Corona vloerstickers

Corona vloerstickers bestellen, een goed idee!

Wilt u corona vloerstickers bestellen voor uw bedrijf, winkel of andere organisatie? Een goed idee. Het corona virus lijkt redelijk onder controle in Nederland en dat heeft tot gevolg dat veel mensen er weer lekker op uitgaan. Winkelen, naar de bibliotheek, bezoekjes aan musea, het is heerlijk dat het weer kan, maar het corona virus bestaat nog steeds. De overheid is er daarom ook duidelijk over: we kunnen weer van alles ondernemen, maar afstand houden en drukte vermijden is nog steeds belangrijk. Helaas is die afstand echter niet meer voor iedereen een vanzelfsprekendheid, juist omdat alles weer lijkt te kunnen en de angst weer wat vervaagd is. Daarom is het goed mensen hier blijvend op te attenderen.

 

vloerstickers voor buitenSterk klevende vloerstickers voor uitstekende hechting buiten op straat en zelfs op tapijt! Dankzij de removable kleeflaag zijn deze unieke vloerstickers ook nog eens eenvoudig weer te verwijderen.

Corana vloerstickers voor iedere organisatie

Heeft u een bedrijf, winkel, school of een andere organisatie waar regelmatig meerdere mensen tegelijk komen? Met corona vloerstickers attendeert u hen op een duidelijke manier op het belang van de nog steeds noodzakelijke anderhalve meter afstand. Natuurlijk is iedere organisatie weer anders. Daarom hebben wij voor ieder bedrijf, winkel of andere organisatie een uitstekende toepassing. Denk bijvoorbeeld aan goed hechtende wachtlijnstickers voor buiten of opvallende ronde houd-afstand-vloerstickers voor bij de kassa. Wilt u een oplossing op maat? Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van een duidelijke signing, zowel binnen als buiten. We ontwerpen, produceren en monteren alle benodigde corona middelen, zoals bewegwijzering en vloerstickers. Wilt u liever snel en voordelig zelf aan de gang? Dan kunt u ook een uitgebreid scala aan standaard corona vloerstickers bestellen in onze webshop.

 

Productie van Corona vloerstickersVloerstickers worden snel en voordelig op maat geproduceerd. Wilt u een andere kleur, tekst, vorm of formaat? Geen probleem! Wij maken de vloerstickers zoals U het wenst.

Vloerstickers voor binnen én buiten

Als u corona vloerstickers wilt bestellen om mensen te attenderen op afstand houden, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat ze van een goede kwaliteit zijn. Tenslotte is het heel vervelend als ze halverwege de maand alweer loslaten of helemaal niet goed kleven op een specifieke ondergrond. Zijn de stickers straks niet meer nodig? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat u ze eenvoudig kunt verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Kies daarom voor de vloerstickers van DecoPartners. Die zijn zowel binnen als buiten te bevestigen op nagenoeg iedere ondergrond. Ze blijven uitstekend kleven en zijn binnen zes maanden eenvoudig weer te verwijderen. Gaat het de hele zomer regenen? Zelfs dan blijven onze corona vloerstickers voor buiten uitstekend kleven. Het enige wat belangrijk is, is dat u ze aanbrengt op een droge en schone vloer. 

Wilt u meer weten over vloerstickers?

 

Iedere organisatie is anders. Huiskleuren, ondergronden, afstanden, publiek, alles bepaalt welke soort vloerstickers het best passen. Wilt u corona vloerstickers bestellen die helemaal zijn afgestemd op uw organisatie? Dan denken wij graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

 

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/