Duurzame liftbestickering

Bij Decopartners zetten wij ons in om dagelijkse ruimtes om te toveren tot plekken waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Onlangs hebben we het voorrecht gehad om voor een vooraanstaande woningstichting een lift in één van hun wooncomplexen te voorzien van onze speciale bestickering. Men kampten met het probleem van vandalisme, waarbij liften vaak werden beklad met stiften en ander tekengerei. In hun zoektocht naar een oplossing viel de keuze op onze duurzame en tegelijkertijd decoratieve folie, die niet alleen het probleem van vandalisme tegengaat, maar de lift ook een aangename uitstraling geeft.

 

Duurzame liftbestickering met kleurrijke bloesem

Duurzame liftbestickering met speciale anti-graffiti folie

Onze nieuwste creatie heeft een lift omgevormd tot een vredig toevluchtsoord, gewrapped in een duurzame folie bedrukt met een levendig kersenbloesemontwerp. Het idee was om een gevoel van vernieuwing en kalmte te creëren voor de bewoners elke keer als zij de lift betreden. Bij het openen van de liftdeuren worden zij nu begroet door de bloeiende schoonheid die hen even uit de stedelijke drukte haalt en meeneemt naar een sereen, bloesemrijk park. We zijn bijzonder trots op de keuze voor het materiaal: een hoogwaardige, duurzame folie die speciaal is ontworpen om weerstand te bieden tegen graffiti. Door een innovatieve anti-graffiti beschermlaag hecht verf of stift niet aan het oppervlak, wat reiniging tot een fluitje van een cent maakt. Dit betekent dat onze liftbestickering niet alleen mooi, maar ook praktisch en toekomstbestendig is.

Liftbestickering met een persoonlijke touch

In samenwerking met de woningstichting hebben wij zorgvuldig gekozen voor een ontwerp dat past bij de uitstraling van het gebouw en de wensen van de bewoners. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en zijn ervan overtuigd dat onze gepersonaliseerde aanpak het verschil maakt. Decopartners werkt met een uitgebreide catalogus van ontwerpen en afbeeldingen, maar we staan ook open voor specifieke wensen en ideeën. Het resultaat is altijd een op maat gemaakt design dat exclusief is voor de betreffende locatie.

 

Zowel het exterieur als het complete interieur van de lift is gewrapt met een kleurrijke bloemenprint en voorzien van een duurzame anti-graffiti beschermlaagZowel het exterieur als het complete interieur van de lift is gewrapt met een kleurrijke bloemenprint en voorzien van een duurzame anti-graffiti beschermlaag

 

Het transformeren van een lift gaat niet alleen om het aanbrengen van een nieuwe laag folie. Het is een zorgvuldig, stapsgewijs proces waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun ideeën en wensen te realiseren. Onze specialisten zorgen ervoor dat elk detail klopt, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking.

Milieuvriendelijke en duurzame oplossingen

Wij bij Decopartners hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De folie die wij gebruiken is niet alleen bestand tegen de tand des tijds, maar is ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor duurzame materialen dragen wij ons steentje bij aan een groenere toekomst. Zo zijn al veel van onze materialen PVC-vrij en drukken wij uitsluitend met hoogwaardige milieuvriendelijke latex inkt. Zonder schadelijke en onaangename geurtjes van oplosmiddelen – dat is wel zo prettig en gezond.

 

De anti-graffiti beschermlaag zorgt ervoor dat stift en verf niet of nauwelijks kan hechten op de liftbestickeringDe anti-graffiti beschermlaag zorgt ervoor dat stift en verf niet of nauwelijks kan hechten op de liftbestickering

Meer informatie?

Dit werk laat zien hoe belangrijk we goede kwaliteit, lang meegaan en blije klanten vinden. Met elk nieuw werk willen we liften nog mooier maken. We zien een lift niet alleen als iets om mee naar een andere verdieping te gaan. Voor ons is het een plek die je opvrolijkt en verrast.

Zoekt u naar opties voor het beplakken van uw lift of wilt u meer weten over hoe het werkt? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave of om de mogelijkheden verder te bespreken.

%MCEPASTEBIN%

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/