Bewegwijzering bij schoenencentrum C.A.S.T.

Voor het grote schoenencentrum C.A.S.T. in Nieuwegein heeft DecoPartners de bewegwijzering mogen maken. De bewegwijzeringsborden zijn gemaakt van een 3mm stevig aluminium composiet paneel met een geborstelde RVS structuur voor een extra luxe uitstraling. Door de zeer hoge print resolutie zijn zelfs de allerkleinste details en teskten zeer goed leesbaar.

Bewegwijzering op maat

Naast tal van standaard bewegwijzering oplossingen maken wij ook bewegwijzeringsborden geheel op maat. Keuze uit tal van materialen en freesbaar in iedere vorm maakt het mogelijk om de bewegwijzering geheel aan te passen aan uw wensen of huisstijl. De mensen van CAST hebben gekozen voor een luxe en stoere uitstraling door de bewegwijzeringspanelen te laten maken uit geborsteld RVS. Doordat wij de borden niet rechtstreeks bedrukken is het mogelijk de bedrukking op ieder gewenst moment weer te vervangen voor een nieuwe bedrukking, mochten er bijvoorbeeld standhouders of winkeleigenaren veranderen. Daarmee bespraart u kosten door niet geheel nieuwe panelen aan te kopen.

bewegwijzeringsborden op maat

Bewegwijzeringspanelen op ieder gewenst formaat

Of het nu grote bewegwijzeringsborden zijn, of juist hele kleine. Belangrijk is dat de bewegwijzering goed leesbaar is voor iedereen. Doordat wij werken met de laatste printtechnologie is het mogelijk om de borden en panelen op zeer hoge resolutie te bedrukken. Daarmee zijn zelfs de allerkleinste teksten en details nog steeds goed zichtbaar en leesbaar. En dat is wel zo prettig!

 

bewegwijzering wordt gedrukt op zeer hoge resolutie

Door de bewegwijzering op speciale folie te drukken kunnen deze later eenvoudig vervangen worden door nieuwe exemplaren, zonder dat de bewegwijzeringsboden opnieuw geproduceerd en gemonteerd hoeven te worden. Dit bespaard een hoop tijd en geld.

 

bewegwijzering met kleine letters blijven goed leesbaar

Door de zeer hoge printresolutie blijven zelfs de kleinste letters goed leesbaar.

Bewegwijzering voor uw bedrijf

Bent u ook op zoek naar (nieuwe) bewegwijzering voor uw winkel of bedrijfspand? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van bewegwijzering en maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

bewegwijzeringsborden op maat gemaakt

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/