Tijdelijke raambestickering iO Digital

Tijdelijke raambestickering is ideaal voor bedrijven met een nieuw vestigingsadres. Het bedrijf met de nieuwe vestiging kan tijdens de verbouwing of inrichting alvast aandacht vestigen op de komende opening en maakt tegelijkertijd reclame. Daarnaast kan met tijdelijke raamstickers niet iedereen zomaar naar binnen kijken tijdens de verbouwing. Een slimme manier om na het verwijderen van de bestickering in één klap een prachtig pand te kunnen onthullen. Wij mochten voor het nieuwe pand van iO Digital tijdelijke raamstickers aanbrengen, in de huisstijl van het bedrijf. Een perfecte marketingstunt en een ideale manier om extra aandacht te vragen voor het bedrijf.

Tijdelijke raambestickering Coming Soon

De tijdelijke raambestickering van iO Digital

De organisatie iO Digital helpt bedrijven groei te realiseren door een juist merk te neer te zetten met de focus op marketing en technologie. Het bedrijf biedt een succesvol concept, wat blijkt uit het feit dat ze in Nederland inmiddels een vijfde locatie kunnen openen. Wij mochten dit nieuw te betrekken pand van dit bedrijf voorzien van een indrukwekkende raambestickering in de juiste huisstijl kleuren, als aankondiging van de verbouwing. Het betreffende pand heeft hoge ramen, daarom kozen wij voor XXL raamstickers van ruim vier meter hoog. Omdat het om een verbouwing gaat koos iO Digital voor bestickering van tijdelijke aard. Daardoor bedrukten wij XXL raamstickers die na de verbouwing eenvoudig en zonder lijmresten van de ramen kunnen worden verwijderd. Met een uitstekende eindresultaat!

 

Voorafgaande aan de raambestickering worden alle ramen eerst grondig gereinigd. Nadien worden de raamstickers in verticale banen aangebracht en blijven zonder problemen tot 3 jaar perfect zitten. Binnen deze tijd kan de tijdelijke raambestickering eenvoudig en zonder lijmresten verwijdert worden.Voordat wij de ramen gaan bestickeren worden deze eerst grondig schoongemaakt en ontvet. Nadien blijven de tijdelijke raamstickers perfect kleven.

Raambestickering als marketing tool

Het bestickeren van de ramen van een kantoor of winkel is een ideale manier om extra aandacht te vragen voor het betreffende pand. Daarmee is raambestickering een handige marketing tool die op een voordelige wijze in te zetten is. Raambestickering kan worden toegepast bij iedere organisatie voor het aankondigen van een verbouwing of een nieuwe vestiging. Het bestickeren van ramen kan tevens worden ingezet voor diverse andere doeleinden. Zo kan een winkel ervoor kiezen een tijdelijke actie aan te kondigen door middel van raamstickers die eenvoudig te verwijderen zijn. Ook kan een pand worden voorzien van tijdelijke bestickering als u leegstand wilt verbloemen. Zo voorkomt u verloedering van bijvoorbeeld een winkelcentrum en kunnen de raamstickers worden gebruikt als promotie materiaal voor omliggende winkels.

 

windowdressing met tijdelijke raambestickering welke eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen is

Windowdressing of tijdelijke stickers

Tijdelijke raambestickering wordt ook wel windowdressing genoemd, letterlijk het aankleden van ramen, met een duidelijke boodschap. Vaak gaat het dan om ramen van winkels of bedrijven die aan de straatzijde liggen, waar met regelmaat voorbijgangers langslopen. U kunt de ramen in zulke gevallen bedekken met een interactieve aankondiging, zoals een QR code die leidt naar uw website, of bijvoorbeeld een aankondiging van vacatures voor de nieuwe vestiging. Ook is het mogelijk om fotomateriaal te laten drukken op uw tijdelijke raamstickers, met daarop een foto(collage) van de toekomstige inrichting van het pand. Dit wekt de nieuwsgierigheid van voorbijgangers op naar uw bedrijf en u heeft daarmee direct de aandacht gevestigd op het pand.

 

easy removable temporary windowdressingEasy removable windowdressing for temporary use

Uitgebreid assortiment tijdelijke bestickering

Zoekt u tijdelijke stickers voor een andere bestemming dan de ramen van uw pand? Wij bieden meer dan stickermateriaal voor etalages en ramen. Ook voor andere toepassingen kunnen wij tijdelijke bestickering leveren, geschikt voor diverse ondergronden zoals gladde vloeren, tegels of muren. Met de onze geavanceerde printtechnieken en een hoge kwaliteit stickermateriaal kunt u rekenen op een geweldig resultaat. Onze vakbekwame monteurs zorgen er uiteraard voor dat uw tijdelijke reclame bestickering op een secure en snelle wijze wordt gerealiseerd.

 

Temporary Window Dressing

Meer weten?

Wilt u meer weten over tijdelijke raambestickering of tijdelijke stickers voor uw vloeren of wanden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Laat ons dan via bijgaand formulier weten wat uw wensen zijn en de afmetingen van de gewenste tijdelijke bestickering. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/