Glasheldere raambestickering bij FOUR Amsterdam

Voor de trendy Amsterdamse kledingzaak FOUR hebben wij ditmaal een bijzondere raambestickering mogen produceren en monteren. Door een divers patroon van zwarte letters op glasheldere folie te drukken ontstaat de illusie alsof het patroon rechtstreeks op het glas is gedrukt. De mogelijkheden met deze glasheldere raamfolie is werkelijk enorm. Nagenoeg ieder denkbaar idee kan op deze manier duurzaam permanent of tijdelijk met removable folie op winkelruiten en etalages worden aangebracht...

Semi-permanente bedrukking op ramen en etalages

glasheldere raambestickering

 

De etalageruiten en toegangsdeuren van FOUR moesten een modern matrix-achtige uitstraling krijgen. Bovendien moest het een tijdelijke bestickering zijn welke relatief eenvoudig weer verwijdert kon worden. Losse snijteksten was in dit opzicht geen optie en daarom is gekozen voor een glashelder stickermateriaal waarop wij een letterpatroon hebben gedrukt.

 

schoonmaken ramen voor bestickering

De ramen worden eerst grondig gereinigd en ontvet voor een optimale hechting en een glashelder resultaat

 

aanbrengen glasheldere raamstickers

Vervolgens worden de glasheldere raamstickers zorgvuldig op de ramen aangebracht

De glasheldere stickerfolie is er in twee soorten; een permanente en duurzame raambestickering en een statisch hechtende variant welke eenvoudig door de klant zelf weer verwijdert kan worden. Beide materialen zijn glashelder wat inhoud dat de folie optisch niet waarneembaar is op het glas, waardoor het lijkt alsof de bedrukking rechtstreeks op het raam is aangebracht.

Ongekend veel mogelijkheden met glasheldere raamfolie

Doordat er niet rechtstreeks op het glas gedrukt wordt ontstaan er ongekend veel mogelijkheden die bovendien ook nog eens heel betaalbaar zijn. Door de speciale printtechnieken is het mogelijk meerdere opaciteiten inkt aan te brengen waardoor er een duidelijk contrast op het glas ontstaat. Of het nu een fullcolor print is, een lijntekening of alleen een patroon. Nagenoeg alles is mogelijk.

 

resultaat glasheldere raamstickers

Door bepaalde elementen niet te printen ontstaan er subtiele transparante vormen in het geheel

 

subtiele teksten gedrukt op glasheldere raamstickers

Deze hoeveelheid letters en cijfers is alleen op een glasheldere folie te bedrukken. Contoursnijden uit folie is te bewerkelijk en daarom geen optie

Meer informatie over glasheldere raamstickers en raamfolie?

Bent u opzoek naar een betaalbare raambedrukking voor uw winkel, kantoor of etalage? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben voor iedere situatie een passend stickermateriaal. Met onze ontwerpstudio en montage afdeling bieden wij u graag een betaalbare totaaloplossing voor uw raambestickering.

resultaat glasheldere raamfolie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/