Lichtdoorlatende raambestickering voor tandartspraktijk

Raambestickering is een geweldige manier om een onopvallend pand succesvol om te toveren tot in een het oog springend gebouw. Voor een tandartsenpraktijk uit Apeldoorn mochten wij de buitenzijde van een bestaand pand volledig vernieuwen. Wij hebben deze opdracht uitgevoerd door middel van raambestickering, met een resultaat waar de klant meer dan tevreden mee is. Het opgeknapte pand ziet er door de opgefriste buitenkant niet alleen als nieuw uit, het pand valt ook veel meer op. En dat laatste is natuurlijk altijd goed om potentiële nieuwe klanten aan te trekken.

Een complete make-over met verrassend resultaat

Lichtdoorlatende matglas raamfolie met foto print voor optimale privacyMatglasfolie zorgt voor optimale privacy met behoud van lichtinval. Bovendien kan de raamfolie bedrukt worden met nagenoeg ieder denkbaar design.

 

De betreffende tandartsenpraktijk is gevestigd in een pand dat voor de uitvoering van deze opdracht een vrij gedateerde uitstraling had. Door de slechte en oude bestickering op de gevel kwam het geheel ouderwets over. Behalve deze oude, slecht aangebrachte gevelfolie was ook de gevelbeplating toe aan vervanging. Als gevolg daarvan was het pand niet aantrekkelijk om te zien. Het geheel straalde bovendien niet uit dat er aan de binnenzijde een moderne tandartsenpraktijk gevestigd is. Omdat de uitstraling niet opvallend was, werd de praktijk ook minder eenvoudig vindbaar voor cliënten en nieuwe bezoekers. Gelukkig werden wij daarvoor ingeschakeld. Het werd een interessante opdracht voor onze ontwerpers, die dan ook snel aan de slag gingen!

3D ontwerpvoorstel voor folie

3D ontwerpvoorstel voor reclame met raambestickering op maatBij het maken van een ontwerpvoorstel maken wij vaak gebruik van 3D software zodat men een goede indruk krijgt van het eindresultaat.

 

Op verzoek van de klant hebben wij een 3D ontwerpvoorstel gemaakt en gepresenteerd. De klant was direct enthousiast, en na goedkeuring op het ontwerp zijn de folies gedrukt en gesneden. Omdat de gevelbeplating gedateerd was is deze vervangen door nieuwe beplating en ook de oude raamfolie is verwijderd. Vervolgens zijn onze specialisten aan de slag gegaan met het aanbrengen van de nieuwe raambestickering. Het resultaat is een vrolijk en kleurrijk geheel met aansprekende foto’s die duidelijk aantonen dat het hier gaat om een tandartsenpraktijk. Om het geheel compleet te maken hebben we bewust gekozen om de huisstijlkleujren van deze praktijk terug te laten komen in het ontwerp. Dat maakt het pand opvallend, sprankelend en duidelijk aanwezig, precies wat de klant wilde.

 

Opvallende raambestickering met foto's gedrukt op lichtdoorlatende matglasfolie

 

Raambestickering met foto, logo of afbeeldingRaambestickering met foto, logo of afbeelding. Het ontwerp dat u het meeste aanspreekt wordt door ons met UV-bestandige inkt gedrukt op duurzaam vinyl van hoge kwaliteit en tevens voorzien van een extra matte of glanzende beschermlaag.

Raambestickering voor ieder bedrijf

Wilt u ook graag uw volledige huisstijl, logo of een duidelijk branding of sfeer op uw ramen laten aanbrengen? Raambestickering werkt direct! Wat voor uw bedrijf werkt is volledig afhankelijk van de huisstijl en het logo van uw bedrijf, maar ook uw doelgroep speelt een rol in het kiezen voor een ontwerp. Of u nu wilt opvallen door full colour aanwezigheid of juist een wat meer ingetogen uitstraling wilt hebben, ons ontwerpteam staat direct voor u klaar. Zij maken een ontwerpvoorstel dat helemaal aansluit op uw wensen en de mogelijkheden van uw pand. De toepassingen zijn divers, zo kunt u tevens kiezen voor zandstraalfolie, oneway-vision folie of alleen raambelettering.

 

Privacyfolie met foto of reclameDe privacyfolie is niet-doorzichtig maar laat toch meer dan voldoende licht door. Bovendien kunnen wij de privacyfolie ook voorzien van een print of design.

Meer informatie over raambestickering of een vrijblijvende offerte?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van raambestickering voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Neem dan contact op via ons contactformulier aan de rechterzijde.

%MCEPASTEBIN%

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/