Naadloos behang in sauna bij Newstyle Fitness

Voor Welness & Healthclub Newstyle Fitness heeft DecoPartners een naadloze muurprint geproduceerd en gemonteerd van ruim 20 meter lang! Opvallend punt is dat de behangprint ook gedeeltelijk over het tegelwerk en de deuren heen loopt voor een mooi optisch geheel...

 

montage voorbereiding naadloos behang
De wandbekleding moet strak en recht hangen dus zorgen wij eerst voor de juiste voorbereiding!

Naadloos behang over deuren en tegels

Voor de wandbekleding in de sauna ruimte bij Newstyle Fitness in Nieuwegein is gekozen voor het oerdegelelijke en duurzame Airtex. Dit behangmateriaal is full colour te bedrukken met ieder denkbaar beeld en, zoals de naam al zegt, volledig naadloos te produceren én te monteren! Het grote voordeel van naadloos Airtex behang is dat het oersterk is, goed reinigbaar en bovendien UV- en krasbestendig is voor een zeer lange levensduur!

behang wordt naadloos aangebracht op de muur
Nadat de wanden zijn ingelijmd wordt de wandbekleding uit één stuk zorgvuldig aangebracht

 

Omdat de sauna ruimte een aantal toegangsdeuren en stukken tegelwerk doorlopend vanuit de doucheruimte heeft is met de klant besproken de fotoprint door te laten lopen over deze ondergronden. Uiteraard kan hierop geen naadloos behang worden aangebracht dus is er gekozen voor duurzaam vinyl.

naadloos behang wordt rondom schoongesneden
Als het naadloos behang is bevestigd wordt het overtollig behangmateriaal verwijdert

Behang voor iedere ruimte of ondergrond

In de sauna bij Wellness en Healthclub Newstyle in Nieuwegein heerst een behagelijke temperatuur. In combinatie met de hoge luchtvochtigheid zou dit voor de meeste behangsoorten een groot probleem zijn. Voor het naadloos behang van DecoPartners is dat absoluut geen probleem! Het materiaal is vervaardigd uit duurzaam gewoven PVC materiaal wat bestand is tegen vocht en hoge temperaturen. Door de wanden goed voor te behandelen en de juiste lijmsoort te gebruiken verkrijg je een duurzame hechting onder zelfs de meest cruciale omstandigheden. Worden de muren écht nat zoals in de doucheruimte, dan adviseren wij de vinylwanden. Deze zijn 100% UV-, vocht- en waarsbestendig.

naadloos behang resultaat01
Het resultaat van een muurprint uit één stuk

Snel en voordelig naadloos behang

Al vanaf begin af aan werkt DecoPartners met naadloos Airtex behang. Het behangmateriaal laat zich naast alle grote gebruiksvoordelen ook relatief makkelijk verwerken waardoor de montage een stuk sneller gaat dan traditioneel fotobehang. Niet alleen de productiekosten voor het behang zijn bij DecoPartners aantrekkelijk geprijsd, ook de montagekosten zijn hierdoor zeer interessant.

 

naadloos behang resultaat02
De behangprint loopt door gebruik te maken van zelfklevend vinyl ook over deuren en tegelwerk heen

Naadloos behang voor zowel bedrijven als particulieren

Naadloos fotobehang zien we veel in ziekenhuizen, horeca of bedrijfspanden. Maar ook bij de particulier wordt naadloos behang steeds populairder. Waarom? Omdat naadloos behang eenvoudig is aan te brengen, volledig op maat wordt gemaakt en bovendien fincanciëel erg aantrekkelijk is.

naadloos behang resultaat03

naadloos behang resultaat04

Bent u benieuwd wat DecoPartners voor u kan betekenen, of wat naadloos behang voor u zou gaan kosten? Als u ons een bericht stuurt op onze contactpagina laten wij razendsnel wat van ons horen.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/