Uniek op maat gemaakt fotobehang uit één stuk

Naadloos fotobehang is een mooi product. Zeker als het wordt toegepast op een manier zoals wij voor Stichting Europeana hebben mogen doen. Met een ontwerp van Reiner Hamel van Spinner & Langkous, aangeleverd door Europeana, konden wij het kantoor van deze stichting omtoveren tot een fantastische ruimte met een bijzondere uitstraling. Met ruim zeventig strekkende meter naadloos behang werd het een superstrak resultaat dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook de akoestiek dempt en de ruimte perfect isoleert tegen warmte en kou. Een echte win-win situatie dus!

 Akoestisch dempend en egaliserend fotobehang - www.decopartners.nl/interieur-decoratie/multitexpro-egaliserend-behang

Uniek naadloos behang voor Stichting Europeana

Stichting Europeana is een organisatie die het cultureel erfgoed van Europa digitaliseert. Zo wordt ieder kunstwerk in Europa, elke culturele video, foto of geluidsfragment voor altijd digitaal opgeslagen en wordt het voor iedereen bereikbaar. Voor een dergelijke stichting is een kunstzinnig ontwerp voor de wanden natuurlijk enorm toepasselijk. Wij mochten het speciaal voor deze muren gemaakte ontwerp van Reiner Hamel van Spinner & Langkous drukken op naadloos behang. Vervolgens brachten we het aan in het pand van de stichting. Voor de meeste muren kozen wij voor naadloos fotobehang dat moeiteloos over de bestaande wandbekleding kon worden aangebracht. In een aparte kamer (met de groene wand) kozen we voor egaliserend behang, ofwel MultiTexPro.

 

Egaliserend fotobehang kan moeiteloos over wanden met structuur worden aangebracht.Wanden met een structuur zijn geen enkel probleem voor ons egaliserend fotobehang. Door de dikke akoestisch dempende rug egaliseert het fotobehang alle kleine oneffenheden.

Naadloos fotobehang

De wanden van Europeana zijn door ons bekleed met naadloos behang met een bijzondere compositie en kleur. Het bekleden van wanden met naadloos fotobehang, ook wel fotowanden genoemd, is één van onze specialismen. De fotowanden worden volledig op maat gemaakt, zowel qua afmeting als qua beeld, en volledig aangepast aan de afmetingen van de muur. Omdat het formaat van de foto indrukwekkend groot is, zorgt de fotowand voor een bijzondere uitstraling in iedere ruimte, zakelijk of privé. Naadloos fotobehang is echt een eigentijdse toepassing, die eenvoudig en snel kan worden aangebracht. U kunt dat aanbrengen zelf doen, maar uiteraard kunnen onze ervaren monteurs het ook vakkundig voor u op de wand aanbrengen. Zo bent u verzekerd van een unieke en strakke fotowand met een fantastisch resultaat.

 

Met naadloos fotobehang worden de wanden voorzien van een fotoprint uit één stuk Elementen zoals deuren en kozijnen kunnen optioneel in de print worden meegenomen door gebruik te maken van speciale interieur wrapfolies die met hetzelfde design worden meegedrukt.Met naadloos fotobehang worden de wanden voorzien van een fotoprint uit één stuk Elementen zoals deuren en kozijnen kunnen optioneel in de print worden meegenomen door gebruik te maken van speciale interieur wrapfolies die met hetzelfde design worden meegedrukt.

De voordelen van MultiTexPro

Voor de aparte kamer met de groene wand kozen wij voor MultiTexPro, omdat de wanden waren bespoten met een grove korrelstructuur. Op een dergelijke ondergrond kan geen enkel ander behang worden aangebracht. MultiTexPro is een egaliserend naadloos behang met akoestisch dempende eigenschappen. Het bestaat uit maar liefst drie lagen van in totaal vier millimeter dik, waardoor het iedere wand kan egaliseren. Daardoor is het multi inzetbaar voor bijvoorbeeld muren van beton, betoncel, gips, sierpleister, spack of muren met scheuren en beschadigingen. MultiTexPro is inzetbaar voor wanden tot een hoogte van maar liefst 290 centimeter en is te bedrukken met afbeeldingen, patronen, foto’s of teksten. Zoekt u naar een behang dat akoestisch en geluiddempend werkt of wilt u graag een wand laten isoleren of egaliseren? MultiTexPro is egaliserend renovatie behang dat op iedere denkbare wijze kan worden bedrukt.

 

Naadloos fotobehang kan ook over deuren en ramen geplaatst worden. Het ontwerp loopt door over deze openingen, zodat de hele muur één grote afbeelding vormt.Naadloos fotobehang kan ook over deuren en ramen geplaatst worden. Het ontwerp loopt door over deze openingen, zodat de hele muur één grote afbeelding vormt.

Uniek naadloos fotobehang op maat

DecoPartners is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren en aanbrengen van naadloos behang op maat. Wij kunnen uw fotobehang eenvoudig in iedere maat leveren, in een zeer hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van de laatste printtechnieken hebben al onze fotowanden de hoogste resolutie en de meest heldere kleuren. Indien u dat wilt denken we graag met u mee over het ontwerp en design. Uiteraard zorgen wij voor een mooie naadloze foto die precies op maat wordt aangebracht. We meten eerst de muren op, ontwerpen vervolgens de gewenste fotowand en presenteren die dan aan u door middel van een visualisatie. Bent u tevreden? Dan gaan wij voor u aan de slag met het printen van de fotowand, op hoogwaardig materiaal. Naast onze zakelijke klanten met professionele fotowanden bieden wij ook particulieren een uitgebreide collectie schitterende beelden in onze webshop om uit te kiezen. Deze zijn met dezelfde hoogwaardige en duurzame technieken geproduceerd en worden geleverd op rollen vliesbehang, zodat u ze gemakkelijk zelf thuis kunt aanbrengen voor een directe transformatie van uw ruimte.

 

Dit naadloze fotobehang, ontworpen door Spinner & Langkous en vakkundig gedrukt en aangebracht door DecoPartners, brengt een grote muur tot leven met een uniek en sfeervol beeld.

Dit naadloze fotobehang, ontworpen door Spinner & Langkous en vakkundig gedrukt en aangebracht door DecoPartners, brengt een grote muur tot leven met een uniek en sfeervol beeld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons naadloze fotobehang op maat? Of denkt u er over gebruik te maken van onze diensten op het gebied van isolerend en geluiddempend behang dat op elke muur kan worden aangebracht? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en kosten voor het fotobehang van uw wensen.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/