Raambestickering tandartsenpraktijk Teylingen

Voor een tandartsenpraktijk in Voorhout mochten wij een raambestickering aanbrengen in de kleuren van de huisstijl van de praktijk. Door het aanbrengen van deze raamstickers vraagt de praktijk niet alleen aandacht voor haar vestiging, maar wordt tevens voorkomen dat voorbijgangers ongewenst naar binnen kijken. Matglasfolie biedt bovendien een mooie lichtinval, wat een positieve sfeer heeft op de binnenruimte. Een uitstekende oplossing voor een bedrijfspand met een volledige glazen pui die direct aan de straatkant ligt.

Lees Meer
  148 Hits
  0 reacties
148 Hits
0 reacties

Interieur Wrappen en Oneway-vision folie in het dierenverblijf

Van een klant in de buurt van Schiphol kregen wij de uitdagende opdracht om een aantal dierenverblijven om te toveren in oorden met tropische sferen. We hebben dit leuke project met beide handen aangepakt en het verblijf van de flamingo’s en tropische schildpadden veranderd in een waar paradijs.

Lees Meer
  724 Hits
  1 reactie
Recente reactie op dit bericht
Gast — Jeroen
Erg mooi gedaan!
maandag 27 juli 2020 20:45
724 Hits
1 reactie

Corona vloerstickers

Corona vloerstickers bestellen, een goed idee!

Wilt u corona vloerstickers bestellen voor uw bedrijf, winkel of andere organisatie? Een goed idee. Het corona virus lijkt redelijk onder controle in Nederland en dat heeft tot gevolg dat veel mensen er weer lekker op uitgaan. Winkelen, naar de bibliotheek, bezoekjes aan musea, het is heerlijk dat het weer kan, maar het corona virus bestaat nog steeds. De overheid is er daarom ook duidelijk over: we kunnen weer van alles ondernemen, maar afstand houden en drukte vermijden is nog steeds belangrijk. Helaas is die afstand echter niet meer voor iedereen een vanzelfsprekendheid, juist omdat alles weer lijkt te kunnen en de angst weer wat vervaagd is. Daarom is het goed mensen hier blijvend op te attenderen.

 

vloerstickers voor buitenSterk klevende vloerstickers voor uitstekende hechting buiten op straat en zelfs op tapijt! Dankzij de removable kleeflaag zijn deze unieke vloerstickers ook nog eens eenvoudig weer te verwijderen.

Corana vloerstickers voor iedere organisatie

Heeft u een bedrijf, winkel, school of een andere organisatie waar regelmatig meerdere mensen tegelijk komen? Met corona vloerstickers attendeert u hen op een duidelijke manier op het belang van de nog steeds noodzakelijke anderhalve meter afstand. Natuurlijk is iedere organisatie weer anders. Daarom hebben wij voor ieder bedrijf, winkel of andere organisatie een uitstekende toepassing. Denk bijvoorbeeld aan goed hechtende wachtlijnstickers voor buiten of opvallende ronde houd-afstand-vloerstickers voor bij de kassa. Wilt u een oplossing op maat? Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van een duidelijke signing, zowel binnen als buiten. We ontwerpen, produceren en monteren alle benodigde corona middelen, zoals bewegwijzering en vloerstickers. Wilt u liever snel en voordelig zelf aan de gang? Dan kunt u ook een uitgebreid scala aan standaard corona vloerstickers bestellen in onze webshop.

 

Productie van Corona vloerstickersVloerstickers worden snel en voordelig op maat geproduceerd. Wilt u een andere kleur, tekst, vorm of formaat? Geen probleem! Wij maken de vloerstickers zoals U het wenst.

Vloerstickers voor binnen én buiten

Als u corona vloerstickers wilt bestellen om mensen te attenderen op afstand houden, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat ze van een goede kwaliteit zijn. Tenslotte is het heel vervelend als ze halverwege de maand alweer loslaten of helemaal niet goed kleven op een specifieke ondergrond. Zijn de stickers straks niet meer nodig? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat u ze eenvoudig kunt verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Kies daarom voor de vloerstickers van DecoPartners. Die zijn zowel binnen als buiten te bevestigen op nagenoeg iedere ondergrond. Ze blijven uitstekend kleven en zijn binnen zes maanden eenvoudig weer te verwijderen. Gaat het de hele zomer regenen? Zelfs dan blijven onze corona vloerstickers voor buiten uitstekend kleven. Het enige wat belangrijk is, is dat u ze aanbrengt op een droge en schone vloer.

 

Corona vloerstickers snel en voordelig op maat gemaaktCorona vloerstickers van Deco Partners hechten uitstekend op nagenoeg iedere ondergrond en zijn dankzij de unieke removable kleeflaag ook nog eens eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen!

 

Wilt u meer weten over vloerstickers?

 

Iedere organisatie is anders. Huiskleuren, ondergronden, afstanden, publiek, alles bepaalt welke soort vloerstickers het best passen. Wilt u corona vloerstickers bestellen die helemaal zijn afgestemd op uw organisatie? Dan denken wij graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

 

 

Lees Meer
  1826 Hits
  0 reacties
1826 Hits
0 reacties

Naadloos fotobehang voor Marriott Hotel

Voor het Marriott Hotel Amsterdam Airport mochten wij naadloos fotobehang aanbrengen in de reeds bestaande fitnessruimte. Met deze complete interieur restyling leverden wij een moderne ruimte die inspirerend is voor iedere sportieve hotelgast. In samenspraak met het hotel maakten wij een ontwerpvoorstel. Daarin kregen de muren een stoere betonlook met diverse toepasselijke quotes. Dit voorstel visualiseerden wij in 3D, zodat het Marriott Hotel een goede indruk kon krijgen van het eindresultaat. Na goedkeuring van ons ontwerp hebben wij het fotobehang aan één stuk gedrukt en over de bestaande wandbekleding aangebracht. Dit naadloze fotobehang is inmiddels een ware beleving voor iedere bezoeker van de fitnessruimte en geeft een prettige sfeer.

op maat gemaakt fotobehang hotel sportschool

Naadloos fotobehang uit één stuk

Fotobehang zonder naden is fotobehang dat in één stuk wordt vervaardigd en aangebracht. Naadloos fotobehang beschikt dan ook niet over mogelijk storende naden. Daardoor ziet een fotowand er altijd superstrak uit. De kwaliteit van naadloos fotobehang van Deco Partners is altijd hoog. De gekozen foto wordt met UV bestendige inkten op een hoogwaardig PVC doek gedrukt. Dit doek kreukt niet, is waterafstotend, scheur- en krasvast en brandwerend. Het is daarmee een ideale wandbekleding, mede door de strakke en matte canvas- of textiel uitstraling. Airtex naadloos behang passen wij al jaren toe op plekken waar kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. De wanden van bedrijven of organisaties die veel bezoekers trekken hebben bijvoorbeeld veel te verduren. Naadloos behang is dan ook ideaal voor horeca gelegenheden, scholen en ziekenhuizen.

 

gym hotel voorafgaande aan nieuwe wandbekleding

De wanden van de gym konden wel een opfrisbeurt gebruiken. Voor Deco Partners een leuke uitdagende opdracht om van de huidge gym een ware beleving te maken!

 

3D ontwerpvoorstel naadloos fotobehang

Voorafgaande aan de productie worden eerst alle wanden opgemeten en in kaart gebracht. Daarvan maken wij een visueel 3D schets voorstel zodat je goed kunt zien hoe de ruimte eruit gaat komen te zien.

Fotobehang op maat gemaakt

Naadloos fotobehang kan op ieder gewenst formaat gedrukt en aangebracht kan worden. Dit fotobehang, ook wel Airtex genoemd, is daarmee geschikt voor grote en kleine wanden. Heeft u een grote wand die u graag zou willen opvrolijken met een mooi fotobehang op maat? Dat is zeker mogelijk met naadloos fotobehang. Zelfs een wand van maar liefst vijf meter hoog en vijfenveertig meter lang kan uit één stuk worden gedrukt en gemonteerd. Ons op maat gemaakte naadloze fotobehang kan geleverd worden met elke gewenste opdruk. Zo kunt u zelf een geschikte foto aanleveren van een goede kwaliteit, maar u kunt ook kiezen uit de vele foto’s in onze beeldbank. Uiteraard zijn dat foto’s van een uitstekende kwaliteit. De bedrukking wordt dan ook optimaal en haarscherp, met de meest heldere kleuren en in een hoge resolutie.

 

montage naadloos fotobehang

De oude wandbekleding wordt zorgvuldig nagekeken en waar nodig hersteld. Nadien wordt het naadloos fotobehang over de bestaande wandbekleding aangebracht. Dat scheelt een hoop werk en kosten!

Meer weten over naadloos fotobehang?

Wij hebben jarenlange ervaring met naadloze wandbekleding en verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot montage. Wilt u meer weten over het naadloze fotobehang van Deco Partners? Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze interessante prijzen. Wij helpen u graag!

 

op maat gemaakte fotowanden hotel sportschool

De naadloze wandbekleding zit er op en het resultaat mag er zijn! De sportzaal wordt met deze restyling een echt beleving.

 

fotobehang op maat gemaakt sportschool hotel

 

fotobehang op maat ontworpen sportschool gym hotel

 

custom made wallgraphics hotel gym

 

fotobehang bos naadloos op maat gemaakt hotel sportschool

Wist u dat...

wij ook fotobehang op maat maken voor particuliere klanten? Daarbij maken wij uw fotowand geheel op maat en drukken wij deze op diverse duurzame behangmaterialen op handzame behangbanen van maximaal 130cm breed! Daarmee kunt u zelf snel en eenvoudig uw eigen woonkamer, slaapkamer of kinderkamer in mum van tijd omtoveren tot echte belevingsruimte! Kijk eens rond in onze particuliere webshop voor meer informatie over fotobehang of bestel deze daar direct.

 

Lees Meer
  844 Hits
  0 reacties
844 Hits
0 reacties

Tijdelijke raambestickering voor Albert Heijn

 

Voor een Albert Heijn filiaal in Zoetermeer hebben wij de ramen van een nabij gelegen leegstaand Gall & Gall pand mogen voorzien van tijdelijke raambestickering. De lege ramen van het pand hebben wij sfeervol aangekleed met een pakkende reclame boodschap. Omdat de gevel is voorzien van een aantrekkelijke fotoprint heeft het gehele pand weer een duurzame uitstraling. Bovendien is de boodschap effectief voor het nabijgelegen Albert Heijn. Een leuke opdracht met een interessant resultaat. Zowel het ontwerp, de productie als de montage van deze tijdelijke raambestickering is uitgevoerd door onze specialisten.

 

Tijdelijke raambestickering

Tijdelijke bestickering: ideaal voor marketing doeleinden

Raamstickers zijn echte eyecatchers. Door het ontwerp en de gebruikte kleuren nodigen ze uit en vragen ze aandacht. Met raambestickering kunt u uw klanten meer laten weten over specifieke acties en campagnes van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u bij het laten aanbrengen van raamstickers ook kiezen voor een logo of fotoprint, of de naam van uw bedrijf. Tijdelijke raambestickering werkt altijd. Wij kunnen ieder raam in elk formaat voorzien van een goede reclame bestickering of fotoprint. Het voordeel van tijdelijke raamstickers is dat ze bijzonder snel zijn aangebracht en ook weer even snel kunnen worden verwijderd. Daardoor heeft u in een wip een kale gevel omgetoverd in een wand met een functionele marketing boodschap.

 

Tijdelijke raamstickers

Tijdelijke raamstickers zijn de ideale oplossing bij leegstand

Tijdelijke raambestickering is niet alleen een ideaal marketing middel, maar tevens een ideale manier om lege of nutteloze ruimte te benutten. Bijvoorbeeld bij een leegstaand pand in een druk bezocht winkelcentrum. Vaak heeft een lege etalage van een winkel een negatief effect op winkelend publiek, tenslotte is leegstand is nooit aantrekkelijk. Door het tijdelijk beplakken van de ramen met fraaie stickers wordt het leegstandsprobleem op een goede wijze opgelost. Bovendien zorgt het voor een prettige sfeer zonder dat u dient te verbouwen of de wand dicht moet timmeren. Als u met raambestickering tegelijkertijd een marketing boodschap uitzendt heeft deze bovendien een direct effect op uw omzet.

 

Tijdelijke reclame bestickering

Meer weten over tijdelijke bestickering?

Zoekt u ook een tijdelijke oplossing voor een leegstaand pand met een duurzame uitstraling of wilt u kale wanden inzetten voor een marketing boodschap? Wij staan direct voor u klaar met een passend ontwerp. Wij hebben een groot assortiment stickermaterialen en beheersen de laatste printtechnieken. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en garanderen een uitstekend resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Ook voor uw pand kunnen wij de ideale tijdelijke bestickering verzorgen.

Lees Meer
  1060 Hits
  0 reacties
1060 Hits
0 reacties

Schitterende raambestickering voor TakeAway filialen

 Raambestickering voor TakeAway / Thuisbezorgd

raambestickering voor TakeAway

Het alom bekende TakeAway - in Nederland vooral bekend als Thuisbezorgd - heeft een aantal filialen in de grote steden van België en Nederland. Wij mochten deze filialen in onder andere Brussel, Gent, Leuven, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Den Haag een herkenbaar uiterlijk geven. Voor dit leuke bedrijf werd dan ook een bijzonder design bedankt met opvallend fraaie raambestickering dat volledig aansluit op de huisstijl. Met een levensgrote foto van een bezorger en plattegronden van de betreffende steden hebben we een fraai stukje werk afgeleverd, afgemaakt met oranje en witte details. Voor de ramen van de TakeAway filialen kozen wij voor raambestickering van deels Oneway-vision folie en deels glasheldere raamfolie.

 

glasheldere raamstickersGlasheldere raamfolie hebben wij zowel met fullcolor als witte inkt bedrukt waarmee prachtige designs op het glas mogelijk zijn! Het resultaat is net alsof het design rechtstreeks op glas is gedrukt.

Oneway-vision folie, ideaal voor lichtinval en zicht

 

De door ons gebruikte Oneway-vision folie op de ramen van TakeAway is een populaire vorm van raambestickering. Deze Oneway-vision folie zorgt voor privacy in combinatie met lichtinval en zicht. Bedrijven of winkels die een gevel hebben die grotendeels uit glas bestaat willen niet altijd dat iedereen van buitenaf naar binnen kan kijken. Ramen helemaal dichtplakken met een mooie folie is dan natuurlijk een optie, maar lichtinval en zicht zijn vaak aantrekkelijker. Met geperforeerde raamfolie kunt u aan de buitenkant de opdruk van de raamfolie goed zien, terwijl u van binnenuit nagenoeg ongehinderd naar buiten kunt blijven kijken. Daarmee wordt zicht naar één zijde gecreëerd: one way vision.

raambestickering op maat gemaaktLinks naast de glasheldere raambestickering hebben wij gebruik gemaakt van OneWay-vision folie. Van buitenaf is een prachtige foto te zien waardoor nauwelijks naar binnen gekeken kan worden.

Oneway vision folie van binnenuit gezienVan binnenuit kan men nagenoeg ongehinderd naar buiten blijven kijken. Als je heeeeel goed kijkt zie je nog net de contouren van de print... 

Een herkenbare huisstijl met raambestickering

Of we bij het bestickeren van ramen nu kiezen voor glasheldere raamfolie die onzichtbaar op de ramen wordt aangebracht of een one way vision folie, het resultaat is altijd indrukwekkend. De glazen gevel van een bedrijf wordt direct een blikvanger die herkenbaarheid creëert met het doorvoeren van een huisstijl. Dat kan in beide gevallen door middel van het aanbrengen van foto’s, logo’s, afbeeldingen, foto’s of opvallende teksten. Uiteraard is iedere soort belettering of bestickering mogelijk, om welke kleur of vorm het ook gaat. Dat ziet u goed terug op de ramen van TakeAway. De opvallende plattegronden trekken direct de aandacht en geven exact weer wat het bedrijf doet. Daarmee is herkenbaarheid gecreëerd, precies zoals het hoort.

Totale raambestickering met transparante raamstickers

Wilt u ook uw huisstijl doorvoeren op uw ramen of gevel?

Wilt u ook graag uw gevel laten bestickeren? Het doorvoeren van de huisstijl op uw gevel is altijd een goed idee voor de branding van uw bedrijf. Ook als u een specifieke reclame campagne wilt doorvoeren op uw glazen gevel is raambestickering een uitstekend idee. Kies in beide gevallen wel voor een specialist met ervaring, die tevens een ontwerp afdeling heeft waarmee u kunt overleggen. Zo staan onze ontwerpers direct voor u klaar om in overleg een geweldige gevelreclame, raambelettering of raambestickering door te voeren. Natuurlijk werken wij geheel volgens uw wensen en wordt uw raambestickering altijd een ontwerp op maat. Bovendien ontvangt u een uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs.

Lees Meer
  1084 Hits
  0 reacties
1084 Hits
0 reacties

Bijzondere wandbestickering van een complete lift

Van een klant uit Amsterdam kregen wij dit keer een heel bijzondere aanvraag. Wij mochten een complete lift bestickeren. Niet alleen aan de binnenzijde, maar tevens moesten op iedere verdieping de buitendeuren van de lift worden voorzien van een mooie print. De wensen van de klant waren heel specifiek zoals u ziet. We hebben er dan ook veel plezier aan beleefd. Niet alleen aan het vervaardigen van de print, maar ook aan het bevestigen ervan. Het eindresultaat was zelfs voor ons indrukwekkend om te zien: een mooie lift vol met boeken, alsof je zo een bibliotheek in loopt. De deuren op de drie etages zijn allen voorzien van een mooie natuurprint met vakantie feeling. Een originele opdracht waar we trots op zijn!

bestickering lift

Sfeer creëren met wandbestickering

De wanden van de lift en de liftdeuren hebben wij voorzien van een hoge resolutie fullcolor afdruk. Daarbij is de bedrukking voorzien van een hoogglans laminaat. Hoewel dit glanslaminaat de kleuren prachtig tot hun recht laten komen heeft het als nadeel dat je er snel vingerafdrukken of vuil op gaat zien. Als vaker voorkomend alternatief kunnen wij de folies ook voorzien van een gematteerd laminaat.

 

wandbestickering lift

Spreekt dit originele idee u aan en wilt u ook graag een mooie bestickering aan laten brengen op de wanden van uw lift, winkelpand, bedrijfsgebouw, kantoor of een andere ruimte? Wij ontwerpen, produceren en monteren graag een mooie wand die volledig aansluit op uw wensen. Of u nu een bijzondere indruk achter wilt laten bij uw klanten of de sfeer graag wat gezelliger maakt voor uw personeel, bestickering werkt altijd. Natuurlijk hoeft u niet per se te kiezen voor een vakantieprint of boekenwand. Wandbestickering kan ook worden ontworpen met een logo, bedrijfsnaam, een aansprekende tekst of wellicht een origineel idee van uw kant.

 

liftbestickeringHet resultaat is adembenemend! Hoogglans gelamineerde high-res fotoafdruk zorgt voor een diep kleurcontrast. Haarscherp en gedetailleerd, alsof je écht in een bibliotheek staat :)

Meer weten over bestickering van een wandDeco?

Wilt u ook graag uw muur of interieur laten bestickeren met een mooie print of een fraaie tekst? Wandbestickering kan worden aangebracht op iedere ondergrond en elke muur. Voor welke vorm van bestickering u ook kiest, onze gespecialiseerde medewerkers zorgen er altijd voor dat de stickers helemaal aansluiten op uw wanden en passen bij uw interieur. Onze oplossingen zijn altijd van een duurzame kwaliteit, en dat betekent dat u nog jarenlang plezier van zult hebben van uw muurstickers. Laat onze ontwerpers meedenken over een uniek ontwerp of lever zelf een fullcolour print, logo of tekst aan. Wij zorgen er voor dat uw wand of muur binnenkort een volledig andere sfeer oproept.

bestickering liftdeurenOok de liftdeuren op iedere verdieping zijn voorzien van een prachtige thematische fotoprint. 

De prijzen van bestickering

Het bestickeren van een muur of wand is altijd maatwerk, en daarom is het lastig om een prijs te noemen. Wilt u graag weten wat bestickering kost van één of meerdere wanden in uw bedrijf, winkel of een andere organisatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten berekenen graag de kosten van de door u gewenste wandbestickering en denken graag met u mee qua ontwerp. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij bereken graag de scherpste prijs voor de beste wandbestickering.

 

Lees Meer
  1547 Hits
  0 reacties
1547 Hits
0 reacties

Zandstraalfolie en deurstickers bij Kenter Jeugdzorg

Bij Kenter Jeugdzorg in Haarlem mochten wij de ramen van alle spreekkamers en vergaderruimten voorzien van een bijzonder ontwerp in zandstraalfolie. Het ontwerp van dit interieur werd dit keer niet door onze eigen studio verzorgd. Architectenbureau Studio ID+ uit Utrecht heeft het design gemaakt en ons de opdracht gegeven dit project uit te voeren. Het uiterlijk van de ramen is niet alleen mooi maar ook rustgevend geworden en dat past exact bij de dienstverlening van Jeugdzorg Kenter.

Lees Meer
  1275 Hits
  0 reacties
1275 Hits
0 reacties

RVS reclame letters voor Foodcourt Amersfoort

Het bekende Foodcourt aan de A28 bij Amersfoort herbergt grote namen van bekende fastfood ketens op één centrale plek. Om de aandacht te trekken van chauffeurs op de A28 en omwonenden is op het bijbehorende terrein een reclamezuil neergezet van maar liefst dertig meter hoog. Wij mochten op de voet van deze zuil het logo van het bekende Foodcourt Amersfoort aanbrengen. Wij kozen voor duidelijke letters van roestvrijstaal die vanaf de A28 duidelijk te zien zijn. De letters zijn geproduceerd in eigen huis en vakkundig geplaatst door onze eigen professionals. Een passende oplossing met een duidelijk doel!

Lees Meer
  1324 Hits
  0 reacties
1324 Hits
0 reacties

Nieuw design liftschacht PI Nieuwegein

Als professioneel bedrijf in interieur prints, raamfolies en reclame belettering maken veel bedrijven en instanties graag gebruik van ons ruime aanbod in raamfolie, deurstickers, muurstickers, sjablonen en andere interieur prints. We hebben reeds het interieur van vele ziekenhuizen, kantoren, fabrieken, musea, verzorgingshuizen en winkelpanden verzorgd. Sinds deze maand mogen we ook de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein tot onze klanten rekenen.

Lees Meer
  2213 Hits
  0 reacties
2213 Hits
0 reacties

Vrolijke opfrisbeurt van basisschool SmdB De Ark

 

Een basisschool moet er gezellig uitzien, dat weet iedereen. Een vrolijke school nodigt kinderen uit om graag naar school te gaan en zorgt er bovendien voor dat kinderen zich prettig voelen als ze op school aanwezig zijn. Basisschool SmdB De Ark in Oud-Vossemeer weet als geen ander dat een opgewekt uiterlijk van een school belangrijk is. Wij zijn dan ook uitgenodigd om deze leuke basisschool een leuke en kleurrijke opfrisbeurt te geven voor het nieuwe schooljaar. In ons ontwerp hebben wij voor meer dan alleen gezelligheid gekozen. Zo hebben we tevens enkele functionele folies aangebracht die er voor zorgen dat de kinderen beter kunnen leren. Een leuke totaaloplossing waar leraren, leerlingen en ouders dolenthousiast over zijn.

Lees Meer
  1826 Hits
  0 reacties
1826 Hits
0 reacties

Interieur styling project bij Dr. Jackson Skinclinic

 

Met een interieur styling project aan de binnen- maar ook de buitenzijde van uw bedrijfspand kunt u veel bereiken. Uw huisstijl terug laten komen in uw inrichting met Interieur graphics of interieur reclame is bijvoorbeeld een goede manier om op een subtiele manier reclame te maken voor uw bedrijf. Een huisstijl kan op een geweldige manier worden geïntegreerd zonder dat het storend is. Door interieur graphics te laten ontwerpen voor uw vloeren, wanden, ramen deuren en zelfs plafonds versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. Handig als u bezoekers krijgt, maar ook fijn voor uw medewerkers, want een goede sfeer zorgt tenslotte altijd voor een fijne werkplek.

Lees Meer
  2068 Hits
  0 reacties
2068 Hits
0 reacties

Deurstickers voor verzorgingshuis in Den Haag

 

Voor dit project mochten wij de neutrale gele voordeuren van 200 woningen in een verzorgingshuis voorzien van unieke deurstickers met verschillende designs. Op deze manier kreeg iedere woning een eigen herkenbare voordeur met een authentiek uiterlijk.

Lees Meer
  2945 Hits
  0 reacties
2945 Hits
0 reacties

Textielframes en fotodoeken voor de Koninklijke Bibliotheek

Een creatieve oplossing voor kalen muren in vergaderzalen. Dat was de vraag van onze klant uit Den Haag. Decopartners heeft de oplossing. Met schitterende fotoprints op strak gespannen doeken worden de saaie wanden ineens een visuele beleving!

Lees Meer
  1717 Hits
  0 reacties
1717 Hits
0 reacties

Wrap je badkamer met op maat gemaakte tegelfolie

print-op-badkamermuur

Oude badkamer, klein budget, iets aparts of toch liever een interieur op maat? Decopartners heeft ditmaal weer een leuke particuliere opdracht mogen uitvoeren; een volledige badkamer wrap!

Lees Meer
  13719 Hits
  0 reacties
13719 Hits
0 reacties

Gevelreclame en raambestickering IJssalon Vianen

complete_reclamebestickering_utrecht_en_vianen

De IJsmeester uit Vianen heeft ons gevraagd zijn nieuwe ijssalon te voorzien van een opvallende en smaakvol tintje. Decopartners ging direct aan de slag en heeft er een herkenbare look aan gegeven.

Lees Meer
  2098 Hits
  0 reacties
2098 Hits
0 reacties

Raamfolie en fotowanden bij SVH

Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) heeft ons gevraagd het interieur van het kantoor in Zoetermeer te verfraaien met fotowanden en raamfolie. Het verzoek was de uitstraling van de wanden rustig te houden en deze op een subtiele manier te voorzien van een passend design. De kleursamenstelling van het nieuwe design diende overeen te komen met de gebruikte kleuren in het huidige interieur.

Lees Meer
  3884 Hits
  0 reacties
3884 Hits
0 reacties

Interieur Signing en bestickering bij HappyNurse Utrecht

Een saai kantoor een nieuwe uitstraling geven? Dat kan! In opdracht van HappyNurse heeft DecoPartners het witte interieur van verpleegkundige opleidingscentrum HappyCampus te Utrecht aangekleed met diverse deur-, raam- en wandbestickeringen. Uiteraard is aan de interieur signing is ook gedacht.

Lees Meer
  2930 Hits
  0 reacties
2930 Hits
0 reacties

Muurbestickering en raamfolie in contouren bij steunpunt Noord-Holland

Voor het steunpunt van de provincie Noord-Holland heeft DecoPartners i.o.v. Bouwbedrijf Nobel ditmaal de wanden en de beglazing mogen voorzien van een toepasselijk patroon. Gedrukt en gesneden uit speciale muurfolie en etched glass raamfolie heeft het interieur zo een opvallende finishing touch gekregen.

Lees Meer
  2418 Hits
  0 reacties
2418 Hits
0 reacties

Raambestickering Kiko Milano

Voor het bekende cosmetica merk Kiko Milano hebben wij de bovenste ramen van hun winkelpand in het centrum van Utrecht mogen voorzien van een opvallende bestickering.

Lees Meer
  2793 Hits
  0 reacties
2793 Hits
0 reacties