Zonwerende raamfolie bij drukkerij HaboDaCosta

Voor drukkerij HaboDaCosta uit Vianen heeft DecoPartners dit keer de werkplekken mogen voorzien van een speciale warmtewerende raamfolie. Door gebruik te maken van deze, van buitenaf spiegelende raamfolie wordt de werkomgeving een stuk aangenamer wat de productiviteit uiteraard ten goede komt!

Lees Meer
  325 Hits
  0 reacties
325 Hits
0 reacties

Fotowanden bij sportcomplex Ede

Voor een groot sportcomplex uit Ede heeft DecoPartners diverse wanden mogen voorzien van grote stukken fotobehang. Omdat er hoge eisen werden gesteld aan het behangmateriaal is er uiteindelijk voor het naadloos behang van DecoPartners gekozen. Niet alleen wordt ons behang naadloos uit één stuk geproduceerd en gemonteerd, bovendien is het UV bestendig, oersterk, brand- en bacteriewerend en goed reinigbaar. Kortom, een duurzaam fotobehang van de allerhoogste kwaliteit.

Lees Meer
  223 Hits
  0 reacties
223 Hits
0 reacties

Fotobehang op kantoor

Naadloos fotobehang op kantoren wordt steeds populairder. Het geeft de ruimte juist een prettige sfeer en akoestiek. Bovendien kan het ook communicatief goed werken door je branding bijvoorbeeld opvallend en groot op de wand van uw kantoor te bedrukken. Zo heeft DecoPartners de afgelopen tijd vele kantoren mogen voorzien van fraaie fotobehangen en fotodoeken aldanniet met akoestisch absorberend materiaal. Zo ook voor SWINK Webservices en RISK Verzekeringen.

Lees Meer
  44 Hits
  0 reacties
44 Hits
0 reacties

Tijdelijke raamstickers bij Perron22

Voor Perron22 uit Enschede heeft Decopartners dit keer een leuke en toepasselijke raambestickering geproduceerd en gemonteerd. Ook hier is wederom gekozen voor een speciale removable stickerfolie welke mooi strak op de ramen wordt aangebracht, en later eventueel zelf door de klant weer eenvoudig zonder gedoe te verwijderen is. Door de ramen volledig te voorzien met deze tijdelijke bestickering trekt het pand de maximale aandacht van al het winkelend publiek rondom. Ideaal om tijdens de grote verbouwing te laten zien wie u bent en wat u uw potiëntiele klanten later allemaal te bieden heeft!

Lees Meer
  104 Hits
  0 reacties
104 Hits
0 reacties

Raambestickering bij Dominos Pizza Maarssen - Utrecht

De ramen van Domino's Pizza Maarssen - Utrecht konden wel een facelift gebruiken. De ramen waren destijds voorzien van een grijze folie om zo de inkijk tegen te gaan. Echter met wat smaakmakende afbeeldingen en een herkenbaar logo op de ramen oogt het een stuk aantrekkelijker. DecoPartners had de eer om de ramen te mogen voorzien van een opvallende en smaakmakende opdruk.

Lees Meer
  265 Hits
  0 reacties
265 Hits
0 reacties

Restaurant in Utrecht en Amersfoort voorzien van nieuwe reclame-uitingen

Nieuwe lichtbak reclame en spandoeken voor Restaurant Juliana in Utrecht

Geveldoeken

Voor het alom bekende restaurant Juliana gelegen naast het prachtige Juliana park te Utrecht, heeft DecoPartners de gevel mogen voorzien van een aantal smaakvolle spandoeken en de lichtbak mogen voorzien van een nieuwe belettering. Met deze opvallende doeken aan de gevel, daarom ook wel geveldoeken genoemd, wordt snel en relatief voordelig een nieuwe uitstraling gegeven aan het restaurant en zien voorbijgangers direct wat het restaurant hen te bieden heeft.

geveldoeken utrecht 

Lichtbak bestickering

Ook de lichtbakplaten moet worden voorzien van een nieuwe belettering. De keuken verandert, dus ook de aanduiding op het restaurant. De bestaande lichtbakplaten worden door ons voorzichtig verwijdert en ter plaatse grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe bestickering. Zo kunnen de bestaande lichtbakken nog jaren mee!

 

lichtbakplaten opnieuw bestickeren

 

nieuwe signing restaurant juliana utrecht

 


Voor het luxueuze Sushi restaurant Sushi Koi uit Amersfoort heeft DecoPartners een aantal ramen mogen voorzien van opvallende en smaakvolle afbeeldingen gecombineerd met reclame-uitingen

Raambestickering

raampartij zonder bestickering 

 

Veel ramen van minder belangrijke locaties zoals deze achteringang van het restaurant, blijven vaak leeg. En dat is zonde! Veel beter is om deze ramen te voorzien van opvallende reclame uitingen. Immers, de ramen zijn van uzelf dus waarom gebruikt u deze dan niet optimaal? Met mooie afbeeldingen en pakkende teksten nodig je meer potentiële klanten uit om een kijkje bij u binnen te nemen. Daarnaast oogt zo'n achteringang ook vele malen beter met fraaie reclame!

 

reclame op ramen amersfoort

 

reclamebestickering regio amersfoort

 

Heeft u een restaurant, winkel of ander bedrijf en bent u op zoek naar meer informatie over reclame bestickeringen en reclame uitingen of wenst u een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden van reclame-uitingen of interieur graphics op maat.

Lees Meer
  191 Hits
  0 reacties
191 Hits
0 reacties

Overheaddeur bestickering en raamfolie bij Habo da Costa

Voor drukkerij Habo da Costa uit Vianen hebben wij de overheaddeuren mogen bestickeren en diverse ramen in de productie ruimte voorzien van decoratieve raamfolie. Door gebruik te maken van speciale folie op de overheaddeuren neemt de bestickering de structuur van de deuren aan en is de hechting optimaal en duurzaam!

Lees Meer
  240 Hits
  0 reacties
240 Hits
0 reacties

XXL Fotowanden voor BOLAND

In opdracht van Studio Blikvanger heeft DecoPartners een aantal zeer grote fotowanden mogen produceren en monteren bij BOLAND B.V. Een enorm leuk en creatief project waarbij de gehele entree in een Gouden Eeuw-stijl wordt gebracht en het interieur van de rokers-ruimte volledig in Wild West stijl.

Lees Meer
  424 Hits
  0 reacties
424 Hits
0 reacties

Glasfolie met print bij Fysiotherapie van der Donk

Voor Fysiotherapiepraktijk van der Donk uit Zaltbommel heeft DecoPartners een behandelkamer mogen voorzien van een fraaie decoratieve glasfolieprint. Door gebruik te maken van de beste foliesoorten in combinatie met de juiste printtechnieken creëer je een stuk privacy voor de klant en tegelijkertijd een duurzame en decoratieve eyecatcher.

Lees Meer
  671 Hits
  0 reacties
671 Hits
0 reacties

Naadloos behang en luxe kunststof logo's voor ROYAUMS

Voor het luxe schoenen en tassenmerk Royaums uit Amsterdam heeft DecoPartners diverse naadloze muurprints en luxe kunststof logo's mogen produceren en monteren. Gekozen is voor naadloos behang en extra dikke kunststof letters van 19mm dik in mat-zwarte uitvoering.

Lees Meer
  796 Hits
  0 reacties
796 Hits
0 reacties

Gevelbelettering en muurprint bij ICON Club Utrecht

Discotheek Derrick uit Utrecht is na 14 jaar toe aan een nieuwe eigenaar. Daarbij behoort ook een comlete restyling van de bekende retro-disco uit Utrecht. Nieuwe huisstijl endus ook een nieuw uiterlijk. DecoPartners heeft daarbij de ramen en deur opnieuw mogen voorzien van belettering maar ook het interieur hebben wij voorzien van een opvallende muurprint.

Lees Meer
  936 Hits
  0 reacties
936 Hits
0 reacties

Melkglas folie op glazen wanden bij ICTZ

De nieuwe locatie van ICTZ in Utrecht heeft een open uitstraling. Veel glazen wanden en een hoop ramen rondom zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Toch is een stukje privacy wel wenselijk, en ook aan de communicatie buiten moet gedacht worden. Met een ruime keuze aan folie mogelijkheden en vakkundige montage heeft Decopartners een mooie oplossing aangebracht in de vorm van melkglasfolie en deels zandstraalfolie.

raamfolie montage decopartners

Melkglasfolie voor meer privacy

Melkglasfolie wordt soms ook wel eens privacyfolie genoemd. Deze duurzame stickerfolie heeft als prettige eigenschap het licht mooi diffuus te verspreiden waardoor het raam een echt melkglas uitstraling krijgt. Doordat het licht goed door de folie heen komt blijft het ruimtelijk gevoel behouden. Tegelijkertijd kan men niet door de folie heen kijken door haar gematteerde uitstraling waardoor privacy gewaarborgd wordt.

melkglasfolie ictz

privacyfolie ictz

Zandstraalfolie voor zichtbaarheid

Wilt u wél de privacy blijven behouden, maar tegelijkertijd een duidelijke boodschap overbrengen? Dan is raamfolie met zandstraal effect hét product! Onze zandstraalfolie combineert de positieve eigenschappen van helderheid en uitmuntende lichtdoorlatendheid maar heeft door haar glinsterende zandstraal structuur tevens een duidelijk contrast op het raam. Hierdoor de folie bij uitstek geschikt voor het overbengen van uw reclame of huisstijl.

raamfolie zandstraal ictz

 

Door uw boodschap of bedrijfslogo uit de folie te laten snijden ontstaat er een mooi duidelijk contrast op het raam waardoor deze goed op zal vallen. Tegelijkertijd blijft het aanzicht wel mooi rustig en neutraal.

raamfolie met zandstraaleffect ictz

 

Bij ICTZ heeft men gekozen voor deze manier van raambelettering waardoor het aanzicht een luxe uitstraling krijgt.

zandstraalfolie ictz

 

Op zoek naar raamfolie voor uw bedrijfsruimte of kantoor?

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier van raamfolie voor uw bedrijf of kantoor, of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 

Lees Meer
  731 Hits
  0 reacties
731 Hits
0 reacties

Tijdelijke raambestickering MrChow

Voor het nieuwe Aziatisch StreetFood restaurant Mr-Chow te Schiedam heeft DecoPartners alvast de ramen van het nieuwe pand mogen voorzien van een grote bestickering. Omdat het restaurant haar deuren medio Maart gaat openen is gekozen voor een tijdelijke reclame bestickering om de aankondiging te communiceren. Zelfs vanaf de naastgelegen snelweg is de bestickering duidelijk te zien!

Lees Meer
  717 Hits
  0 reacties
717 Hits
0 reacties

Statische raamfolie bij Juwelier Sluijsmans

statisch_hechtende_etalage_bestickering

De feestdagen staan al voor de deur endus mocht DecoPartnes in opdracht van Sluijsmans Juwelier en Atelier de etalage voorzien van een feestelijk tintje. Voorwaarde was dat de opdruk neutraal en niet te druk mocht zijn. Immers moet dit geen afleiding aan de getoonde artikelen binnen in de etalage vormen.

Lees Meer
  725 Hits
  0 reacties
725 Hits
0 reacties

Raambestickering Hapje-Drankje Nieuwegein

Voor de spiksplinternieuwe kookstudio "Hapje Drankje", de hotspot op het gebied van koken, proeven en leren gelegen naast PLUS van Loon in Nieuwegein, heeft DecoPartners de raambelettering mogen ontwerpen en bestickeren.

Lees Meer
  695 Hits
  0 reacties
695 Hits
0 reacties

Fotowand in badkamer en slaapkamer

Voor een particuliere klant uit het zuiden van Nederland hebben we dit keer een tweetal bijzonder mooie fotowanden mogen produceren en monteren. Het unieke van deze naadloze fotowanden is dat deze zowel in de slaapkamer als de badkamer zijn gemonteerd.

Lees Meer
  811 Hits
  0 reacties
811 Hits
0 reacties

Melkglas raamfolie met foto print

We zien het steeds vaker; glazen systeemwanden en vergaderruimten. Erg mooi en transparant maar het heeft totaal geen privacy. Natuurlijk wens je zoveel mogelijk licht en het ruimtelijk effect te behouden maar toch voldoende privacy te creëren. Wij hebben de oplossing! Decoreer de glazen panelen met fullcolour bedrukte melkglasfolie. De wanden worden sfeermakers én het biedt voldoende privacy om ongestoord te kunnen vergaderen. Bovendien loopt men zo niet snel meer tegen de glazen deuren of panelen aan! Zo ook voor een klant van ons uit Haarlem, waar we de volledige glazen vergaderruimte hebben mogen decoreren met onze raamfolie...

Lees Meer
  995 Hits
  0 reacties
995 Hits
0 reacties

Naadloze Fotowand gemonteerd in Almere

Dit maal hebben wij voor een klant uit Almere een enorme fotowand mogen monteren. Deze enorme fotowand van meer dan 13 meter lang hebben wij naadloos uit één stuk geproduceerd en gemonteerd op hun kantoor.

Lees Meer
  813 Hits
  0 reacties
813 Hits
0 reacties

Fotoprint op semi-transparante glasfolie

Een saaie glazen vergaderruimte? Decopartners maakt er iets unieks van! Met onze semi-transparante glasfolie creëer je snel op glaspanelen een decoratieve en privacyverhogend effect. Glazen systeemwanden, vergaderrruimten, etalages en glaswanden... fullcolour bedrukte transparante glasfolie voor indrukwekkend mooie raamdecoraties.

Lees Meer
  1052 Hits
  0 reacties
1052 Hits
0 reacties

Raamfolie met bedrijfslogo of naam

Grote reclameprojecten, kleine reclamebeletteringen, DecoPartners biedt altijd een betaalbare totaaloplossing voor uw reclameproject. Zo ook voor ICU uit Utrecht alwaar wij een aantal ramen hebben mogen voorzien van een luxe zandstraalfolie met uitgesneden logo en tekst. Luxe en opvallend tegelijk...

Lees Meer
  741 Hits
  0 reacties
741 Hits
0 reacties