Glasheldere folie met grafisch design

Glasheldere folie is een folie die u op uw raam kunt laten aanbrengen zonder dat men ziet dat het om een folie gaat. Het interessante daarvan is, dat u op deze heldere folie een bedrukking kunt laten aanbrengen, waarmee u uw ramen voorziet van een mooi uiterlijk. Zo kunt u op een eenvoudige manier van een saai raam een prachtige blikvanger maken of een eenvoudige ruimte met een glazen wand omtoveren tot een opvallend interieur. Voor een klant in Hilversum mochten wij glasheldere folie met een grafisch design aanbrengen op vele raampartijen in meerdere trappenhuizen. Een leuke opdracht met een bijzonder resultaat.

 

Glasheldere folie met grafisch design als unieke raamfolie decoratie op maat gemaakt

Heldere raamfolie met een bijzonder ontwerp

Via een gerenommeerde interieur architect uit Utrecht heeft DecoPartners voor middelbare school uit Hilversum de ramen van meerdere trappenhuizen mogen voorzien van een eigentijds en opvallend design. Na de ruimte te hebben bestudeerd adviseerden wij een glasheldere folie met grafisch design aan te brengen. De print op deze glasheldere folie is dusdanig gedrukt dat de kleuren aan beide kanten van het raam goed te zien zijn. Om het ontwerp op de folie mooi aan te laten sluiten op de omgeving kozen wij voor kleuren die perfect matchen bij de verf op de aanwezige deuren, wanden en kozijnen. De folie is zo transparant dat niet zichtbaar is dat er een folie op het glas zit. Daardoor krijgt het geheel een mooie grafische look met bijzondere patronen en veranderde een redelijk saai trappenhuis in een aantrekkelijke ruimte.

 

Door een glasheldere folie met fullcolor print lijkt het net alsof de print rechtstreeks op het glas is gedrukt.Door een glasheldere folie met fullcolor print lijkt het net alsof de print rechtstreeks op het glas is gedrukt.

Glasheldere folie voor zakelijk gebruik

Glasheldere raamfolie is een ideaal middel om toe te passen in diverse interieur projecten. Het wordt dan ook vaak gebruikt door reclamebureaus en architecten. Waar een architect de raamfolie voornamelijk gebruikt voor decoratieve doeleinden passen reclamebureaus heldere glasfolie voornamelijk toe om een glazen wand of etalage te voorzien van een bijzonder uiterlijk. Deze glasheldere raamfolie is echter niet alleen geschikt voor langdurige toepassingen. Ook voor korte reclame acties is glasheldere folie een ideaal middel. Omdat DecoPartners naast een permanente glasfolie ook een glasheldere statische folie kan produceren, is deze niet alleen eenvoudig aan te brengen, maar ook weer net zo eenvoudig te verwijderen, zonder sporen achter te laten. Glasheldere folie is bovendien voorzien van een krasvaste coating, zodat het niet snel beschadigt en het altijd strak op het raam bevestigd is.

 

De print op het glas loopt door over de ramen en de deuren waardoor het patroon optisch één geheel vormt.
De print op het glas loopt door over de ramen en de deuren waardoor het patroon optisch één geheel vormt.

De oneindige mogelijkheden van heldere folie

Wilt u uw ramen ook laten voorzien van een mooie print zonder dat zichtbaar is dat het gaat om een raamfolie? Kies dan voor glasheldere folie. Deze folie is ideaal voor het plaatsen van foto’s, afbeeldingen of een patroon op glazen scheidingswanden, glasdeuren of een raampartij in een vergaderruimte. Met glasheldere folie maakt u de mooiste creaties. De onbedrukte delen van de folie blijven zo helder als glas, terwijl de print duidelijk zichtbaar is. Dat maakt deze folie zeer geschikt voor decoratieve doeleinden. Glasheldere folie is in vele varianten te printen. Wij bieden dan ook voor iedere toepassing een geschikte oplossing, of het nu voor een print is in een enkele kleur of in full colour. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat het ontwerp aan twee zijdes zichtbaar is (opaak).

 

De kleuren van de print op het glas wordt zorgvuldig op de kleuren van de kozijnen afgestemdDe kleuren van de print op het glas wordt zorgvuldig op de kleuren van de kozijnen afgestemd.

Meer weten over glasheldere raamfolie?

Wilt u meer weten over deze zeer transparante of glasheldere folie? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij denken graag met u mee over oplossingen voor uw specifieke situatie. Wij kunnen ieder design printen en uw etalage, glazen scheidingswand, raam of glasdeur voorzien van een mooie print.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/