Exterieurfolie en raambestickering in huisstijl

Exterieurfolie en raambestickering in huisstijl laten aanbrengen is een geweldige manier om een pand helemaal op te knappen en aan te passen aan een specifieke bedrijfsstijl. Zo is exterieurfolie bijzonder geschikt voor het opknappen van een gevel, zonder die gevel te moeten schilderen. Bestickering van ramen zorgt daarnaast voor een herkenbare uitstraling én voor meer privacy. Ideaal als een pand aan de straatzijde ligt waar veel publiek langsloopt.

Kunststof gevelletters

Exterieurfolie, raambestickering en kunststof 3D logo

Voor een vloerenspecialist in Nieuwegein mochten wij een nieuw aangekocht pand met exterieurfolie en raambestickering aankleden. Ook hebben wij de bedrijfsnaam op de gevel mogen aanbrengen in kunststof 3D letters. Tijdens deze renovatie hebben wij de ramen voorzien van opvallende raamstickers, geheel in de kleuren en letters van de huisstijl. De gevel hebben wij opgeknapt met een exterieurfolie in een bijpassende RAL-kleur. Daarna monteerden we de 3D kunststof letters op de gevel, ook geheel in stijl van het bedrijf. Het resultaat is fraai geworden met een duidelijke en herkenbare uitstraling die volledig aansluit op de huisstijl.

 

De verweerde aluminium gevel knapt goed op met de exterieurfolie in RAL kleurAan de rechterkant zit nog een stuk "oude gevel" welke behoorlijk verkleurd en verweerd was. Door deze grondig te reinigen en te voorzien van een exterieur folie zoals geheel links te zien is, ziet de gevel er weer compleet als nieuw uit!

Exterieurfolie, een geweldig product

Exterieurfolie is een geweldig product om een gevel mee op te knappen en aan te passen aan de huisstijl van een bedrijf. Veel bedrijfspanden zijn voorzien van gevelplaten of een aluminium gevel. Vaak zijn deze gevels echter door weer en wind verweerd of verkleurd. Daarom voldoet een gevel natuurlijk niet aan de wensen van een bedrijf, want tenslotte bepaalt dit wel het gezicht van een pand. In zulke gevallen is exterieurfolie of gevelfolie een geweldige oplossing. Met exterieurfolie hoeft de gevel niet voorzien te worden van nieuwe beplating en hoeft er ook niet geschilderd te worden. Een mooie gevelwrap is voldoende. In de kleur van de huisstijl en met mooie gevelletters ziet de gevel er weer prachtig uit!

 

Exterieur folie toegepast op oude aluminium gevelbeplating waarbij ook 3D kunststof gevelletters zijn aangebrachtDe aluminium gevel is voorzien van een nieuwe laag exterieur folie in bijpassende RAL kleur. Daarop hebben wij 3D kunststof gevelletters aangebracht.

Kunststof 3D belettering op de gevel

Kunststof 3D belettering heeft een groot effect op de uitstraling van een pand. Natuurlijk dienen de letters wel helemaal aan te sluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Zo vormen het pand van uw bedrijf, uw interieur én uw communicatie uitingen één geheel. Met 3D letters kunt u een stijlvolle signing realiseren op uw gevel. Een duidelijke uitstraling die opvalt en direct toont wat u als bedrijf doet. Kiest u voor signing, dan is het wel van belang dat u kiest voor een passende stijl die nog jarenlang meekan. Daarbij is niet alleen het soort letters van belang, maar ook de positie, de ondergrond en de ruimte tussen de letters. U heeft de keuze uit vele soorten letters. Gemaakt van RVS of kunststof, een specifieke RAL-kleur, glanzend, dof, 3D of wellicht toch plat? Alles is mogelijk. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

 

Raambestickering in huisstijlkleuren afgewerkt met een hoogglans laminaat voor een duurzaam resultaatRaambestickering in huisstijlkleuren afgewerkt met een hoogglans laminaat voor een duurzaam eindresultaat

Raambestickering

Raambestickering met folie heeft diverse functies. Zo kunt u er mee decoreren, communiceren, geeft het privacy en kunt u de huisstijl van uw bedrijf ermee kenbaar maken. Maar raamfolie heeft vaak ook een praktische functie. Zo kunt u een anti-inbraak raamfolie nemen, of een zonwerende glasfolie die op maat is gemaakt. Wilt u graag een raamfolie met print? Ook dat is mogelijk. Een raamfolie met print verbetert de zichtbaarheid van uw pand en laat tegelijkertijd duidelijk de huisstijl van uw bedrijf zien. U kunt kiezen voor gekleurde afbeeldingen waar u doorheen kunt kijken, maar het is ook mogelijk om glasfolie aan te laten brengen met minimale transparantie. Uiteraard zorgen wij voor een vakkundige montage, voor een professionele uitstraling.

 

Hoge kwaliteit raambestickering met duurzame beschermlaag

Meer weten over exterieurfolie op de gevel of duurzame raambestickering?

Wilt u meer weten over exterieurfolie en raambestickering of 3D letters? Wilt u wellicht uw bedrijf ook door ons laten aanpassen in uw huisstijl? Wij staan direct voor u klaar met een passend advies en denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/