Windowdressing bij verbouwing of renovatie

Windowdressing of het op een opvallende manier afplakken van ramen is een ideale manier om een verbouwing of renovatie van een pand aan te kondigen. Zo trekt u niet alleen de aandacht naar het pand, maar laat u tevens zien wat er binnenkort te verwachten valt. Bij twee verschillende restaurants mochten wij de ramen voorzien van deze tijdelijke raambestickering. Met deze windowdressing werd op een bijzondere manier een nieuwe vestiging aangekondigd en werd tevens de nieuwsgierigheid gewekt bij langslopend publiek.

Lees Meer
  285 Hits
285 Hits

Creatieve deurbestickering voor een verzorgingshuis

Verzorgingshuizen kampen vaak met het probleem dat dementerende bewoners regelmatig dwaalgedrag vertonen. Vooral bij de uitgang ontstaat vaak veel onrust, omdat bewoners soms met wanhoop aan de deur blijven trekken om naar buiten te mogen. Foto bedrukking laten aanbrengen op de uitgangsdeuren is vaak een geweldige oplossing voor dit probleem. Het min of meer verbergen van de deuren geeft niet alleen afleiding en rust voor de bewoners, ook het personeel kan zich concentreren op andere zaken. Bovendien geeft een mooie fotoprint een gezellige sfeer in het verzorgingshuis. En ook dat heeft direct een goede impact op zowel bewoners als personeel.

Lees Meer
  545 Hits
545 Hits

Custom-made fotobehang voor Oosters restaurant

Custom made design fotobehang is een geweldige manier om een bedrijfspand, winkel of bijvoorbeeld horeca gelegenheid volledig in te richten in een toepasselijke sfeer. Door uniek custom-made behang te combineren met bijpassende deur- en wandbestickering zijn de mogelijkheden eindeloos en de uitstraling van het pand altijd geheel naar wens. Voor een oosters restaurant in Ridderkerk mochten wij het interieur voorzien van diverse custom-made fotobehang soorten, in combinatie met bijpassende deur- en wandbestickering en raamfolie. Het resultaat is verbluffend mooi en een duidelijk statement van gastvrijheid.

Lees Meer
  436 Hits
436 Hits

Interieur wrapping en bestickering mobiel kantoor

Interieur wrapping is een ideale oplossing voor het verfraaien van een verwaarloosde of saaie muur. De ruimte waarin de muur zich bevindt wordt er direct een stuk sfeervoller van en u kunt helemaal zelf bepalen wat het uiterlijk ervan zal zijn. Voor een bloemenhandel in de buurt van Katwijk mochten wij de binnenzijde van een mobiel kantoor volledig renoveren door middel van interieur wrapping. We hebben deze opdracht uitgevoerd door het aanbrengen van frisse witte folie en toepasselijke bestickering. Het kantoor is volledig opgeknapt met deze folies en isolerende wandbekleding. Het resultaat is een geweldige metamorfose, want het kantoor ziet er weer als nieuw uit!

Lees Meer
  689 Hits
689 Hits

Bestickering van liften

Bestickering van liften is altijd een goed idee. Het geeft niet alleen een heel andere sfeer aan de ruimte waar de lift zich bevindt, wandbestickering zorgt ook voor een totale restyling én kan een functioneel worden ingezet. Voor een bijzonder bedrijf in Leiden mochten wij een leuke opdracht uitvoeren met een tweeledige functie. Het ging hierbij om het bestickeren van twee liften met een toepasselijke en functionele fotoprint. Daarbij namen wij tijdens de uitvoering niet alleen de twee liftdeuren mee, maar hebben we ook de omlijsting van de lift in het ontwerp meegenomen. Met een resultaat waar de klant meer dan blij mee was.

Lees Meer
  832 Hits
832 Hits

Lichtdoorlatende raambestickering voor tandartspraktijk

Raambestickering is een geweldige manier om een onopvallend pand succesvol om te toveren tot in een het oog springend gebouw. Voor een tandartsenpraktijk uit Apeldoorn mochten wij de buitenzijde van een bestaand pand volledig vernieuwen. Wij hebben deze opdracht uitgevoerd door middel van raambestickering, met een resultaat waar de klant meer dan tevreden mee is. Het opgeknapte pand ziet er door de opgefriste buitenkant niet alleen als nieuw uit, het pand valt ook veel meer op. En dat laatste is natuurlijk altijd goed om potentiële nieuwe klanten aan te trekken.

Lees Meer
  1037 Hits
1037 Hits

Tijdelijke raambestickering bij Domino's

Onlangs hebben wij in opdracht van een gerenommeerd reclamebureau in Amsterdam een bijzondere tijdelijke raambestickering mogen produceren en aanbrengen. De bestemming was een pui van Domino’s Pizza, de aanleiding was het thema “Internationale Vrouwendag”. De betreffende vestiging van Domino’s in Harlingen is van franchiseneemster Klaske. Zij wilde alle dames die werkzaam zijn binnen Domino’s een warm hart toedragen en hen die dag extra in het zonnetje zetten. Het resultaat is een prachtige pui met alle namen van dames die werkzaam zijn binnen Domino’s: van pizzabakker tot bezorger en van manager tot franchisenemer. Met deze unieke raambestickering in het kader van Internationale Vrouwendag is deze vestiging een symbool geworden voor alle vrouwelijke collega’s.

Lees Meer
  1359 Hits
1359 Hits

Glasfolie - de perfecte visuele communicatie

Voor een bedrijf in Breukelen dat werkzaam is in de Engineering business mochten wij zowel de glazen wanden van vergaderruimtes als de entree voorzien van een mooi design. Op de wanden maakten we gebruik van matglasfolie met een fotobedrukking. De entree hebben we strak gehouden door een mooi ontwerp voor zowel het logo als de diensten van het bedrijf.

Lees Meer
  1732 Hits
1732 Hits

Restyling kantoorwanden met muurfolie en kunststof 3D letters

Voor een verzekeraar in het midden van Nederland hebben wij de kantoorruimten mogen voorzien van een nieuwe frisse look. De witte wanden kregen een eigen kleur. Daarop werden met letters diverse quotes en logo’s aangebracht.

Lees Meer
  1205 Hits
1205 Hits

Deurstickers voor wooncomplex ouderen

Voor een verzorgingshuis in het noorden van het land hebben wij een complete afdeling mogen voorzien van fraaie en opvallende deurstickers. De standaard rode deuren werden daarmee veranderd in prachtige voordeuren met een nostalgisch voorkomen.

Lees Meer
  1749 Hits
1749 Hits

Raambestickering tandartsenpraktijk Teylingen

Voor een tandartsenpraktijk in Voorhout mochten wij een raambestickering aanbrengen in de kleuren van de huisstijl van de praktijk. Door het aanbrengen van deze raamstickers vraagt de praktijk niet alleen aandacht voor haar vestiging, maar wordt tevens voorkomen dat voorbijgangers ongewenst naar binnen kijken. Matglasfolie biedt bovendien een mooie lichtinval, wat een positieve sfeer heeft op de binnenruimte. Een uitstekende oplossing voor een bedrijfspand met een volledige glazen pui die direct aan de straatkant ligt.

Lees Meer
  2241 Hits
2241 Hits

Interieur Wrappen en Oneway-vision folie in het dierenverblijf

Van een klant in de buurt van Schiphol kregen wij de uitdagende opdracht om een aantal dierenverblijven om te toveren in oorden met tropische sferen. We hebben dit leuke project met beide handen aangepakt en het verblijf van de flamingo’s en tropische schildpadden veranderd in een waar paradijs.

Lees Meer
  3216 Hits
3216 Hits

Corona vloerstickers

Corona vloerstickers bestellen, een goed idee!

Wilt u corona vloerstickers bestellen voor uw bedrijf, winkel of andere organisatie? Een goed idee. Het corona virus lijkt redelijk onder controle in Nederland en dat heeft tot gevolg dat veel mensen er weer lekker op uitgaan. Winkelen, naar de bibliotheek, bezoekjes aan musea, het is heerlijk dat het weer kan, maar het corona virus bestaat nog steeds. De overheid is er daarom ook duidelijk over: we kunnen weer van alles ondernemen, maar afstand houden en drukte vermijden is nog steeds belangrijk. Helaas is die afstand echter niet meer voor iedereen een vanzelfsprekendheid, juist omdat alles weer lijkt te kunnen en de angst weer wat vervaagd is. Daarom is het goed mensen hier blijvend op te attenderen.

 

vloerstickers voor buitenSterk klevende vloerstickers voor uitstekende hechting buiten op straat en zelfs op tapijt! Dankzij de removable kleeflaag zijn deze unieke vloerstickers ook nog eens eenvoudig weer te verwijderen.

Corana vloerstickers voor iedere organisatie

Heeft u een bedrijf, winkel, school of een andere organisatie waar regelmatig meerdere mensen tegelijk komen? Met corona vloerstickers attendeert u hen op een duidelijke manier op het belang van de nog steeds noodzakelijke anderhalve meter afstand. Natuurlijk is iedere organisatie weer anders. Daarom hebben wij voor ieder bedrijf, winkel of andere organisatie een uitstekende toepassing. Denk bijvoorbeeld aan goed hechtende wachtlijnstickers voor buiten of opvallende ronde houd-afstand-vloerstickers voor bij de kassa. Wilt u een oplossing op maat? Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van een duidelijke signing, zowel binnen als buiten. We ontwerpen, produceren en monteren alle benodigde corona middelen, zoals bewegwijzering en vloerstickers. Wilt u liever snel en voordelig zelf aan de gang? Dan kunt u ook een uitgebreid scala aan standaard corona vloerstickers bestellen in onze webshop.

 

Productie van Corona vloerstickersVloerstickers worden snel en voordelig op maat geproduceerd. Wilt u een andere kleur, tekst, vorm of formaat? Geen probleem! Wij maken de vloerstickers zoals U het wenst.

Vloerstickers voor binnen én buiten

Als u corona vloerstickers wilt bestellen om mensen te attenderen op afstand houden, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat ze van een goede kwaliteit zijn. Tenslotte is het heel vervelend als ze halverwege de maand alweer loslaten of helemaal niet goed kleven op een specifieke ondergrond. Zijn de stickers straks niet meer nodig? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat u ze eenvoudig kunt verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Kies daarom voor de vloerstickers van DecoPartners. Die zijn zowel binnen als buiten te bevestigen op nagenoeg iedere ondergrond. Ze blijven uitstekend kleven en zijn binnen zes maanden eenvoudig weer te verwijderen. Gaat het de hele zomer regenen? Zelfs dan blijven onze corona vloerstickers voor buiten uitstekend kleven. Het enige wat belangrijk is, is dat u ze aanbrengt op een droge en schone vloer.

 

Corona vloerstickers snel en voordelig op maat gemaaktCorona vloerstickers van Deco Partners hechten uitstekend op nagenoeg iedere ondergrond en zijn dankzij de unieke removable kleeflaag ook nog eens eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen!

 

Wilt u meer weten over vloerstickers?

 

Iedere organisatie is anders. Huiskleuren, ondergronden, afstanden, publiek, alles bepaalt welke soort vloerstickers het best passen. Wilt u corona vloerstickers bestellen die helemaal zijn afgestemd op uw organisatie? Dan denken wij graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

 

 

Lees Meer
  4804 Hits
4804 Hits

Naadloos fotobehang voor Marriott Hotel

Voor het Marriott Hotel Amsterdam Airport mochten wij naadloos fotobehang aanbrengen in de reeds bestaande fitnessruimte. Met deze complete interieur restyling leverden wij een moderne ruimte die inspirerend is voor iedere sportieve hotelgast. In samenspraak met het hotel maakten wij een ontwerpvoorstel. Daarin kregen de muren een stoere betonlook met diverse toepasselijke quotes. Dit voorstel visualiseerden wij in 3D, zodat het Marriott Hotel een goede indruk kon krijgen van het eindresultaat. Na goedkeuring van ons ontwerp hebben wij het fotobehang aan één stuk gedrukt en over de bestaande wandbekleding aangebracht. Dit naadloze fotobehang is inmiddels een ware beleving voor iedere bezoeker van de fitnessruimte en geeft een prettige sfeer.

op maat gemaakt fotobehang hotel sportschool

Naadloos fotobehang uit één stuk

Fotobehang zonder naden is fotobehang dat in één stuk wordt vervaardigd en aangebracht. Naadloos fotobehang beschikt dan ook niet over mogelijk storende naden. Daardoor ziet een fotowand er altijd superstrak uit. De kwaliteit van naadloos fotobehang van Deco Partners is altijd hoog. De gekozen foto wordt met UV bestendige inkten op een hoogwaardig PVC doek gedrukt. Dit doek kreukt niet, is waterafstotend, scheur- en krasvast en brandwerend. Het is daarmee een ideale wandbekleding, mede door de strakke en matte canvas- of textiel uitstraling. Airtex naadloos behang passen wij al jaren toe op plekken waar kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. De wanden van bedrijven of organisaties die veel bezoekers trekken hebben bijvoorbeeld veel te verduren. Naadloos behang is dan ook ideaal voor horeca gelegenheden, scholen en ziekenhuizen.

 

gym hotel voorafgaande aan nieuwe wandbekleding

De wanden van de gym konden wel een opfrisbeurt gebruiken. Voor Deco Partners een leuke uitdagende opdracht om van de huidge gym een ware beleving te maken!

 

3D ontwerpvoorstel naadloos fotobehang

Voorafgaande aan de productie worden eerst alle wanden opgemeten en in kaart gebracht. Daarvan maken wij een visueel 3D schets voorstel zodat je goed kunt zien hoe de ruimte eruit gaat komen te zien.

Fotobehang op maat gemaakt

Naadloos fotobehang kan op ieder gewenst formaat gedrukt en aangebracht kan worden. Dit fotobehang, ook wel Airtex genoemd, is daarmee geschikt voor grote en kleine wanden. Heeft u een grote wand die u graag zou willen opvrolijken met een mooi fotobehang op maat? Dat is zeker mogelijk met naadloos fotobehang. Zelfs een wand van maar liefst vijf meter hoog en vijfenveertig meter lang kan uit één stuk worden gedrukt en gemonteerd. Ons op maat gemaakte naadloze fotobehang kan geleverd worden met elke gewenste opdruk. Zo kunt u zelf een geschikte foto aanleveren van een goede kwaliteit, maar u kunt ook kiezen uit de vele foto’s in onze beeldbank. Uiteraard zijn dat foto’s van een uitstekende kwaliteit. De bedrukking wordt dan ook optimaal en haarscherp, met de meest heldere kleuren en in een hoge resolutie.

 

montage naadloos fotobehang

De oude wandbekleding wordt zorgvuldig nagekeken en waar nodig hersteld. Nadien wordt het naadloos fotobehang over de bestaande wandbekleding aangebracht. Dat scheelt een hoop werk en kosten!

Meer weten over naadloos fotobehang?

Wij hebben jarenlange ervaring met naadloze wandbekleding en verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot montage. Wilt u meer weten over het naadloze fotobehang van Deco Partners? Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze interessante prijzen. Wij helpen u graag!

 

op maat gemaakte fotowanden hotel sportschool

De naadloze wandbekleding zit er op en het resultaat mag er zijn! De sportzaal wordt met deze restyling een echt beleving.

 

fotobehang op maat gemaakt sportschool hotel

 

fotobehang op maat ontworpen sportschool gym hotel

 

custom made wallgraphics hotel gym

 

fotobehang bos naadloos op maat gemaakt hotel sportschool

Wist u dat...

wij ook fotobehang op maat maken voor particuliere klanten? Daarbij maken wij uw fotowand geheel op maat en drukken wij deze op diverse duurzame behangmaterialen op handzame behangbanen van maximaal 130cm breed! Daarmee kunt u zelf snel en eenvoudig uw eigen woonkamer, slaapkamer of kinderkamer in mum van tijd omtoveren tot echte belevingsruimte! Kijk eens rond in onze particuliere webshop voor meer informatie over fotobehang of bestel deze daar direct.

 

Lees Meer
  2983 Hits
2983 Hits

Tijdelijke raambestickering voor Albert Heijn

 

Voor een Albert Heijn filiaal in Zoetermeer hebben wij de ramen van een nabij gelegen leegstaand Gall & Gall pand mogen voorzien van tijdelijke raambestickering. De lege ramen van het pand hebben wij sfeervol aangekleed met een pakkende reclame boodschap. Omdat de gevel is voorzien van een aantrekkelijke fotoprint heeft het gehele pand weer een duurzame uitstraling. Bovendien is de boodschap effectief voor het nabijgelegen Albert Heijn. Een leuke opdracht met een interessant resultaat. Zowel het ontwerp, de productie als de montage van deze tijdelijke raambestickering is uitgevoerd door onze specialisten.

 

Tijdelijke raambestickering

Tijdelijke bestickering: ideaal voor marketing doeleinden

Raamstickers zijn echte eyecatchers. Door het ontwerp en de gebruikte kleuren nodigen ze uit en vragen ze aandacht. Met raambestickering kunt u uw klanten meer laten weten over specifieke acties en campagnes van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u bij het laten aanbrengen van raamstickers ook kiezen voor een logo of fotoprint, of de naam van uw bedrijf. Tijdelijke raambestickering werkt altijd. Wij kunnen ieder raam in elk formaat voorzien van een goede reclame bestickering of fotoprint. Het voordeel van tijdelijke raamstickers is dat ze bijzonder snel zijn aangebracht en ook weer even snel kunnen worden verwijderd. Daardoor heeft u in een wip een kale gevel omgetoverd in een wand met een functionele marketing boodschap.

 

Tijdelijke raamstickers

Tijdelijke raamstickers zijn de ideale oplossing bij leegstand

Tijdelijke raambestickering is niet alleen een ideaal marketing middel, maar tevens een ideale manier om lege of nutteloze ruimte te benutten. Bijvoorbeeld bij een leegstaand pand in een druk bezocht winkelcentrum. Vaak heeft een lege etalage van een winkel een negatief effect op winkelend publiek, tenslotte is leegstand is nooit aantrekkelijk. Door het tijdelijk beplakken van de ramen met fraaie stickers wordt het leegstandsprobleem op een goede wijze opgelost. Bovendien zorgt het voor een prettige sfeer zonder dat u dient te verbouwen of de wand dicht moet timmeren. Als u met raambestickering tegelijkertijd een marketing boodschap uitzendt heeft deze bovendien een direct effect op uw omzet.

 

Tijdelijke reclame bestickering

Meer weten over tijdelijke bestickering?

Zoekt u ook een tijdelijke oplossing voor een leegstaand pand met een duurzame uitstraling of wilt u kale wanden inzetten voor een marketing boodschap? Wij staan direct voor u klaar met een passend ontwerp. Wij hebben een groot assortiment stickermaterialen en beheersen de laatste printtechnieken. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en garanderen een uitstekend resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Ook voor uw pand kunnen wij de ideale tijdelijke bestickering verzorgen.

Lees Meer
  2859 Hits
2859 Hits

Schitterende raambestickering voor TakeAway filialen

 Raambestickering voor TakeAway / Thuisbezorgd

raambestickering voor TakeAway

Het alom bekende TakeAway - in Nederland vooral bekend als Thuisbezorgd - heeft een aantal filialen in de grote steden van België en Nederland. Wij mochten deze filialen in onder andere Brussel, Gent, Leuven, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Den Haag een herkenbaar uiterlijk geven. Voor dit leuke bedrijf werd dan ook een bijzonder design bedankt met opvallend fraaie raambestickering dat volledig aansluit op de huisstijl. Met een levensgrote foto van een bezorger en plattegronden van de betreffende steden hebben we een fraai stukje werk afgeleverd, afgemaakt met oranje en witte details. Voor de ramen van de TakeAway filialen kozen wij voor raambestickering van deels Oneway-vision folie en deels glasheldere raamfolie.

 

glasheldere raamstickersGlasheldere raamfolie hebben wij zowel met fullcolor als witte inkt bedrukt waarmee prachtige designs op het glas mogelijk zijn! Het resultaat is net alsof het design rechtstreeks op glas is gedrukt.

Oneway-vision folie, ideaal voor lichtinval en zicht

 

De door ons gebruikte Oneway-vision folie op de ramen van TakeAway is een populaire vorm van raambestickering. Deze Oneway-vision folie zorgt voor privacy in combinatie met lichtinval en zicht. Bedrijven of winkels die een gevel hebben die grotendeels uit glas bestaat willen niet altijd dat iedereen van buitenaf naar binnen kan kijken. Ramen helemaal dichtplakken met een mooie folie is dan natuurlijk een optie, maar lichtinval en zicht zijn vaak aantrekkelijker. Met geperforeerde raamfolie kunt u aan de buitenkant de opdruk van de raamfolie goed zien, terwijl u van binnenuit nagenoeg ongehinderd naar buiten kunt blijven kijken. Daarmee wordt zicht naar één zijde gecreëerd: one way vision.

raambestickering op maat gemaaktLinks naast de glasheldere raambestickering hebben wij gebruik gemaakt van OneWay-vision folie. Van buitenaf is een prachtige foto te zien waardoor nauwelijks naar binnen gekeken kan worden.

Oneway vision folie van binnenuit gezienVan binnenuit kan men nagenoeg ongehinderd naar buiten blijven kijken. Als je heeeeel goed kijkt zie je nog net de contouren van de print... 

Een herkenbare huisstijl met raambestickering

Of we bij het bestickeren van ramen nu kiezen voor glasheldere raamfolie die onzichtbaar op de ramen wordt aangebracht of een one way vision folie, het resultaat is altijd indrukwekkend. De glazen gevel van een bedrijf wordt direct een blikvanger die herkenbaarheid creëert met het doorvoeren van een huisstijl. Dat kan in beide gevallen door middel van het aanbrengen van foto’s, logo’s, afbeeldingen, foto’s of opvallende teksten. Uiteraard is iedere soort belettering of bestickering mogelijk, om welke kleur of vorm het ook gaat. Dat ziet u goed terug op de ramen van TakeAway. De opvallende plattegronden trekken direct de aandacht en geven exact weer wat het bedrijf doet. Daarmee is herkenbaarheid gecreëerd, precies zoals het hoort.

Totale raambestickering met transparante raamstickers

Wilt u ook uw huisstijl doorvoeren op uw ramen of gevel?

Wilt u ook graag uw gevel laten bestickeren? Het doorvoeren van de huisstijl op uw gevel is altijd een goed idee voor de branding van uw bedrijf. Ook als u een specifieke reclame campagne wilt doorvoeren op uw glazen gevel is raambestickering een uitstekend idee. Kies in beide gevallen wel voor een specialist met ervaring, die tevens een ontwerp afdeling heeft waarmee u kunt overleggen. Zo staan onze ontwerpers direct voor u klaar om in overleg een geweldige gevelreclame, raambelettering of raambestickering door te voeren. Natuurlijk werken wij geheel volgens uw wensen en wordt uw raambestickering altijd een ontwerp op maat. Bovendien ontvangt u een uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs.

Lees Meer
  3045 Hits
3045 Hits

Bijzondere wandbestickering van een complete lift

Van een klant uit Amsterdam kregen wij dit keer een heel bijzondere aanvraag. Wij mochten een complete lift bestickeren. Niet alleen aan de binnenzijde, maar tevens moesten op iedere verdieping de buitendeuren van de lift worden voorzien van een mooie print. De wensen van de klant waren heel specifiek zoals u ziet. We hebben er dan ook veel plezier aan beleefd. Niet alleen aan het vervaardigen van de print, maar ook aan het bevestigen ervan. Het eindresultaat was zelfs voor ons indrukwekkend om te zien: een mooie lift vol met boeken, alsof je zo een bibliotheek in loopt. De deuren op de drie etages zijn allen voorzien van een mooie natuurprint met vakantie feeling. Een originele opdracht waar we trots op zijn!

bestickering lift

Sfeer creëren met wandbestickering

De wanden van de lift en de liftdeuren hebben wij voorzien van een hoge resolutie fullcolor afdruk. Daarbij is de bedrukking voorzien van een hoogglans laminaat. Hoewel dit glanslaminaat de kleuren prachtig tot hun recht laten komen heeft het als nadeel dat je er snel vingerafdrukken of vuil op gaat zien. Als vaker voorkomend alternatief kunnen wij de folies ook voorzien van een gematteerd laminaat.

 

wandbestickering lift

Spreekt dit originele idee u aan en wilt u ook graag een mooie bestickering aan laten brengen op de wanden van uw lift, winkelpand, bedrijfsgebouw, kantoor of een andere ruimte? Wij ontwerpen, produceren en monteren graag een mooie wand die volledig aansluit op uw wensen. Of u nu een bijzondere indruk achter wilt laten bij uw klanten of de sfeer graag wat gezelliger maakt voor uw personeel, bestickering werkt altijd. Natuurlijk hoeft u niet per se te kiezen voor een vakantieprint of boekenwand. Wandbestickering kan ook worden ontworpen met een logo, bedrijfsnaam, een aansprekende tekst of wellicht een origineel idee van uw kant.

 

liftbestickeringHet resultaat is adembenemend! Hoogglans gelamineerde high-res fotoafdruk zorgt voor een diep kleurcontrast. Haarscherp en gedetailleerd, alsof je écht in een bibliotheek staat :)

Meer weten over bestickering van een wandDeco?

Wilt u ook graag uw muur of interieur laten bestickeren met een mooie print of een fraaie tekst? Wandbestickering kan worden aangebracht op iedere ondergrond en elke muur. Voor welke vorm van bestickering u ook kiest, onze gespecialiseerde medewerkers zorgen er altijd voor dat de stickers helemaal aansluiten op uw wanden en passen bij uw interieur. Onze oplossingen zijn altijd van een duurzame kwaliteit, en dat betekent dat u nog jarenlang plezier van zult hebben van uw muurstickers. Laat onze ontwerpers meedenken over een uniek ontwerp of lever zelf een fullcolour print, logo of tekst aan. Wij zorgen er voor dat uw wand of muur binnenkort een volledig andere sfeer oproept.

bestickering liftdeurenOok de liftdeuren op iedere verdieping zijn voorzien van een prachtige thematische fotoprint. 

De prijzen van bestickering

Het bestickeren van een muur of wand is altijd maatwerk, en daarom is het lastig om een prijs te noemen. Wilt u graag weten wat bestickering kost van één of meerdere wanden in uw bedrijf, winkel of een andere organisatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten berekenen graag de kosten van de door u gewenste wandbestickering en denken graag met u mee qua ontwerp. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij bereken graag de scherpste prijs voor de beste wandbestickering.

 

Lees Meer
  4195 Hits
4195 Hits

Zandstraalfolie en deurstickers bij Kenter Jeugdzorg

Bij Kenter Jeugdzorg in Haarlem mochten wij de ramen van alle spreekkamers en vergaderruimten voorzien van een bijzonder ontwerp in zandstraalfolie. Het ontwerp van dit interieur werd dit keer niet door onze eigen studio verzorgd. Architectenbureau Studio ID+ uit Utrecht heeft het design gemaakt en ons de opdracht gegeven dit project uit te voeren. Het uiterlijk van de ramen is niet alleen mooi maar ook rustgevend geworden en dat past exact bij de dienstverlening van Jeugdzorg Kenter.

Lees Meer
  3076 Hits
3076 Hits

RVS reclame letters voor Foodcourt Amersfoort

Het bekende Foodcourt aan de A28 bij Amersfoort herbergt grote namen van bekende fastfood ketens op één centrale plek. Om de aandacht te trekken van chauffeurs op de A28 en omwonenden is op het bijbehorende terrein een reclamezuil neergezet van maar liefst dertig meter hoog. Wij mochten op de voet van deze zuil het logo van het bekende Foodcourt Amersfoort aanbrengen. Wij kozen voor duidelijke letters van roestvrijstaal die vanaf de A28 duidelijk te zien zijn. De letters zijn geproduceerd in eigen huis en vakkundig geplaatst door onze eigen professionals. Een passende oplossing met een duidelijk doel!

Lees Meer
  3096 Hits
3096 Hits

Nieuw design liftschacht PI Nieuwegein

Als professioneel bedrijf in interieur prints, raamfolies en reclame belettering maken veel bedrijven en instanties graag gebruik van ons ruime aanbod in raamfolie, deurstickers, muurstickers, sjablonen en andere interieur prints. We hebben reeds het interieur van vele ziekenhuizen, kantoren, fabrieken, musea, verzorgingshuizen en winkelpanden verzorgd. Sinds deze maand mogen we ook de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein tot onze klanten rekenen.

Lees Meer
  4749 Hits
4749 Hits