Interieur Wrappen en Oneway-vision folie in het dierenverblijf

Van een klant in de buurt van Schiphol kregen wij de uitdagende opdracht om een aantal dierenverblijven om te toveren in oorden met tropische sferen. We hebben dit leuke project met beide handen aangepakt en het verblijf van de flamingo’s en tropische schildpadden veranderd in een waar paradijs.

Interieur wrapping en folie

Wrappen met vinyl bedrukt met natuurvriendelijke latex inkt

Het verblijf van de flamingo’s en tropische schildpadden was niet meer dan een kale witte ruimte. Om de ruimte sfeervol te maken hebben we direct een 3D ontwerpvoorstel gemaakt, gebruik makend van een aantal ultra hoge resolutie afbeeldingen. Deze afbeeldingen hebben we tot één geheel geretoucheerd om het beeld optisch te laten doorlopen. De beelden drukten we vervolgens met natuurvriendelijke latex inkten op duurzaam vinyl, dat we vervolgens op alle wanden hebben aangebracht. Het resultaat is verbluffend, het is een prachtig dierenverblijf geworden dat volledig aansluit op het al aanwezige zand en het blauwe water van het verblijf. Een prachtig detail daarbij is dat het ontwerp doorloopt op het plafond, om het geheel zo natuurlijk mogelijk over te laten komen.

 

montage fotowandenDe fotopanelen worden op speciale vinylfolie gedrukt met milieuvriendelijke watergedragen latex inkten en in banen op de wanden en zelfs het plafond aangebracht.

de fotowanden van het dierenverblijf worden na montage zorgvuldig ingeföhndde fotowanden van het dierenverblijf worden na montage zorgvuldig ingeföhnd zodat deze de structuur van de ondergrond aanneemt en een goede hechting gegarandeerd is.

Matglasfolie en oneway-vision folie

Om het gehele verblijf een unieke uitstraling te geven en rust te brengen voor de dieren hebben wij ook de ramen en deuren van het dierenverblijf voorzien van een bedrukking. Dit is mogelijk middels oneway-vision folie en matglasfolie. Het voordeel van matglasfolie is dat het beeld mooi door loopt én dat er ongehinderd daglicht naar binnen kan blijven stromen. Door de matglasfolie is het bovendien niet mogelijk om door het raam heen te kijken, waardoor de ruimte veel rust biedt aan de dieren. Ook de oneway-vision folie is perfect om de afbeelding op door te laten lopen en heeft als groot bijkomend voordeel dat je er van buitenaf perfect doorheen kunt blijven kijken. In dit geval ideaal voor bijvoorbeeld de deur, waardoor de dierenverzorgers de dieren goed in de gaten kunnen blijven houden.

 

Door de ramen te voorzien van een bedrukte matglasfolie of Oneway-vision folie loopt de afbeelding mooi door over de ramen met behoud van een natuurlijke lichtinvalDoor de ramen te voorzien van een bedrukte matglasfolie of Oneway-vision folie loopt de afbeelding mooi door over de ramen met behoud van een natuurlijke lichtinval.

Wrapfolie met stoere betonlook

Niet alleen het dierenverblijf mochten wij wrappen met een folie, maar ook de wandelgangen daaromheen moesten worden voorzien van een mooie print. Om deze gangen een stoer en industrieel uiterlijk te geven kozen we voor een beton patroon. Door het beton-patroon doorlopend te drukken kregen de wandelgangen een stoere betonlook, veel indrukwekkender en rustgevender dan de bestaande wandelgangen. Zo hebben we met onze trapfolies een totaal andere omgeving gecreëerd die een compleet andere sfeer oproept.

wandbestickering met beton-look folie geeft de gang een stoere industriële uitstraling zonder grote verbouwing en hoge kostenWandbestickering met beton-look folie geeft de gang een stoere industriële uitstraling zonder grote verbouwing en hoge kosten.

Ook uw interieur laten wrappen en voorzien van oneway-vision folie? 

Wilt u ook graag het uiterlijk van uw interieur totaal veranderen door de wanden of ramen te laten bestickeren met wrapfolie, matglasfolie of oneway-vision folie? Onze ontwerpers denken graag met u mee over een uniek ontwerp. Voor welk uiterlijk u ook wilt gaan, wij zorgen er voor dat onze wandbestickering of raambestickering volledig aansluit op uw wensen. Wand- en raambestickering brengen wij aan op iedere ondergrond, elke muur en ieder raam. Het resultaat is altijd van een duurzame kwaliteit, zodat u daar nog jarenlang plezier van heeft.

 

complete restyling van het dierenverblijf interieur met sfeervolle fotowanden en plafond

fotowanden en plafond interieurbestickering

Doorlopende foto over muren, ramen en plafond

fotoprint met beton patroon doorlopend over muren

beton print op interieurfolie

moderne uitstraling met  betonprint muurbestickering

De prijzen van wrappen en oneway-vision folie 

Het wrappen van een muur of het aanbrengen van een oneway-vision folie of matglasfolie is altijd maatwerk. Daarom kunnen wij geen vaste prijzen noemen. Wilt u graag weten wat het bestickeren kost van één of meer wanden of ramen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en laat onze specialisten de kosten berekenen voor een unieke wand. Heeft u nog vragen, overleg dan met onze experts, ze denken graag met u mee qua ontwerp en berekenen de scherpste prijs voor een uitstekende wandbestickering.

 

 

Interieur makeover met interieur wrapping folie

Interieur makeover met fotowanden

Fotowanden en wandbestickeringen

%MCEPASTEBIN%

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/