Melkglas raamfolie met foto print

glasfolie-met-print-op-glazen-deur-vergaderruimte

We zien het steeds vaker; glazen systeemwanden en vergaderruimten. Erg mooi en transparant maar het heeft totaal geen privacy. Natuurlijk wens je zoveel mogelijk licht en het ruimtelijk effect te behouden maar toch voldoende privacy te creëren. Wij hebben de oplossing! Decoreer de glazen panelen met fullcolour bedrukte melkglasfolie. De wanden worden sfeermakers én het biedt voldoende privacy om ongestoord te kunnen vergaderen. Bovendien loopt men zo niet snel meer tegen de glazen deuren of panelen aan! Zo ook voor een klant van ons uit Haarlem, waar we de volledige glazen vergaderruimte hebben mogen decoreren met onze raamfolie...

Lees Meer
73 Hits
0 reacties

Naadloze Fotowand gemonteerd in Almere

naadloos-behang-bestellen-in-almere

Dit maal hebben wij voor een klant uit Almere een enorme fotowand mogen monteren. Deze enorme fotowand van meer dan 13 meter lang hebben wij naadloos uit één stuk geproduceerd en gemonteerd op hun kantoor.

Lees Meer
106 Hits
0 reacties

Fotoprint op semi-transparante glasfolie

aquariumprint-op-glas

Een saaie glazen vergaderruimte? Decopartners maakt er iets unieks van! Met onze semi-transparante glasfolie creëer je snel op glaspanelen een decoratieve en privacyverhogend effect. Glazen systeemwanden, vergaderrruimten, etalages en glaswanden... fullcolour bedrukte transparante glasfolie voor indrukwekkend mooie raamdecoraties.

Lees Meer
187 Hits
0 reacties

Raamfolie met bedrijfslogo of naam

raamfolie-zandstraaleffect-gesneden

Grote reclameprojecten, kleine reclamebeletteringen, DecoPartners biedt altijd een betaalbare totaaloplossing voor uw reclameproject. Zo ook voor ICU uit Utrecht alwaar wij een aantal ramen hebben mogen voorzien van een luxe zandstraalfolie met uitgesneden logo en tekst. Luxe en opvallend tegelijk...

Lees Meer
113 Hits
0 reacties

Winkelpui voorzien van logo uit glasfolie

bedrijfslogo-gesneden-uit-glasfolie-groot

Voor The Future Store uit Utrecht heeft DecoPartners de gehele winkelpui voorzien van een megagroot bedrijfslogo gesneden uit zandstraalfolie. Herkenning, lichtdoorlatend en een luxe uitstraling...

Lees Meer
137 Hits
0 reacties

Raambelettering en stickers bij Goya - Sushi en Grill

tekststickers-groot-restaurant-goya

Voor het nieuwe Sushi en Grill restaurant Goya te Huizen hebben wij opvallende raambelettering aan mogen brengen. Door gebruik te maken van witte folie knalt de nieuwe naam van het restaurant bijna letterlijk van het raam af!

Lees Meer
166 Hits
0 reacties

Fotodoeken en Reclamestickers bij BinckBank Amsterdam

binckbank-fotoframes

Voor de BinckBank te Amsterdam heeft DecoPartners een mooie en praktische oplossing bedacht voor het aankleden van de hoofdentree en de kantine. Door gebruik te maken van op maat gemaakte aluminium frames waarin grootformaat fotoprints worden aangebracht kunnen de items eenvoudig door de klant zelf later vervangen worden door een andere fotoprint.

Fotoprint op textiel

De afbeeldingen worden gedrukt op een enorm textieldoek wat rondom is voorzien van een rubberen pees. Deze pees wordt eenvoudig in het aluminium frame gedrukt waardoor het doek zich strak en zonder plooien zal spannen. Hierdoor worden oneffenheden op de wand volledig aan het zicht onttrokken waardoor de wand een mooi strak geheel krijgt. Bovendien zijn de fotodoeken, zoals eerder gezegd, eenvoudig op een later tijdstip zelf te verwisselen. Geen boren, plakken of schroeven maar eenvoudig het oude doek eruit trekken en het nieuwe erin drukken.

fotoprint textiel 

Textielwanden met akoestische geluidsdemping

Nog een groot voordeel van de textiele fotoprints is de mogelijkheid tot het aanbrengen van akoestisch geluidsdempende materialen. Doordat het frame waarin de fotoprint bevestigd is enkele centimeters van de muur bevestigd wordt is er een mogelijkheid hier tussen een geluidsdempend materiaal aan te brengen. Niet alleen verfraaid u uw ruimte met een prachtige fotowand, u vermindert bovendien de akoestische galm in de ruimte wat voor een aantrekkelijke ervaring zorgt.

textiele fotowand

Reclamestickers op maat gemaakt

Naast alle grote fotowanden hebben wij op alle verdiepingen van de kantoorruimten de glazen deuren voorzien van dubbelzijdige reclamestickers. De stickers zijn dus aan beide kanten van de glazen deuren leesbaar. Door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige vinylstickers van polymere kwaliteit hebben de stickers een zeer lange levensduur en zijn ze relatief eenvoudig later weer te verwijderen.

reclamestickers kantoordeuren

 

Wilt u meer informatie over textiel-fotowanden of reclamestickers, of wenst u ee vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Lees Meer
156 Hits
0 reacties

Gevelreclame Domino's Pizza Amersfoort

signing_dominos-pizza

Bij Domino's Pizza in Amersfoort werd het tijd voor nieuwe signing. De oude lichtbak en gevelreclame moest vervangen worden door nieuwe reclame-uitingen conform de huidige huisstijl. DecoPartners werd gevraagd dit te verzorgen.

Door gebruik te maken van 8mm dikke acrylaat reclameletters en speciaal op maat gemaakte lichtreclame krijgt het filiaal niet alleen de correcte signing maar ook een luxe uitstraling.

Als eerste wordt de oude signing zorgvuldig verwijdert. Het oude reclamebord voldoet qua kleur en vormgeving niet meer aan de eisen van de huidige huisstijl en moet daarom vervangen worden.

reclamebord verwijderen

 

Het nieuwe reclamebord bestaat uit een aluminium sandwichpaneel die op kleur geproduceerd is.

reclamebord monteren

 

De nieuwe huisstijl is zwart waarop de 8mm dikke acrylaat letters goed opvallen!

reclameletters monteren

 

Naast het nieuwe gevelbord is ook gedacht aan de lichtreclame. De oude verlichting boven het gevelbord kon gelukkig worden behouden, maar de flagsign is volledig vervangen door een nieuw en energiezuinig exemplaar voorzien van interne LED verlichting.

dominos pizza gevelreclame

 

Daarmee is de signage rond. Een nieuw reclamebord conform de huidige huisstijl compleet met bijbehorende lichtbak.

Lees Meer
195 Hits
0 reacties

Reclame en lichtbak belettering Restaurant GOYA Veenendaal

Luxe_signing-matzwart-goud_GOYA

Voor Orientaals restaurant GOYA te Veenendaal heeft DecoPartners diverse interieur graphics en reclame belettering mogen produceren en monteren. Door gebruik te maken van zwarte tinten en goudkleurige metallic folies ontstaat er een luxe uitstraling.

Lees Meer
225 Hits
0 reacties

Ramen voorzien van nieuw logo

winkelraam-bestickering-bloemenwinkel-de_markt

Bij Bloemenspeciaalzaak De Markt in Breukelen heeft DecoPartners de ramen mogen voorzien van een nieuw logo. Daarbij hebben wij het logo in huis ontworpen en geproduceerd waarna deze op locatie is gemonteerd. Door het logo contour te snijden blijft de winkelruit grotendeels transparant wat een fraai resultaat geeft!

 

logo ontwerp reclamestickers

Reclame op uw winkelruit

Reclame op uw winkelruit of etalage zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Uw klanten weten immers in één oogopslag wat u hen te bieden heeft. Daarbij is veel mogelijk. Van opvallende reclame met grote fotoprints en opvallende letters tot subtiele raamfolie met uitgesneden logo's en teksten... nagenoeg alles is mogelijk.

De wens van deze klant was om het nieuwe een kleurrijk tintje te geven maar daarbij wel moest opvallen. Door het logo uit witte folie te snijden en deels fullcolour te bedrukken ontstaat er een opvallend en fris ontwerp, wat goed contrasteert endus opvalt op de winkelramen.

raamsticker monteren bloemenwinke de markt

Hoge kwaliteit reclame belettering op uw winkelruit

Het oude logo wordt voor montage zorgvuldig door ons van de ramen verwijdert. De ramen worden grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe belettering. Door de reiniging en juiste folies te gebruiken ontstaat er een duurzaam resultaat. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van folies afkomstig van gerenommeerde merken voor alleen de beste kwaliteit.

 

raamstickers reclame bloemenwinkel de markt

raambelettering reclamstickers

Wij wensen Bloemenspeciaalzaak De Markt uit Breukelen veel succes met hun nieuwe winkel!

Lees Meer
377 Hits
0 reacties

Naadloos behang in sauna bij Newstyle Fitness

naadloos_behang_in_sauna_Nieuwegein_Newstyle_Fitness

Voor Welness & Healthclub Newstyle Fitness heeft DecoPartners een naadloze muurprint geproduceerd en gemonteerd van ruim 20 meter lang! Opvallend punt is dat de behangprint ook gedeeltelijk over het tegelwerk en de deuren heen loopt voor een mooi optisch geheel...

Lees Meer
307 Hits
0 reacties

Autobelettering met One-Way Vision voor SkinCare Harmelen

Autobelettering met One-Way Vision voor SkinCare Harmelen

Voor SkinCare uit Harmelen heeft DecoPartners een mooie autobelettering mogen uitvoeren. Opdracht om de witte auto opvallend fraai en bovendien betaalbaar te voorzien van een mooie bestickering is hierbij wel geslaagd. Door gebruik te maken van diverse soorten folie zoals fullcolour stickervinyl, snijfolies en OneWay Vision voor de achterruit, is de wagen zo voorzien van een opvallend en herkenbaar uiterlijk.

Lees Meer
335 Hits
0 reacties

Privacy verhogende raamfolie in kleur

Privacy verhogende raamfolie in kleur

In opdracht van Voskuilen Interieur heeft DecoPartners diverse glazen wanden voorzien van gematteerde folie in huisstijlkleur

Lees Meer
312 Hits
0 reacties

Bedrukte matglas folie voor vergaderruimte

Bedrukte matglas folie voor vergaderruimte

Meer privacy nodig voor uw vergaderruimte? Wat dacht u van privacyfolie? Deze sticker met mat-glas effect kan zowel neutraal als bedrukt worden aangebracht. Ideaal voor decoratieve doeleinden die bovendien uw privacybehoefte daarmee tegemoet komt.

Lees Meer
378 Hits
0 reacties

Muurprint bij Newstyle Fitness Nieuwegein

Muurprint bij Newstyle Fitness Nieuwegein

Fotoprint uit één stuk produceerd en gemonteerd. Voor Newstyle Fitness in Nieuwegein heeft DecoPartners een aantal fraaie muurprints mogen produceren en monteren. De muurprint van ruim 30 meter lang is volledig naadloos geproduceerd en gemonteerd.

Lees Meer
593 Hits
0 reacties

Naadloos Fotobehang bij TechnoTape

Naadloos Fotobehang bij TechnoTape

Fotobehang zonder naden

Voor TechnoTape uit Baarn hebben wij een schitterend Fotobehang mogen produceren en aanbrengen. Het Fotobehang is uit één stuk vervaardigd en gemonteerd voor een naadloos geheel! Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan verder...

Lees Meer
421 Hits
0 reacties

Raamfolie voorzien van logo en tekst

Raamfolie voorzien van logo en tekst

Logo en tekst gesneden uit raamfolie

Voor het Willem de Zwijger college uit Bussum heeft DecoPartners een fraaie raamfolie mogen produceren en aanbrengen. Bent u benieuwd naar het resultaat en de mogelijkheden van Raamfolie, lees dan verder...

Lees Meer
464 Hits
1 reactie

Muren bekleed met Muurprint als Fotowand

Muren bekleed met Muurprint als Fotowand

Grote Fotoprint op muren en deuren

Saaie witte wachtkamermuren worden zo sfeervolle kijkobjecten. DecoPartners heeft bij Tandartspraktijk Schouwstede uit Nieuwegein de wanden en deuren bekleed met oude foto's van Nieuwegein.

Lees Meer
478 Hits
0 reacties

Gevelreclame aangebracht bij Regiane in Nieuwegein

Gevelreclame aangebracht bij Regiane in Nieuwegein

Betaalbare gevelreclame in Nieuwegein

Voor Regiane - Pedicure en Beauty uit Nieuwegein is de winkel mooi aangekleed met een gevelbestickering en raamfolie.

Lees Meer
400 Hits
0 reacties

Bedrijfslogo en reclame op raamfolie

Bedrijfslogo en reclame op raamfolie

Bedrijfslogo en reclame gesneden uit raamfolie

Uw reclame of bedrijfslogo komt nog meer tot zijn recht op uw winkelraam met duurzame raamfolie van DecoPartners.

Lees Meer
384 Hits
0 reacties