Muurprint bij Newstyle Fitness Nieuwegein

Fotoprint uit één stuk produceerd en gemonteerd. Voor Newstyle Fitness in Nieuwegein heeft DecoPartners een aantal fraaie muurprints mogen produceren en monteren. De muurprint van ruim 30 meter lang is volledig naadloos geproduceerd en gemonteerd.

naadloze muurprint newstyle01

Behangprint op maat gemaakt

De lange witte muren in de voormalige Bodyfit sportschool konden wel wat sportieve aankleding gebruiken. De wens van de klant was dan ook om een fotocollage samen te stellen met daarin Nederlandse sporthelden verwerkt. Door oude zwart/wit en nieuwe kleurenfoto's om en om te verwerken in het ontwerp ontstaat er een afwisselend effect.

Fotobehang over deuren

Door gebruik te maken van zelfklevend vinyl kunnen wij de behangprint over de deuren en kozijnen heen laten lopen. Hierdoor ontstaat er één geheel.

naadloze muurprint newstyle02

Milieuvriendelijk fotobehang

De muurprint is millieuvriendelijk produceerd op een volledig PVC-vrij behangmateriaal. Gedrukt met UV bestendige inkten op een hoge resolutie van 1440dpi ontstaat er dan een fotorealistische behangprint van duurzame kwaliteit.

naadloze muurprint newstyle03

Bent u ook op zoek naar een fraaie muurprint of op maat gemaakt fotobehang? Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie geheel vrijlblijvend contact met ons op.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/