Naadloos behang en luxe kunststof logo's voor ROYAUMS

Voor het luxe schoenen en tassenmerk Royaums uit Amsterdam heeft DecoPartners diverse naadloze muurprints en luxe kunststof logo's mogen produceren en monteren. Gekozen is voor naadloos behang en extra dikke kunststof letters van 19mm dik in mat-zwarte uitvoering.

 

 naadloos fotobehang behang uit één stuk

Naadloos behang op kantoor

Naadloos fotobehang wordt steeds populairder op kantoren en bedrijven. Ook bij ROYAUMS is gekozen voor deze naadloze manier van behangen. Het grote voordeel is dat de muurprint uit één stuk wordt geproduceerd en gemonteerd. Hierdoor ontstaat een superstrak en adembenemend mooi resultaat wat bovendien ook nog eens ongevoelig is voor vocht, vuil en verkleuring.

 

muurprint naadloos op kantoor 

 

Naadloos fotobehang wordt om die redenen ook veel toegepast op plekken waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en duurzaamheid zoals zorginstellingen, ziekenhuizen, horecagelegenheden en scholen. Maar ook op kantoor is zo'n mooie eyecatcher een erg gewild object!

Kunststof merknaam en logo op de muur

luxe dikke kunststof reclameletters en logo

 

Niet alleen verzorgt DecoPartners fotobehangen, maar ook luxe kunststof letters en logo's worden door ons geleverd en gemonteerd. Bij Royaums hebben wij diverse logo's en merknamen uit extra dik kunststof gelaserd en op de muren gemonteerd. In dit geval hebben we er samen met de klant voor gekozen om de letters rechtstreeks op de wand te verlijmen, maar het kan ook middels afstandhouders waardoor het lijkt alsof de letters en logo's iets voor de wand "zweven".

 

bedrijfslogo monteren op muur met sjabloon

 

Door gebruik te maken van 19mm dik acrylox ontstaat een mooi 3D effect wat een erg luxe uitstraling tot gevolg heeft. Kunststof, ook wel Acrylox of Perspex genoemd, kunnen wij leveren in diverse dikten, kleuren en uitvoeringen. Alles kunnen wij op maat leveren en monteren.

 kunststof reclame letters Royaums

 

Heeft u ook interesse in naadloos fotobehang of bent u opzoek naar een leverancier om uw logo, merk of reclametekst uit kunststof of metaal te snijden en te monteren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/