Bedrukte matglas folie voor vergaderruimte

Meer privacy nodig voor uw vergaderruimte? Wat dacht u van privacyfolie? Deze sticker met mat-glas effect kan zowel neutraal als bedrukt worden aangebracht. Ideaal voor decoratieve doeleinden die bovendien uw privacybehoefte daarmee tegemoet komt.

In opdracht van Voskuilen Interieur heeft DecoPartners een grote vergaderzaal bij VolkerRail mogen voorzien van bedrukte privacyfolie. De folie wordt uit één stuk geproduceerd en gemonteerd voor een naadloos resultaat!

matglasfolie met bedrukking

Het voordeel van privacyfolie

Privacyfolie heeft vele voordelen. Zo is de folie licht doorlatend voor een ruimtelijk gevoel maar biedt het u flink wat privacy doordat de folie niet transparant is. Zo worden de matglas folies vaak toegepast op plekken waar extra privacy wenselijk is, zoals vergaderzalen, kleedruimten, sauna's en werkplekken waar veel ramen zijn. De folie heeft een zeer lange levensduur en hoewel de folie doorgaans binnen wordt toegepast is het ook buiten te gebruiken voor exterieure doeleinden.

Melkglasfolie met print

Het mooie van deze duurzame folie is dat wij deze ook full colour kunnen bedrukken. Hiermee kan een zeer fraai resultaat worden behaald. Door gebruik te maken van de laatste printtechnieken met kras- en UV bestendige inkten wordt een zeer duurzaam resultaat behaalt. Liever toch wat rustigers, dan kan de folie ook neutraal worden aangebracht.

melkglasfolie met print

Privacyfolie gesneden in iedere vorm en grootte

De privacyfolie kan, naast een bedrukking, ook contour gesneden worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam uit de folie snijden. Ook andere vormen of effecten kunnen hiermee gerealiseerd worden. Een combinatie van bedrukte folie waarbij bepaalde elementen uitgesneden worden behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig wat privacyfolie met matglas-effect voor u zou kunnen betekenen, of wenst u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw keuze, idee of prijsopgave.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/