Fotodoeken en Reclamestickers bij BinckBank Amsterdam

Voor de BinckBank te Amsterdam heeft DecoPartners een mooie en praktische oplossing bedacht voor het aankleden van de hoofdentree en de kantine. Door gebruik te maken van op maat gemaakte aluminium frames waarin grootformaat fotoprints worden aangebracht kunnen de items eenvoudig door de klant zelf later vervangen worden door een andere fotoprint.

Fotoprint op textiel

De afbeeldingen worden gedrukt op een enorm textieldoek wat rondom is voorzien van een rubberen pees. Deze pees wordt eenvoudig in het aluminium frame gedrukt waardoor het doek zich strak en zonder plooien zal spannen. Hierdoor worden oneffenheden op de wand volledig aan het zicht onttrokken waardoor de wand een mooi strak geheel krijgt. Bovendien zijn de fotodoeken, zoals eerder gezegd, eenvoudig op een later tijdstip zelf te verwisselen. Geen boren, plakken of schroeven maar eenvoudig het oude doek eruit trekken en het nieuwe erin drukken.

fotoprint textiel 

Textielwanden met akoestische geluidsdemping

Nog een groot voordeel van de textiele fotoprints is de mogelijkheid tot het aanbrengen van akoestisch geluidsdempende materialen. Doordat het frame waarin de fotoprint bevestigd is enkele centimeters van de muur bevestigd wordt is er een mogelijkheid hier tussen een geluidsdempend materiaal aan te brengen. Niet alleen verfraaid u uw ruimte met een prachtige fotowand, u vermindert bovendien de akoestische galm in de ruimte wat voor een aantrekkelijke ervaring zorgt.

textiele fotowand

Reclamestickers op maat gemaakt

Naast alle grote fotowanden hebben wij op alle verdiepingen van de kantoorruimten de glazen deuren voorzien van dubbelzijdige reclamestickers. De stickers zijn dus aan beide kanten van de glazen deuren leesbaar. Door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige vinylstickers van polymere kwaliteit hebben de stickers een zeer lange levensduur en zijn ze relatief eenvoudig later weer te verwijderen.

reclamestickers kantoordeuren

 

Wilt u meer informatie over textiel-fotowanden of reclamestickers, of wenst u ee vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/