultaat van een opdracht die wij mochten uitvoeren voor een woonwinkel in industriële meubels.

Lees Meer
  2220 Hits
2220 Hits

Windowdressing bij verbouwing of renovatie

Windowdressing of het op een opvallende manier afplakken van ramen is een ideale manier om een verbouwing of renovatie van een pand aan te kondigen. Zo trekt u niet alleen de aandacht naar het pand, maar laat u tevens zien wat er binnenkort te verwachten valt. Bij twee verschillende restaurants mochten wij de ramen voorzien van deze tijdelijke raambestickering. Met deze windowdressing werd op een bijzondere manier een nieuwe vestiging aangekondigd en werd tevens de nieuwsgierigheid gewekt bij langslopend publiek.

Lees Meer
  2382 Hits
2382 Hits

Creatieve deurbestickering voor een verzorgingshuis

Verzorgingshuizen kampen vaak met het probleem dat dementerende bewoners regelmatig dwaalgedrag vertonen. Vooral bij de uitgang ontstaat vaak veel onrust, omdat bewoners soms met wanhoop aan de deur blijven trekken om naar buiten te mogen. Foto bedrukking laten aanbrengen op de uitgangsdeuren is vaak een geweldige oplossing voor dit probleem. Het min of meer verbergen van de deuren geeft niet alleen afleiding en rust voor de bewoners, ook het personeel kan zich concentreren op andere zaken. Bovendien geeft een mooie fotoprint een gezellige sfeer in het verzorgingshuis. En ook dat heeft direct een goede impact op zowel bewoners als personeel.

Lees Meer
  2975 Hits
2975 Hits

Custom-made fotobehang voor Oosters restaurant

Custom made design fotobehang is een geweldige manier om een bedrijfspand, winkel of bijvoorbeeld horeca gelegenheid volledig in te richten in een toepasselijke sfeer. Door uniek custom-made behang te combineren met bijpassende deur- en wandbestickering zijn de mogelijkheden eindeloos en de uitstraling van het pand altijd geheel naar wens. Voor een oosters restaurant in Ridderkerk mochten wij het interieur voorzien van diverse custom-made fotobehang soorten, in combinatie met bijpassende deur- en wandbestickering en raamfolie. Het resultaat is verbluffend mooi en een duidelijk statement van gastvrijheid.

Lees Meer
  2839 Hits
2839 Hits

Interieur wrapping en bestickering mobiel kantoor

Interieur wrapping is een ideale oplossing voor het verfraaien van een verwaarloosde of saaie muur. De ruimte waarin de muur zich bevindt wordt er direct een stuk sfeervoller van en u kunt helemaal zelf bepalen wat het uiterlijk ervan zal zijn. Voor een bloemenhandel in de buurt van Katwijk mochten wij de binnenzijde van een mobiel kantoor volledig renoveren door middel van interieur wrapping. We hebben deze opdracht uitgevoerd door het aanbrengen van frisse witte folie en toepasselijke bestickering. Het kantoor is volledig opgeknapt met deze folies en isolerende wandbekleding. Het resultaat is een geweldige metamorfose, want het kantoor ziet er weer als nieuw uit!

Lees Meer
  3282 Hits
3282 Hits

Bestickering van liften

Bestickering van liften is altijd een goed idee. Het geeft niet alleen een heel andere sfeer aan de ruimte waar de lift zich bevindt, wandbestickering zorgt ook voor een totale restyling én kan een functioneel worden ingezet. Voor een bijzonder bedrijf in Leiden mochten wij een leuke opdracht uitvoeren met een tweeledige functie. Het ging hierbij om het bestickeren van twee liften met een toepasselijke en functionele fotoprint. Daarbij namen wij tijdens de uitvoering niet alleen de twee liftdeuren mee, maar hebben we ook de omlijsting van de lift in het ontwerp meegenomen. Met een resultaat waar de klant meer dan blij mee was.

Lees Meer
  3640 Hits
3640 Hits

Lichtdoorlatende raambestickering voor tandartspraktijk

Raambestickering is een geweldige manier om een onopvallend pand succesvol om te toveren tot in een het oog springend gebouw. Voor een tandartsenpraktijk uit Apeldoorn mochten wij de buitenzijde van een bestaand pand volledig vernieuwen. Wij hebben deze opdracht uitgevoerd door middel van raambestickering, met een resultaat waar de klant meer dan tevreden mee is. Het opgeknapte pand ziet er door de opgefriste buitenkant niet alleen als nieuw uit, het pand valt ook veel meer op. En dat laatste is natuurlijk altijd goed om potentiële nieuwe klanten aan te trekken.

Lees Meer
  3413 Hits
3413 Hits

Tijdelijke raambestickering bij Domino's

Onlangs hebben wij in opdracht van een gerenommeerd reclamebureau in Amsterdam een bijzondere tijdelijke raambestickering mogen produceren en aanbrengen. De bestemming was een pui van Domino’s Pizza, de aanleiding was het thema “Internationale Vrouwendag”. De betreffende vestiging van Domino’s in Harlingen is van franchiseneemster Klaske. Zij wilde alle dames die werkzaam zijn binnen Domino’s een warm hart toedragen en hen die dag extra in het zonnetje zetten. Het resultaat is een prachtige pui met alle namen van dames die werkzaam zijn binnen Domino’s: van pizzabakker tot bezorger en van manager tot franchisenemer. Met deze unieke raambestickering in het kader van Internationale Vrouwendag is deze vestiging een symbool geworden voor alle vrouwelijke collega’s.

Lees Meer
  3079 Hits
3079 Hits

Glasfolie - de perfecte visuele communicatie

Voor een bedrijf in Breukelen dat werkzaam is in de Engineering business mochten wij zowel de glazen wanden van vergaderruimtes als de entree voorzien van een mooi design. Op de wanden maakten we gebruik van matglasfolie met een fotobedrukking. De entree hebben we strak gehouden door een mooi ontwerp voor zowel het logo als de diensten van het bedrijf.

Lees Meer
  4668 Hits
4668 Hits

Restyling kantoorwanden met muurfolie en kunststof 3D letters

Voor een verzekeraar in het midden van Nederland hebben wij de kantoorruimten mogen voorzien van een nieuwe frisse look. De witte wanden kregen een eigen kleur. Daarop werden met letters diverse quotes en logo’s aangebracht.

Lees Meer
  3124 Hits
3124 Hits

Deurstickers voor wooncomplex ouderen

Voor een verzorgingshuis in het noorden van het land hebben wij een complete afdeling mogen voorzien van fraaie en opvallende deurstickers. De standaard rode deuren werden daarmee veranderd in prachtige voordeuren met een nostalgisch voorkomen.

Lees Meer
  4149 Hits
4149 Hits

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/