Duurzame liftbestickering

Bij Decopartners zetten wij ons in om dagelijkse ruimtes om te toveren tot plekken waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Onlangs hebben we het voorrecht gehad om voor een vooraanstaande woningstichting een lift in één van hun wooncomplexen te voorzien van onze speciale bestickering. Men kampten met het probleem van vandalisme, waarbij liften vaak werden beklad met stiften en ander tekengerei. In hun zoektocht naar een oplossing viel de keuze op onze duurzame en tegelijkertijd decoratieve folie, die niet alleen het probleem van vandalisme tegengaat, maar de lift ook een aangename uitstraling geeft.

 

Duurzame liftbestickering met kleurrijke bloesem

Duurzame liftbestickering met speciale anti-graffiti folie

Onze nieuwste creatie heeft een lift omgevormd tot een vredig toevluchtsoord, gewrapped in een duurzame folie bedrukt met een levendig kersenbloesemontwerp. Het idee was om een gevoel van vernieuwing en kalmte te creëren voor de bewoners elke keer als zij de lift betreden. Bij het openen van de liftdeuren worden zij nu begroet door de bloeiende schoonheid die hen even uit de stedelijke drukte haalt en meeneemt naar een sereen, bloesemrijk park. We zijn bijzonder trots op de keuze voor het materiaal: een hoogwaardige, duurzame folie die speciaal is ontworpen om weerstand te bieden tegen graffiti. Door een innovatieve anti-graffiti beschermlaag hecht verf of stift niet aan het oppervlak, wat reiniging tot een fluitje van een cent maakt. Dit betekent dat onze liftbestickering niet alleen mooi, maar ook praktisch en toekomstbestendig is.

Liftbestickering met een persoonlijke touch

In samenwerking met de woningstichting hebben wij zorgvuldig gekozen voor een ontwerp dat past bij de uitstraling van het gebouw en de wensen van de bewoners. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en zijn ervan overtuigd dat onze gepersonaliseerde aanpak het verschil maakt. Decopartners werkt met een uitgebreide catalogus van ontwerpen en afbeeldingen, maar we staan ook open voor specifieke wensen en ideeën. Het resultaat is altijd een op maat gemaakt design dat exclusief is voor de betreffende locatie.

 

Zowel het exterieur als het complete interieur van de lift is gewrapt met een kleurrijke bloemenprint en voorzien van een duurzame anti-graffiti beschermlaagZowel het exterieur als het complete interieur van de lift is gewrapt met een kleurrijke bloemenprint en voorzien van een duurzame anti-graffiti beschermlaag

 

Het transformeren van een lift gaat niet alleen om het aanbrengen van een nieuwe laag folie. Het is een zorgvuldig, stapsgewijs proces waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun ideeën en wensen te realiseren. Onze specialisten zorgen ervoor dat elk detail klopt, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking.

Milieuvriendelijke en duurzame oplossingen

Wij bij Decopartners hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De folie die wij gebruiken is niet alleen bestand tegen de tand des tijds, maar is ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor duurzame materialen dragen wij ons steentje bij aan een groenere toekomst. Zo zijn al veel van onze materialen PVC-vrij en drukken wij uitsluitend met hoogwaardige milieuvriendelijke latex inkt. Zonder schadelijke en onaangename geurtjes van oplosmiddelen – dat is wel zo prettig en gezond.

 

De anti-graffiti beschermlaag zorgt ervoor dat stift en verf niet of nauwelijks kan hechten op de liftbestickeringDe anti-graffiti beschermlaag zorgt ervoor dat stift en verf niet of nauwelijks kan hechten op de liftbestickering

Meer informatie?

Dit werk laat zien hoe belangrijk we goede kwaliteit, lang meegaan en blije klanten vinden. Met elk nieuw werk willen we liften nog mooier maken. We zien een lift niet alleen als iets om mee naar een andere verdieping te gaan. Voor ons is het een plek die je opvrolijkt en verrast.

Zoekt u naar opties voor het beplakken van uw lift of wilt u meer weten over hoe het werkt? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave of om de mogelijkheden verder te bespreken.

%MCEPASTEBIN%
Lees Meer
  233 Hits
233 Hits

Uniek op maat gemaakt fotobehang uit één stuk

Naadloos fotobehang is een mooi product. Zeker als het wordt toegepast op een manier zoals wij voor Stichting Europeana hebben mogen doen. Met een ontwerp van Reiner Hamel van Spinner & Langkous, aangeleverd door Europeana, konden wij het kantoor van deze stichting omtoveren tot een fantastische ruimte met een bijzondere uitstraling. Met ruim zeventig strekkende meter naadloos behang werd het een superstrak resultaat dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook de akoestiek dempt en de ruimte perfect isoleert tegen warmte en kou. Een echte win-win situatie dus!

Lees Meer
  324 Hits
324 Hits

Van Ontwerp tot Realisatie: De Complete Makeover van een Schoolaula in Utrecht

Bij Decopartners brengen we ruimtes tot leven, van het eerste idee tot de laatste hand aan de folie. Ons nieuwste project in een Utrechtse school laat precies zien hoe we dat doen. We kregen een grijze, saaie aula onder handen en hebben die omgetoverd tot een kleurrijke, inspirerende plek. Van ontwerp en druk tot aan de montage van de folie, we deden het allemaal. Dit verhaal gaat over hoe we met een beetje creativiteit en veel vakmanschap een hele school blij hebben gemaakt.

Lees Meer
  326 Hits
326 Hits

Beleving creëren en interieur wrappen

Beleving creëren en interieur wrappen gaan bij Deco Partners hand in hand. Het wrappen van een interieur is een dan ook een effectieve manier om een ruimte op te waarderen en tot leven te brengen. We zijn er trots op om zorginstellingen te helpen bij het creëren van een interieur dat een positieve invloed heeft op bewoners. Zo is één van de recente projecten waar we aan hebben gewerkt het opvrolijken van een afdeling in een verzorgingshuis voor licht dementerende mensen. Het interieur kwam wat minimalistisch over en we kregen de vraag er een inspirerende en levendige plek van te maken.

Lees Meer
  450 Hits
450 Hits

Tijdelijke raambestickering iO Digital

Tijdelijke raambestickering is ideaal voor bedrijven met een nieuw vestigingsadres. Het bedrijf met de nieuwe vestiging kan tijdens de verbouwing of inrichting alvast aandacht vestigen op de komende opening en maakt tegelijkertijd reclame. Daarnaast kan met tijdelijke raamstickers niet iedereen zomaar naar binnen kijken tijdens de verbouwing. Een slimme manier om na het verwijderen van de bestickering in één klap een prachtig pand te kunnen onthullen. Wij mochten voor het nieuwe pand van iO Digital tijdelijke raamstickers aanbrengen, in de huisstijl van het bedrijf. Een perfecte marketingstunt en een ideale manier om extra aandacht te vragen voor het bedrijf.

Lees Meer
  928 Hits
928 Hits

XXL vloerbestickering voor ADE2022 Ziggodome

XXL vloerbestickering laten maken voor een speciaal evenement? Het kan bij DecoPartners. Bestickering van zeer grote projecten die echt op moeten vallen doen wij graag. Zo maakten we onlangs met veel plezier een echte eyecatcher voor het ZiggoDome in Amsterdam. Een enorme vloersticker voor de entreehal die direct in het oog springt, speciaal in het kader van het Amsterdam Dance Event. Met een mindblowing lijnenpatroon op een vloersticker van maar liefst drieëntwintig bij zeven meter brachten wij de hal direct in de juiste sfeer. Een mooie klus voor een geweldig dance event!

Lees Meer
  1360 Hits
1360 Hits

Wrappen van interieur, lift en wanden

Het wrappen van interieur, lift en wanden is een geweldige manier om een ruimte een stuk aantrekkelijker te maken. Daarnaast heeft interieurwrapping vaak ook een praktische functie. Het camoufleren van specifieke objecten of het restylen van een kamer, gang, lift, raam of deur kan een enorm verschil maken. Zo hebben wij voor een verzorgingshuis voor dementerende ouderen een toegangsdeur en lift mogen camoufleren. Dit had direct impact op het woongenot van de bewoners van het tehuis. Bovendien gaf het nieuwe interieur niet alleen hen rust, maar indirect ook het verzorgend personeel. Een echte win-win situatie dus.

Lees Meer
  2149 Hits
2149 Hits

Glasheldere folie met grafisch design

Glasheldere folie is een folie die u op uw raam kunt laten aanbrengen zonder dat men ziet dat het om een folie gaat. Het interessante daarvan is, dat u op deze heldere folie een bedrukking kunt laten aanbrengen, waarmee u uw ramen voorziet van een mooi uiterlijk. Zo kunt u op een eenvoudige manier van een saai raam een prachtige blikvanger maken of een eenvoudige ruimte met een glazen wand omtoveren tot een opvallend interieur. Voor een klant in Hilversum mochten wij glasheldere folie met een grafisch design aanbrengen op vele raampartijen in meerdere trappenhuizen. Een leuke opdracht met een bijzonder resultaat.

Lees Meer
  2314 Hits
2314 Hits

Textiel raamfolie voor een natuurlijke look

Textiel raamfolie is een zelfklevende folie met een textiellaag, die kan worden bedrukt met fullcolour foto’s, logo’s of teksten. Dankzij het fijne textiel materiaal dat in de folie verwerkt is zorgt deze combinatie voor een mooie natuurlijke uitstraling. Daarmee past deze textiel raamfolie perfect in een ruimte met een natural look, maar biedt het ook een geweldig contrast in een omgeving met strakke vormen. Voor een klant in Nieuwegein mochten wij dit zelfklevende raamtextiel aanbrengen op de glazen wand van een vergaderruimte. Het resultaat bood, mede door de ludieke afbeelding, een unieke wand.

Lees Meer
  2061 Hits
2061 Hits

Exterieurfolie en raambestickering in huisstijl

Exterieurfolie en raambestickering in huisstijl laten aanbrengen is een geweldige manier om een pand helemaal op te knappen en aan te passen aan een specifieke bedrijfsstijl. Zo is exterieurfolie bijzonder geschikt voor het opknappen van een gevel, zonder die gevel te moeten schilderen. Bestickering van ramen zorgt daarnaast voor een herkenbare uitstraling én voor meer privacy. Ideaal als een pand aan de straatzijde ligt waar veel publiek langsloopt.

Lees Meer
  2461 Hits
2461 Hits

Grootformaat print voor Awakenings festival

Een grootformaat print laten maken is een geweldige manier om uw bedrijf of evenement op een bijzondere manier op te laten vallen. Zo hebben wij laatst voor een bijzondere klant grootformaat prints uitgevoerd van maar liefst eenentwintig meter breed. Het uitbundige design van de prints is van Mr. June, de uitvoering ervan is gedrukt in een hoge resolutie en loepzuiver. Het ontwerp voor deze klant hebben wij geprint op een folie en gebruikt als een wrap rondom twee torens. Het resultaat was verbluffend mooi en een groot succes, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever.

Lees Meer
  2563 Hits
2563 Hits

Deurstickers en interieur wrapping voor ouderen met dementie

Deurstickers voor ouderen met dementie zijn een geweldige manier om bewoners van een woon- of zorgcentrum te ondersteunen in hun oriëntatie en gevoel van rust. Ook interieurwrapping of het bestickeren van overige deuren, wanden of liften heeft een goede invloed op het gevoelsleven van dementerende ouderen. Het wrappen van deuren, muren of liften zorgt bovendien voor een prettige woonsfeer.

Lees Meer
  5153 Hits
5153 Hits

Vloersticker tapijt voor verzorgingshuis

Heeft u wel eens van een vloersticker tapijt gehoord? Het is een sticker van een vloerkleed, volledig op maat gemaakt. Vloerstickers kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren inzetten. In een restaurant bijvoorbeeld met een logo erop, op kantoor als anti slip mat, in een winkel om reclame te maken of in een ziekenhuis om patiënten de weg te wijzen. Vloerstickers kunnen echter ook een decoratieve functie hebben. In een woning, een kantoorpand, een bank of bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Zo mochten wij voor een tehuis in het midden van het land vloerstickers maken met een haarscherpe afbeelding van een vloerkleed erop. Bijzonder mooi om te zien en zeer welkom bij de bewoners.

Lees Meer
  5420 Hits
5420 Hits

Gevelbelettering met geborstelde letters

Gevelbelettering kan een grote impact hebben op uw gebouw. Hoe een pand er aan de buitenkant uitziet zou namelijk duidelijk moeten tonen wat er binnen te vinden is. Tenminste, als je de juiste marketing technieken toepast en daadwerkelijk weet wat je als bedrijf uit wilt stralen. Een pand met de juiste atmosfeer verkoopt meer dan een oninteressant ogend gebouw dat geen aandacht trekt. Een mooi voorbeeld daarvan is het resultaat van een opdracht die wij mochten uitvoeren voor een woonwinkel in industriële meubels.

Lees Meer
  3005 Hits
3005 Hits

Windowdressing bij verbouwing of renovatie

Windowdressing of het op een opvallende manier afplakken van ramen is een ideale manier om een verbouwing of renovatie van een pand aan te kondigen. Zo trekt u niet alleen de aandacht naar het pand, maar laat u tevens zien wat er binnenkort te verwachten valt. Bij twee verschillende restaurants mochten wij de ramen voorzien van deze tijdelijke raambestickering. Met deze windowdressing werd op een bijzondere manier een nieuwe vestiging aangekondigd en werd tevens de nieuwsgierigheid gewekt bij langslopend publiek.

Lees Meer
  3189 Hits
3189 Hits

Creatieve deurbestickering voor een verzorgingshuis

Verzorgingshuizen kampen vaak met het probleem dat dementerende bewoners regelmatig dwaalgedrag vertonen. Vooral bij de uitgang ontstaat vaak veel onrust, omdat bewoners soms met wanhoop aan de deur blijven trekken om naar buiten te mogen. Foto bedrukking laten aanbrengen op de uitgangsdeuren is vaak een geweldige oplossing voor dit probleem. Het min of meer verbergen van de deuren geeft niet alleen afleiding en rust voor de bewoners, ook het personeel kan zich concentreren op andere zaken. Bovendien geeft een mooie fotoprint een gezellige sfeer in het verzorgingshuis. En ook dat heeft direct een goede impact op zowel bewoners als personeel.

Lees Meer
  3666 Hits
3666 Hits

Custom-made fotobehang voor Oosters restaurant

Custom made design fotobehang is een geweldige manier om een bedrijfspand, winkel of bijvoorbeeld horeca gelegenheid volledig in te richten in een toepasselijke sfeer. Door uniek custom-made behang te combineren met bijpassende deur- en wandbestickering zijn de mogelijkheden eindeloos en de uitstraling van het pand altijd geheel naar wens. Voor een oosters restaurant in Ridderkerk mochten wij het interieur voorzien van diverse custom-made fotobehang soorten, in combinatie met bijpassende deur- en wandbestickering en raamfolie. Het resultaat is verbluffend mooi en een duidelijk statement van gastvrijheid.

Lees Meer
  3581 Hits
3581 Hits

Interieur wrapping en bestickering mobiel kantoor

Interieur wrapping is een ideale oplossing voor het verfraaien van een verwaarloosde of saaie muur. De ruimte waarin de muur zich bevindt wordt er direct een stuk sfeervoller van en u kunt helemaal zelf bepalen wat het uiterlijk ervan zal zijn. Voor een bloemenhandel in de buurt van Katwijk mochten wij de binnenzijde van een mobiel kantoor volledig renoveren door middel van interieur wrapping. We hebben deze opdracht uitgevoerd door het aanbrengen van frisse witte folie en toepasselijke bestickering. Het kantoor is volledig opgeknapt met deze folies en isolerende wandbekleding. Het resultaat is een geweldige metamorfose, want het kantoor ziet er weer als nieuw uit!

Lees Meer
  4091 Hits
4091 Hits

Bestickering van liften

Bestickering van liften is altijd een goed idee. Het geeft niet alleen een heel andere sfeer aan de ruimte waar de lift zich bevindt, wandbestickering zorgt ook voor een totale restyling én kan een functioneel worden ingezet. Voor een bijzonder bedrijf in Leiden mochten wij een leuke opdracht uitvoeren met een tweeledige functie. Het ging hierbij om het bestickeren van twee liften met een toepasselijke en functionele fotoprint. Daarbij namen wij tijdens de uitvoering niet alleen de twee liftdeuren mee, maar hebben we ook de omlijsting van de lift in het ontwerp meegenomen. Met een resultaat waar de klant meer dan blij mee was.

Lees Meer
  4508 Hits
4508 Hits

Lichtdoorlatende raambestickering voor tandartspraktijk

Raambestickering is een geweldige manier om een onopvallend pand succesvol om te toveren tot in een het oog springend gebouw. Voor een tandartsenpraktijk uit Apeldoorn mochten wij de buitenzijde van een bestaand pand volledig vernieuwen. Wij hebben deze opdracht uitgevoerd door middel van raambestickering, met een resultaat waar de klant meer dan tevreden mee is. Het opgeknapte pand ziet er door de opgefriste buitenkant niet alleen als nieuw uit, het pand valt ook veel meer op. En dat laatste is natuurlijk altijd goed om potentiële nieuwe klanten aan te trekken.

Lees Meer
  4101 Hits
4101 Hits