Fotowand in badkamer en slaapkamer

Voor een particuliere klant uit het zuiden van Nederland hebben we dit keer een tweetal bijzonder mooie fotowanden mogen produceren en monteren. Het unieke van deze naadloze fotowanden is dat deze zowel in de slaapkamer als de badkamer zijn gemonteerd.

 Fotowand in de badkamer

Een uitdaging was het zeker; deze fotowand moest niet alleen in de badkamer gemonteerd worden, maar daarbij ook volledig rond het bad, onder het schuine dak en achter de douche verwerkt worden....zonder overlapping of naden! Zelfs de meest uitdagende folie- en behangprojecten is voor DecoPartners realiseerbaar.

voorbereiding naadloos behang

Als eerste wordt er zoveel mogelijk gedemonteerd en wordt de wand nagelopen op kleine oneffenheden. Zo nodig wordt de wand voorzien van voorstrijk / primer voor een zo optimaal mogelijke hechting.

montage fotowand badkamer

Behang in de badkamer

Met een speciale samenstelling van lijmsoorten wordt de wand vervolgens gelijkmatig ingelijmd waarna het fotodoek middels een laser zo recht mogelijk gemonteerd wordt. Wel is het van groot belang dat de wand na montage rondom goed wordt afgekit om er zo voor te zorgen dat er geen vocht achter de wandbekleding kan trekken.

montage fotowand slaapkamer

Fotowand in de slaapkamer

Ook de slaapkamer hebben wij mogen voorzien van zo'n prachtige fotowand. Ook deze fotowand is geheel naadloos geproduceerd en gemonteerd waardoor het eindresultaat adembenemend strak is. Daarbij is het behangmateriaal wat wij hiervoor gebruiken voorzien van een B1 brandcertificaat, UV- en krasbestendig en bovendien goed reinigbaar! Iets wat bij de meest gangbare behangsoorten helaas minder goed geregeld is.

fotowand badkamer naadloos

fotobehang badkamer naadloos

fotowand slaapkamer naadloos

Op zoek naar naadloos fotobehang?

Bent u ook opzoek naar zo'n prachtige naadloze fotowand op maat? DecoPartners ontwerpt, produceert en monteert uw fotowand snel en vakkundig tegen een scherpe prijs! Bent u benieuwd wat voor mogelijkheden wij voor u hebben of wat een naadloze fotowand voor u zou kosten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/